המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
PADI discover scuba

‪חוויה מדהימה. באתי לצלילת היכרות קצרה, והמדריך הציע לשדרג לצלילה משמעותית יותר מסוג PADI discover...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע
Connector48430909073
חווית צלילה מדהימה

‪החוויה הייתה מדהימה, הגענו לצלילת הכרות ובסוף עשינו צלילה מתקדמת יותר )ברמה של שיעור ראשון בקורס...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע

סנן
מעדכן רשימה...
12 - 17 מתוך 883 חוות דעת
31 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

היה מדהים, מקצועי, הדרכה קצרה וקולעת, הלכנו כזוג ביחד עם זוג מדריכים צמודים, הצלילה כיפית מסביב לשונית אלמוגים, מומלץ בחום!

תודה, Cruiser31482418413
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
30 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

וואוווו היתה חווית צלילה פשוט מושלמת!! המדריכים היו סבלנים ונחמדים הסבירו לנו הכול ברוגע בלי לחץ, גם מתחת למים הראו לנו הכול היה פשוט מטורף ממליצה ברמות! עשינו גם תמונות מתחת למים שזה מגניב ממש, בקיצור שווה כל שקל ובוודאות אחזור שוב!

1  תודה, Wander31211226698
18 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

צללנו במועדון שתי חברות במהלך חופשה באילת, הצלילה הייתה מדהימה החל מבחירת האתרים ההדרכה הליווי והדיוקים. הצלילה בקבוצה קטנה הייתה חוויתית ואישית נהנו מכל רגע!! שירות המועדון היה מדהים!

תודה, Venture58685701905
17 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

צלילות אישיות בקבוצות קטנות, יחס אישי מאוד, זרימה לפי היעדים בהם אנחנו רוצים לצלול. חוויה כוללת מעולה! עשיתי גם צלילת רענון, ממוקד וממליצה מאוד!!

תודה, ofirbrg
10 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

הכי מקצועי שיש!
יחס אדיב, אוהב את המקצוע ומבין בו ברמות הכי גבוהות.
הדרכה מרתקת וחוויה מושלמת גם לצלילה ראשונית וגם לקורס.
מספר אחת !

תודה, Roving18997986643