המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
המראה התת ימי הכי קסום בחווית צלילה ראשונה מנצחת :)

‪זכינו לחווית צלילה ראשונה מדהימה עם לאבריק שהעניק לנו רגעים וזכרונות נפלאים בזכות המקצועיות...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע
Sherpa09802198768
מעולה! 10/10

‪מקום מעולה - מקצועי ויחס אישי . ירדתי לאילת עם חבר לצלול והוא עשה רענון ובינתיים למדתי איתו והבנתי...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע

סנן
מעדכן רשימה...
5 - 10 מתוך 872 חוות דעת
חוות דעת נכתבה לפני 5 שבועות

אחלה לבריק! היה כיף מאוד, באנו כמה חברים בהתראה קצרה והוא סידר לנו זמן במיוחד בשבילנו. החוף עצמו לא הכי מטורף אבל לא חסר מה לראות.

תאריך החוויה: ספטמבר 2024
תודה, Paradise61109983525
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
1 בספטמבר 2024-חוות דעת נכתבה ב

הגענו 3 חברים לאילת לעשות צלילה.
הצוות היה סבלני מאוד והסביר בצורה יסודית וברורה.

חובה לקחת שירותי צילום איתכם, מצלמה וצלם ברמה גבוהה מאוד.(אני אדם לא פוטוגני בעליל, ויצאו תמונות מנצחות).

תודה, דורון ר
1 בספטמבר 2024-חוות דעת נכתבה ב

פעם ראשונה שצללתי וזה חוויה מטורפת איתם!! מדריך מקצועי וסבלני שצילם תמונות מדהימות מתחת למים, הסבירו לנו לפני מה עושים ומה נראה
אין ספק שנחזור!! מומלץ בחום

תאריך החוויה: יולי 2024
1  תודה, Shira M
31 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

היה מדהים, מקצועי, הדרכה קצרה וקולעת, הלכנו כזוג ביחד עם זוג מדריכים צמודים, הצלילה כיפית מסביב לשונית אלמוגים, מומלץ בחום!

תודה, Cruiser31482418413
30 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

וואוווו היתה חווית צלילה פשוט מושלמת!! המדריכים היו סבלנים ונחמדים הסבירו לנו הכול ברוגע בלי לחץ, גם מתחת למים הראו לנו הכול היה פשוט מטורף ממליצה ברמות! עשינו גם תמונות מתחת למים שזה מגניב ממש, בקיצור שווה כל שקל ובוודאות אחזור שוב!

1  תודה, Wander31211226698
הצג חוות דעת נוספות