פוסט שכתבתי בקבוצת טיולון בפייסבוק ממחיש הכל :
****מלון ג'ייקוב אילת ! רשת מלונות ג'ייקוב - Jacob Hotels
האמת שאני לא יודעת מהיכן להתחיל ...
אחרי ככ הרבה פוסטים בקבוצה ובקבוצות אחרות המשמיצות את המלון כמלון זוועה , שכדאי להתרחק ולא כל הנוצץ זהב , דבר שהביא אותנו כמעט לביטול החופשה אני חייבת לומר כמה מילים !!!
כמי שלוקחת חופשות למלונות 5 כוכבים אוהבת להתפנק עם ילדיי בבתי מלון טובים נוכחתי אחרי מספר לילות בגיי'קוב אילת כמה השפעה יש לפוסטים האלה וכמה אפשר להרוס למלון את השם ולמשפחה את החופשה.
ומאחורי כל פוסט של השמצה יש כנראה איזה סיפור שאנחנו לא מכירים...
אז נכון , מלון ג'ייקוב אינו חמישה כוכבים , אבל , הוא נקי ומצוחצח , מזמין , משופץ בחלקו, לובי מקסים ממש, חדרי משפחות , שירות אדיב של צוות המלון , בריכה כיפית לפעוטות ובריכה רגילה , לא ענקית אבל גם לא קטנה , מדשאה ופינוקים לאורחי המלון בבריכה .
החדרים אומנם קטנים , בחלקם מאוד, המיטות גדולות ורחבות , יש שירותי ניקיון לחדרים ואותנו זה סיפק בהחלט !!
באתי בגישה שאני לא הגעתי לגור במלון , אני צריכה מקום נקי !
מי שרוצה ורגיל לחמישה כוכבים אז שישלם בהתאם ! הילדים נהנו בטירוף במלון ולא רצו לעזוב.
הינו על בסיס חצי פנסיון עם ילדה בת 3 עם רגישות . יצרתי קשר מספר ימים לפני עם המלון , תוך שעה חזר אליי השף של המלון והשאיר לי את הנייד שלו כשנגיע שאתקשר.
חייבת לציין , שהינו כבר בכמה מלונות לפני כן , כולם דאגו לה שיהיו מוצרים שיכולה לצרוך ולאכול, אבל אף אחד לא דאג ברמה אישית לבת שלי כמו שדאג השף המלון גיי'קוב אילת ! 🌟🌟🌟🌟
הוא ביקש לפגוש אותנו כשנגיע, להכיר אותנו אותה בפרט.
ומה אגיד לכם ?! ווואוווווו !!!
הוא דאג לה ברמה אישית כל בוקר ודאג להביא לה הכל לשולחן, שלא יחסר לה כלום, הכינו לה דברים מותאמים או רכשו עבורה מוצרים מיוחדים , וקינוחים מפנקים ! זה לא מובן מאליו כלל !!!!
שום מלון , גם חמישה כוכבים לא דאג לה כך לפני כן. תודה ושאפו לשף המלון !
תמונה שלו עם ביתי אעלה לאחר אישורו.
האוכל היה ממש טעים ,עשיר, שופע ומגוון ובחיי שאני לא היחידה שחשבתי כך. היו המון דיבורים של אורחי המלון שלא הבינו מה רוצים מהמלון הזה?!
אני לא מקבלת אחוזים על הפוסט , אני רק עוד לקוחה מרוצה ! ואין לי ספק שעוד נחזור לשם בהמשך...
שילמנו מחיר הגון ביותר ולא מופקע וקיבלנו בתמורה לא מעט !
המחירים הוגנים האלה יכולים לאפשר חופשות בלי לקרוע את הכיס.
למנכלי"ת המלון דליה , לא הספקתי לראות אותך ולהגיד לך פשוט תודה על מה שאתם , אז אם את קוראת את הפוסט הזה תודה מעומק הלב 🙏❤️
ולגבי המיקום - היה נהדר עבורינו.
ואגב , הבנתי מהצוות שהוא עתיד לעבור שיפוץ מסיבי בחדרים ועוד תוספת משמעותית בחדר האוכל.
חג שמח !!!
בשורות טובות !
ושתמיד נצליח לראות את הטוב ואת חצי הכוס המלאה בפרט בשעה שאנחנו מחכים לכל החטופים שיחזרו , אמן !! 🎗️
🙏🙏🙏