מקום מקסים! יש כמה רמות לפי גיל ויכולת , מתוחזק ברמה גבוהה , המדריכים מקסימים והילדים (בגילאים... קרא עוד
3 מבוגרים- נהננו מכל הלב, עשינו את המסלול גבוה, כל סולם בדרגת קושי שונה. צוות מקסים מאוד, עוזר ותומך. נמליץ בחום!!!!תודה רבה!!!
מקום מעולה! נותן מענה למגוון גילים, צוות סבלני ונחמד ופעילות כייפית ממש! באנו משפחה מורחבת של 40 נפשות וכולנו נהנינו מאוד
(בגילאים 5,6,10) ממש נהנו . בטוח נחזור שוב
היינו חברים עם משפחות. פשוט כמעט אין מקומות נוספים, אז ביחס למה שניתן למצוא זה וואו. אבל ביחס לחו"ל, זה יקר, לא בטוח ש"בטוח" כל כך, שוב ביחס למה שאנחנו מכירים מחו"ל, יחס של הצוות לא משהו. ועוד בעל המקום (או הצוות מטעמו) מגיב על הביקורות בצורה מזלזלת. אבל זה רגיל, אנחנו הרי מכירים את ההתנהגות הזאת. אז אם צריך לפנק את הילדים כי הם התגעגעו לאטרקציה אז סבבה.
הגענו לכאן אחרי שכבר חווינו פארק חבלים בחו"ל, נחמד מאד...יש ליווי כמעט צמוד במתחם הקטנטנים ובשלב הבא אחריו, היה מקסים.
רק דבר אחד שכדאי להם ליישם (ולא קשור לתקופת הקורונה, וגם הערתי להם על כך)- שיכניסו כובע רחצה חד"פ שיחצוץ בין הקסדה לראשים של המשתמשים הבאים (כמו שעושים בחו"ל)- מרגיש יותר נקי ככה.
היינו עם 2 ילדים גיל 8 ו13. נהננו גם הם וגם אנחנו. קיבלנו שירות מעולה, מדריכים מקצוענים, הדרכה צמודה אישית. מקום בטיחותי, מתוחזק הטב, ציוד חדש. מומלץ בחום