המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“שירות לא אמין וירידה באיכות האוכל”
חוות דעת על ‪Giraffe‬

פרטי מסעדה
טוב עבור: פגישות עסקים
אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, שעות הלילה המאוחרות, משלוח, הזמנות
חוות דעת נכתבה 7 באוגוסט 2023

ירדו ברמת ואיכות המנות למרות עליית מחירים,דיוחתי להם על כמה בעיות בסקר ששלחו לי כי זה היה במשלוח.התקשרו ואמרו שיחזרו אליי עם תשובה ולא חזרו.לא ברור לי איזה מן שירות זה.
אני לקוחה שלהם מהיום שפתחו שזה מעל 20 שנים והיו תקלות בעבר אבל הפעם זה כבר הוריד לי את החשק לחזור על החוויה וחבל שככה מתייחסים ללקוחות

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
1  תודה, Q5347UInancys
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (345)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 345 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 12 בפברואר 2022

הגענו בערב סוער, התקבלנו בלבביות , המקום בחיפה לא מעוצב כמו סניפי ג'ירף אחרים ( ספרטני משהו). הזמנו מהתפריט הטבעוני ( כרובית, קארי כתום , טופו שאוסינג). האוכל היה חיוור ולא מלוטש. אולי ערב רע במסעדה, אולי ציפינו ליותר כי אכלנו בסניפים אחרים של ג'ירף.

תאריך הביקור: פברואר 2022
1  תודה, Virunga2013
חוות דעת נכתבה 21 באוגוסט 2021

טעים מאוד. ואיכות המוצרים ברמה הכי גבוהה מרגישים. שהשף איכותי והבעלים מקפיד על רמה. ושרות כמו. בחול ולא. כמו בקונדיטורית גל הצמודה.

תאריך הביקור: יוני 2021
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, zehavahziz
חוות דעת נכתבה 29 באוגוסט 2020

אוכל מגוון והמנות טעימות.
כל מה שהוזמן, נקי, אסתטי וטעים

המקום עצמו נחמד ונקי.
הבישול נעשה מול הלקוחות אבל זה לא משפיע על הרעש והריח.
השירות מצויין.
מומלץ.🍻💯

תאריך הביקור: אוגוסט 2020
3  תודה, Eyal C
חוות דעת נכתבה 29 ביולי 2020

מסעדה מצוינת שמשלבת סגנונות שונים ועושה זאת בהצלחה רבה. הזמנתי משם ארוחות צהרים במהלך יום עבודה מספר פעמים (אף פעם לא ביקרתי) ואף פעם לא התאכזבתי.
נחמד שיש אפשרות לבחור שינויים קלים ותוספות למנות. אציין שלא אכלתי שום דבר עם דגים או פירות ים, אבל רק כי אני לא סובל את המאכלים האלה באף צורה ובאף מקום.
"ג'רף" יקרה למדי, אך בניגוד למסעדות יקרות רבות - שווה את המחיר.

תאריך הביקור: יוני 2020
    • תמורה
    • אוכל
1  תודה, 702sagir

מטיילים שצפו ב‪Giraffe‬ צפו גם ב-

חיפה, אזור חיפה

ביקרת ב‪Giraffe‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך