אכזבה ענקית מכל הבחינות. לא להתקרב, חבל על הכסף (והבריאות).Disappointment - not clean, disappointing breakfast and service that needs significant improvement.
Both in the rooms and in the food simply a lack of hygiene
היינו בסופ"ש כל המשפחה ופשוט הרגשנו שלא הייתה שום תמורה לעלות הגבוהה של המקום. החל מהניקיון - החדרים מלוכלכים. מספיק להעביר מגבון והוא יוצא שחור. אפילו מצאתי אצלי בחדר קיסמי אוזניים משומשים על השטיח כנראה מאורחים קודמים. גם באוכל לצערי המצב לא יותר טוב. ארוחת הבוקר פשוט לא הייתה כמו שמצפים ממלון ישראלי. בסך הכל רציתי לאכול ביצה כמו שיש בכל מקום, אלא שפה רק הגישו ביצים קשות וזהו. עצוב ששילמתי על ארוחת בוקר ובסוף אכלתי מעדן שיכולתי לקנות בסופר ליד. גם היגיינה לא נשמרת שם. הם מגישים שוקו חם בתוך סיר ענק של מרקייה שצריך לקחת עם מצקת (פשוט מזעזע). מדובר בסיר פתוח שכל אחד עובר ומפיל לתוכו משהו (במקרה הטוב) ויותר מדי דברים לא מזוהים צפים בו (ממש דוחה). אני אוותר לתאר דברים אחרים שראיתי שם כי זה יותר גרוע (וכן, לא מפליא שזה גם הסתיים בהרעלת מזון). גם מבחינת שירות יש חוסר תקשורת מטורף במקום הזה. מה שאומרים לך במקום אחד, אומרים במקום אחר הפוך. דברים שהובטחו לנו בסוף לא היו. פשוט חוסר תקשורת ורמת שירותיות נמוכה. גם ביום האחרון נאמר לנו שאין ארוחת ערב אבל יש במקום צהריים, אלא שהמחיר גבוה יותר כי זה חג. אלא שלמרות המחיר הגבוה במיוחד אפילו ארוחה רגילה זה לא היה, אלא הכי מצומצם שיש. פשוט ניצול של לקוחות שבויים. ולמי שרגיל לכל הפסיליטיס שיש בדר"כ במלונות, אז שלא יצפה. כי אין. בקיצר, תעשו לעצמכם טובה וחפשו מקום אחר