המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
שריין את המחיר הנמוך ביותר מהאתרים האלו
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
הצג כל 14 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
16 - 21 מתוך 2,124 חוות דעת
15 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

ציפיות גדולות וכך גם האכזבות.הזמנתי חדר עם נוף לכרמל ולים(הייתי בטוחה שהזמנתי עם נוף למפרץ חיפה,טעות שלי).רק בדיעבד שמתי לב שהתמונה שמופיעה באתר בכל חדר היא אותה תמונה מה שגרם לי לטעות.הגענו למלון קיבלה אותנו נציגה בשם סנא,בחורה מקסימה לבבית,אמרה ששידרגו לנו את החדר,בפועל "השידרוג" היה לעלות 2 קומות לאותו חדר בדיוק. עלינו לחדר ירדנו לבריכה ולא ממש ראינו את "הנוף" שנשקף מהמרפסת.שבפועל היה שכונת מגורים, בינינים ישנים ובצד ימין רואים את הים.לא בדיוק נוף לכרמל ולים .בערב יצאנו לעשות סיבוב וראינו שגב המלון למעשה משקיף על מפרץ חיפה והגנים הבהאיים.ניגשנו לקבלה ,אני מודה שהייתי בטוחה שהזמנתי עם נוף למפרץ, פניתי בקבלה לבחור בשם אלון ,אמרתי לו שהזמנתי חדר עם נוף למפרץ הוא הוציא העתק הזמנה נפנף לי מול הפרצוף עם ההזמנה ואמר קיבלת מה שהזמנת.בלי לנסות לבדוק אם יש חדר אחר אפילו בתוספת תשלום,הגישה שלו הייתה מגעילה בלשון המעטה.ביקשתי לדבר עם מנהל,ואז התקשר למישהי בשם מירי לכאורה מנהלת יחסי ציבור אמר בטון מלגלג,"יש כאן אורחים שמתלוננים על מה שהזמינו".מירי ניגשה אלינו ובמקום להקשיב ולנסות לרצות אותנו אמרה משפט תוכיחי לנו שהזמנת חדר עם נוף למפרץ. אמרתי לה אין לי איך להוכיח כנראה, שטעיתי.אבל עצם התגובה שלה הייתה פשוט בזיון.במקום לנסות לתקן את חווית האירוח שלנו ע"י בדיקה עם יש אפשרות לעבור חדר אפילו בתוספת תשלום או להסביר בצורה נעימה זה היה פשוט הלם מוחלט עבורנו. כשעזבנו את המלון דיברתי עם פקידת הקבלה(סנא) כשאלה אם נהננו סיפרתי לה על כל מה שהיה והיא הצטערה לשמוע,ביקשתי ממנה שתדאג שיחזרו אלינו.ביום ראשון בשעות הבוקר התקשרה נציגה מהמלון,מאחר והייתי באמצע העבודה לא יכולתי לנהל את השיחה היא הבטיחה שתתקשר בארבע אבל מאז לא חזרה אלי.מה שנתן לי להבין כמה אין שם שום חשיבות למשוב,לשיפור.שילמנו לא מעט כסף 2042 שח ללילה וזה היה ממש,מאכזב.אין לי ספק ששוב,לא אתארח שם .בעיני זאת תעודת עניות לרשת כמו דן.וחבל.

סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Jet25253609112
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
13 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

צוות מלון מקסים חיוכים ואדיבות מהכניסה ללקיחת מזוודות לשרות חדרים קבלה וצוות הבריכה המהממים וחדר אוכל שופע ויחס מדהים לא לחפש יותר מידי מלון דן כרמל זה הפתרון בחיפה ממש לא לחפש להגיע וההנאה והשהות במקום שווה פי מאה מהתמורהבטח שנחזור אליו וחייב לעשות חבר דן תודה תודה תודה

סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Navigate23055935753
Michal Cohen, Guest Services / Front Office בנכס מלון דן כרמל חיפה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוגוסט 2023

אורח נכבד,
תודה רבה,
שמחים מאוד שנהנית מחווית האירוח, השירות, צוות העובדים הנפלא ובריכת המלון המדהימה ביופיה.
מצפים לארח אותך שוב בחופשתך הבאה בחיפה

6 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

מלון מפנק עם צוות שהשירות בו מעולה..תודה ענקית למירי מקשרי אורחים ואנגלינה מאגף חדרים שעשו לנו חופשה חלומית...אוכל טעים ומגוון, טרי ובשפע..אהבתי שיש המון אופציות לנמנעים מגלוטן...השוברים לצופרים לילדים היו אטרציה נעימה ומקסימה...חופשה נעימה עם טעם של עוד

עצה לגבי חדרים: מלון מפנק ברמת השירות וברמת האוכל
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Passenger60179006593
Michal Cohen, Guest Services / Front Office בנכס מלון דן כרמל חיפה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023

אורחים נכבדים,
תודה רבה על המשוב והפרגון לאירוח במלון דן כרמל
שמחים שנהניתם מהאירוח, השירות, צוות העובדים הנפלא, האוכל המגוון (ללא גלוטן), הצ'ופרים והאטרקציות לילדים.
אנו צוות העובדים והמנהלים עושים מעל ומעבר למצופה על מנת להנעים לאורחינו את השהייה ותמיד נעים לדעת כי מאמצינו נושאים פרי.
בהחלט מצפים לארח אתכם שוב בחופשתכם הבאה בחיפה
בברכה,

30 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

מלון דן כרמל בחיפה הוא בחירה מעולה למטיילים המחפשים חוויה יוקרתית ובלתי נשכחת. עם מיקומו המדהים, השירות יוצא הדופן, המטבח המענג והמתקנים המצוינים שלו, מלון זה יעלה על הציפיות שלכם. אני סמוך ובטוח שהשהות שלכם במלון דן כרמל תהיה חוויה בלתי נשכחת.

תאריך השהייה: יולי 2023
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Dnow1234
Michal Cohen, Guest Services / Front Office בנכס מלון דן כרמל חיפה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2023

אורח נכבד,
תודה רבה
שמחים מאוד שנהנית מחופשתך במלון דן כרמל וכי חווית האירוח תאמה את ציפיותכם וצוות המלון מילא את תפקידו לשביעות רצונכם המלאה.
מקווים מאוד לארח אתכם שוב בין אורחינו הנאמנים.

30 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

אומנם חוסר בחניה מעט מקשה,(יש חניון פרטי שעולה 50 ש"ח, בעיני יקר מאוד. או לחפש חניה בכחול לבן)
אך אציין לטובה כי השהות במלון הייתה מהנה מאוד.
צוות אדיב ושירות מעולה, נוף מדהים מקומה 8, חדר ברמה גבוהה וניקיון ראוי לציון.
תודה רבה למירי שסייעה לנו להנות מהפתעה ליום ההולדת, קיבלנו שדרוג לחדר עם נוף למפרץ.
נהננו גם מהנוף וגם מאבזור החדר, תמורה יפה למחיר.
בסך הכל חוויה טובה מאוד, בהחלט אמליץ על מלון דן כרמל ומקווה שנחזור שוב!

עצה לגבי חדרים: להגיע מוכנים לחיפוש חניה או תשלום יקר לחניון הפרטי.
תאריך השהייה: יולי 2023
  • סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, Reutcohen91

אורחים יקרים,
תודה רבה על המשוב המקסים, הפרגון והשבחים לחווית האירוח במלון דן כרמל.
אנו צוות העובדים והמנהלים עושים מעל ומעבר למצופה על מנת להנעים לאורחינו את השהייה ותמיד נעים לדעת כי מאמצינו נושאי פרי.
שוב, תודה רבה ומצפים לראותכם שוב גם בעתיד

הצג חוות דעת נוספות