אני ובן זוגי עובדים. כן, אנחנו מקפידים על בישולים לארוחת שישי (הוא בעיקר..) אבל הוא פחות באפיה, ואני מודה שהידיים שלי לא מומחיות במבטח (פה ושם, צמוד למתכון) ואני מוכנה להוציא 50-60 שח כל שבוע כדי להתפנק בסופש על עוגה טובה, מבלי לעמוד בתור לסופר לקנות מצרכים לעוגה, לעמוד זמן רב במטבח, להקציף, לערבל, לוודא, לאפות.
אז יום שישי יש את שמו, והוא מציל את המצב המתוק. כל עוגה שטעמתי היתה תאווה לחיך. החל מהנראות הויזואלית המושקעת, וכלה בפרטיים הקטנים שבפנים. נכון, זה משמין בטירוף, אבל לפות אפשר לאזן עם עוגות ללא סוכר, או מוצרים פחות שמנים כמו שטרודל תפוחים-צימוקים מצוין!
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.