המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 23:45
ציטוטים בולטים מחוות דעת
מהנה מאוד ומומלץ

‪חדרי בריחה מעניינים ומגוונים, שימוש במגוון אמצעים טכנולוגים מתקדמים. שירות אדיב ותפעול מעולה. מקום...‬ קרא עוד

26 בפברואר 2024-חוות דעת נכתבה ב
Nevo S
באמצעות התקן נייד
חוויה

‪חווייתי ומהנה. היינו בגיבושון וזה בהחלט נתן את המענה. מומלץ לבוא עם ראש פתוח ופשוט להנות מהחוויה...‬ קרא עוד

29 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
7 - 12 מתוך 111 חוות דעת
2 ביוני 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שירות אדיב ונעים, מקום מגניב והעביר לנו את הזמן בצורה מעולה , ממליצים על החדר של עיר החטאים, תודה רבה !

תאריך החוויה: יוני 2021
תודה, _G2487KJ
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
2 ביוני 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חדר מאוד מאתגר ומעניין. החוויה היתה נהדרת ומאוד נהנו לשחק. המתקן מתוחזק והחידות מאתגרות. הייתי עם הבן שלי בן 11 וגם הוא מאוד נהנה

תאריך החוויה: יוני 2021
תודה, yaronz995
28 במאי 2021-חוות דעת נכתבה ב

לאחר בדיקה במספר מקומות בחרתי את קוואסט רום בחיפה, במיוחד בגלל הרצון שלהם ליצור חוויה מטורפת לאנשים, סרגי נתן לנו את השירות הכי טוב שקיבלתי בחיים, התקשרתי אליו להגיד לו שאני רוצה להציע נישואין, הוא פשוט סידר הכול עבורי בצורה הכי הכי מהממת והשקיע המון מזמן האישי שלו על מנת שזה יצליח, הגיע במיוחד ביום חופש שלו כדי שזה יקרה.
אישית עשיתי המון חדרי בריחה, ואני רוצה לציין עיצוב החדרים ואיכות הציוד והמשימות פשוט לא יאומן, מכניס לחוויה שאין לתאר במילים, כולם פשוט חייבים אבל חייבים להגיע לשם לנסות מבחר ענק של חדרים.
לסיכום 5 כוכבים זה קצת בשביל חדר כזה מגיע להם יותר

תאריך החוויה: מאי 2021
תודה, Yairkri
24 באפריל 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו בחדר 007, משפחה עם שלושה ילדים, מנוסים בחדרי בריחה, היה כיף וזורם. ממליצים!
הצוות נחמד ואדיב, החדר מתוחזק בצורה טובה

תאריך החוויה: אפריל 2021
תודה, Ayala_Berenson
16 באפריל 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חדר מאתגר ומקסים! בת 12 בת 9 ובת 40. נהנינו כולנו. חוויה מהממת!
ממליצות בחום. צוות מיומן ומקצועי, מכשיר קשר, ווסטים של FBI..

תאריך החוויה: אפריל 2021
תודה, oritley