המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 23:45
ציטוטים בולטים מחוות דעת
חוויה

‪חווייתי ומהנה. היינו בגיבושון וזה בהחלט נתן את המענה. מומלץ לבוא עם ראש פתוח ופשוט להנות מהחוויה...‬ קרא עוד

29 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב
GrandTour31574660310
מושלם

‪היינו קבוצה של 7 איש מעבודה, הצוות מאוד שירותי , המשחק מעניין ! ממליצה בחום . מתאים לגיבוש צוות...‬ קרא עוד

28 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 111 חוות דעת
31 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

אחלה מקום, בחדר שר הטבעות משימות מעניינות. העברנו שעה מהנה. רק מפזר הריח בלובי בעוצמה מוגזמת לגמרי וגם הריח עצמו לא היה לי נעים..

תודה, Travel01381284036
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
29 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

חווייתי ומהנה. היינו בגיבושון וזה בהחלט נתן את המענה. מומלץ לבוא עם ראש פתוח ופשוט להנות מהחוויה. מומלץ בהחלט!!

תודה, GrandTour31574660310
28 בדצמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

היינו קבוצה של 7 איש מעבודה, הצוות מאוד שירותי , המשחק מעניין ! ממליצה בחום . מתאים לגיבוש צוות ולמשפחה

תודה, Wander45557490795

אתם תהנו. תבואו עם משפחה

תאריך החוויה: יולי 2023
תודה, Igal01
31 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הגעתי עם משפחתי לחדר של ״המסור״, היה סופר מפחיד וכיף, נהניתי מכל רגע והמשפחה גם כן, אנחנו חד משמעית נחזור אליהם בעתיד.

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, _V1390DM