המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
רבקה

שירות מצוין מלון רמדה ירושלים

5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 6 באוג׳ 2023
רוצה לפרגן בחום על מר דן אטלן. צלצלנו לרמדה להזמין חופשה לאוגוסט והוא היה כל כך שירותי ואדיב והכל כדי שנהיה מרוצים.
הוא לא סידר רק לנו חופשה אלא לכל המשפחה שלי. דאג שהמחירים יהיו מינימליים ושבתמורה נקבל את המקסימום. תודה דן, ירבו אנשים שירותיים כמוך!
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
5.0 מתוך 5 בועותשירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Ilan Brenner, General Manager בנכס מלון רמדה ירושלים, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 6 באוג׳ 2023
רבקה שלום, מאד שמחנו לקרוא שנהנית מהשירות שקיבלת בעת הזמנתך ממח' הזמנות (העברנו את המחמאות לדן אטלן, מנהל הזמנות ולגורמים הרלוונטיים - תודה רבה!)
נשמח לראותך שוב בין אורחנו. קיץ נעים, ג'ולייט
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
24 - 29 מתוך 744 חוות דעת
25 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

שירות מצוין, מלון נקי וחדרים נעימים ביותר, הארוחות היו נפלאות ומלאות בהרבה אפשרויות, הצוות נוהג באדיבות ומקצועיות.
חשוב לציין לשבח את דן, מנהל ההזמנות שהיה מקצועי ביותר, שירותי ואדיב באופן יוצא דופן.
ללא ספק אחזור

תאריך השהייה: מאי 2023
סוג טיול: נסיעה לבד
תודה, Sagivamz
Ilan Brenner, General Manager בנכס מלון רמדה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 ביוני 2023

Sagivamz היקר,
שמחנו מאד לראות שנהינת כל כך - בעיקר מהשירות, הניקיון, החדרים, הארוחות, ושחווית שירות אדיב ומקצועי! העברנו את המחמאה שלך לדן, מנהל הזמנות ואנו נשמח לארח אותך שוב בקרוב. בברכה, ג'ולייט

11 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

זה לא פעם ראשונה במלון רמדה!
אנחנו חוזרים לפה כל פעם ונהנים מחדש!
ארוח מושלם, חדרים מפנקים ונקיים, צוות מיוחד.
בהזדמנות זו אנחנו רוצים להודות למר דן אטלן היקר! מנהל ההזמנות, על יחס אישי אדיב ומפנק!!!! תמיד חשוב לו שהאורחים יקבלו את היחס והשירות הכי טובים!
בהערכה רבה
משפחת מדמון

תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Daydream06955985812
Ilan Brenner, General Manager בנכס מלון רמדה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביוני 2023

Daydream06955985812 שלום,
שמחנו מאד לקרוא שנהניתם הפעם בשהייתכם (וגם בפעמים הקודמות), במיוחד לטעמך בנושא היחס, הניקיון, השירות, והחדרים! העברתי את ההערות שלך למחלקות הרלוונטיות כדי שנוכל להמשיך לעמוד בציפיות של האורחים שלנו, ובמיוחד לדן אטלן, מנהל ההזמנות שלנו.
בברכה, ג'ולייט

25 במאי 2023-חוות דעת נכתבה ב

הגענו לחדר בסופש האחרון ושם היה לנו עמדת קפה ופירות העונה.
בהזדמנות זו רצינו להגיד תודה ענקית לדן אטלן מנהל מרכז ההזמנות שלא נח לרגע ודאג לנו לכל מה שהיינו צריכים, לרגע חשבתי שאנחנו לבד במלון אבל מהר מאוד שמתי לב שזה האיש.. נותן שירות מהלב ומהנשמה לכל אורח ואורחת במלון!!!

תאריך השהייה: מאי 2023
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Flyer567133
Ilan Brenner, General Manager בנכס מלון רמדה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 במאי 2023

Flyer567133 שלום,
תודה רבה על הדירוג של 5 כוכבים - שמחים מאד לקרוא שנהנית בשהייתך אצלנו - תמיד כיף לקבל פידבק חיובי - העברתי את המחמאות לד!
נשמח לארח אותך שוב בקרוב, ואף לעבור את הציפיות שלך.
בברכה, ג'ולייט

19 באפריל 2023-חוות דעת נכתבה ב

משפחתינו המורחבת התארחה במהלך חג הפסח במלון רמדה ירושלים, אני רוצה לציין שאווירת החג הייתה מושלמת התפעלנו מהיחס האישי והחם אל אף התפוסה המלאה.
ברצוני לשבח ולהודות למנהל ההזמנות מר דן אטלן, על היחס האדיב האישי והמקצועי בעת ההזמנה. השרות המעולה שלו וההרגשה שיש על מי לסמוך היו פתיחה מעולה לחופשה. אני רוצה להביע את מלוא הערכתינו ותודתנו למנהל מזון ומשקאות מר ג'אבר מאוד אמפטי, מסור, קשוב ומאוד מקצועי, השתדלותו יחסו האישי ודאגתו לחדר האוכל של משפחתינו עד לפרטים הקטנים הפכה את חופשתנו למושלמת.
רמת השרות בחדרי האוכל גבוהה ואיכותית תודות למנהלי חדר האוכל עליאן והישאם סבאח נהנינו מהשרות המעולה שלהם ומהמקצועיות.
כמו כן הערכתינו הרבה לשף החדש צחי מלול. הארוחות היו חוויה קולינרית, העיצוב, הגוון,השפע האדיר וחווית הגורמה גרמו לנו להישאר בטעם של עוד.
תודות לנידאל על הניקיון המושלם בחדרים בטרקלין בחדרי האוכל ובבית הכנסת.
ברצוני לציין את הרב ישי שדאג לאווירת חג נפלאה, לתפילה ולכל ענייני הקודש באופן מעולה, יישר כוח!
הוקרה מיוחדת לסמנכ"ל המלון מר אדם על היחס האישי וההתעניינות.
הערכה מיוחדת למנכ"ל המלון מר דיויד טוקר, על יחסו האישי ועל המצוינות האיכויות והאווירה במלון. חשוב לציין את השינוי ברמת המצוינות שעלה לגבהים, האירוח מפנק יותר, למשל בהגעה בבוקר בערב חג קיבל את פנינו בר יפיפה בלובי, מאוד אלגנטי ומגוון. לאחר מכן ארוחת הצהריים שלפני החג הייתה מאוד מושקעת מלווה בקלרינט שהנעים את הארוחה, ועוד...
אנו ממליצים בחום על חופשה במלון רמדה ירושלים, מצפה לכם הנאה מושלמת. שרה וחיים בר און

תאריך השהייה: אפריל 2023
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, שרה ב
Ilan Brenner, General Manager בנכס מלון רמדה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באפריל 2023

שרה וחיים היקרים, וואוו - ריגשתם אותנו מאד על הביקורת המחמיאה שלכם - אנחנו כל כך שמחים לשמוע שנהניתם בשהייתכם אצלנו בפסח - כולל השירות, האוכל הטעים, רמת הנקיון, תהליך ביצוע ההזמנה, האווירה, קבלת הפנים, והיחס החם והמקצועי וכולי! איזה כיף שציינתם שמות של אנשים ספציפיים - העברתי את המחמאות אליהם, ואני יודעת שזה יגרום להם לחיוך רחב, עם רצון רק לעבור את הציפיות שלכם!
מחכים לארח אתכם בקרוב שוב! בברכה, ג'ולייט

3 במרץ 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מהרגע הראשון דן אטלן מנהל ההזמנות הנכבד עשה כל מאמץ כדי שנקבל את השירות הטוב ביותר. עזר לי עם ההתנהלות במלון עם הסוכרת שלי דבר שסייע לי לסגור את החופשה בבית המלון. אדם אימפטי . אוזן קשבת. וכל השירות בחיוך ונעימות. גרם לי לחזור למלון שוב .

תאריך השהייה: מרץ 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה