המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 8:00 - 19:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
מדריך התגלית

‪מדריך מעולה! היה המדריך בתגלית, מצחיק, בעל ידע רחב גם על ישראל וגם על קנדה, מסביר טוב וכמובן נחמד...‬ קרא עוד

9 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב
Ella l
יוני אחלה מדריך

‪יוני הדריך את התגלית שלי עשרה ימים ומעבר לידע הנרחב שלו לגבי היעדים שהגענו אליהם, הוא גם הכניס המון...‬ קרא עוד

10 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
5 - 10 מתוך 264 חוות דעת
17 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

יוני מדריך מעולה, ידע לגמריי להרגיש את הקבוצה שלנו ולתמוך בכל מה שהיינו צריכים. מדריך מצחיק, קליל, מנוסה ובעל ידע ויכולת הדרכה מדהימה. נהנתי מכל רגע בטיול איתו. תודה רבה :))

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, Ofricohen123
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
17 במאי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

יוני התותחח!!
הדריך את הקבוצה שלי בתגלית וכולם פשוט התאהבו בו!! גם האמריקאיים וגם הישראלים
העשיר אותנו בידע הנרחב שלו, הביא אווירה טובה, צחוקים, אכפתיות כלפי המשתתפים והבנה.
ללא ספק הפך את הטיול לבלתי נשכח. ממליצה לכל אחד מדריך כמוהו

תודה, 4Barb123
17 במאי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

רוצה לשבח את מדריך הטיולים שלי יוני. מצחיק בטירוף ומעביר את החוויה בצורה פסיכית. אך מצד שני מקצועי מאוד ומעביר את ההדרכות ברמה הכי גבוהה שיש! דרג לנו לכל מה שהיינו צריכים, זורם קליל ובעל מצב רוח חיובי ואווירה מדהימה. מדריך ברמה הכי גבוהה שיש, לא יכול לדמיין את חווית ה"תגלית" שלי בלעדיו! פשוט מלך!

תודה, 373barc
15 במאי 2023-חוות דעת נכתבה ב

מדריך פשוט מטורף! הייתי איתו בתגלית ופשוט אחלה של בן אדם, מסביר מעולה, בונה לוז מדהים ומתחשב מאוד באנשים שהוא מדריך. הולך מעל ומעבר ודואג לכל הצרכים של כולם. סך הכל חוויה מעולה וממליץ בחום לכל אחד ללכת איתו לעוד טיולים ומסעות

תודה, NorthStar60593998515
17 בינואר 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

יוני שלנווו!
חייבת לציין לשבח את אחד המדריכי טיולים הכי טובים שפגשתי. יש לו לב זהב וידע ענק, הוא מצחיק, כיפי ודואג והרגשנו שאפשר לגשת אליו עם כל בעיה ולדבר איתו על הכל הכי פתוח שיש.
תודה על טיול מדהים שלא אשכח בחיים♥️

תאריך החוויה: ינואר 2023