המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
חוויה מדהימה!! ממליצה בחום הצוות נותן שירות מא- ת, והכל במאור פנים, ברוחב לב ובמקצועיות.
השהייה במלון נעימה מאד! המיקום גם הוא מאד מזמין כי הוא מרכזי וקרוב לפינות עניין רבות בירושלים.
בקיצור, רק להגיע ולהנות!
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 21 ביוני 2023
Cruiser42357936878 היקרה,
שמחתי לקרוא, כי חופשתך האחרונה במלון אוריינט תאמה את ציפיותיך.
מלון אוריינט ירושלים המעוצב והיפהפה מציע חופשה יוקרתית בירושלים, ומאפשר לגלות את סביבותיה בזכות מיקומו המרכזי, בסמוך למתחם התחנה, גן הפעמון, שכונת משכנות שאננים ושפע המסעדות והבוטיקים של המושבה הגרמנית. אנו נשמח לשוב ולראותך גם בעתיד בברכה, דורין
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
הגעתי עם חברים בכמה הזדמנויות לחגוג ולהפגש. צוות המסעדה קיבל את פנינו בחיוך וברגישות, האוכל הגיע מהר והיה טעים. הפיצה היתה מהטעימות שאכלתי. עמרי המנהל והצוות היו שרותיים ויעילים. בהחלט אחזור שוב, ממליצה תמיד לחברי להגיע למקום.
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Venture26228852691 לגבי Orient Hotel by Isrotel Exclusive
תודה, Venture26228852691
Dorin Malka, Marketing בנכס Orient Hotel by Isrotel Exclusive, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביוני 2023
Venture26228852691 היקרה,
תודה רבה על שהקדשת מזמנך לכתוב משוב למלון. אנו נשמח לשוב ולארח אותך גם בעתיד תוך שאנו נעשה כל שביכולתנו על מנת להעניק לך חוויה קולינרית מהנה טעימה ומפנקת בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
ארוחת בוקר מפנקת ומושלמת. מגוון רחב של מנות, לחמים טריים ואיכותיים. צוות חייכן, מסור ואדיב, אווירה נינוחה, רגועה ואקסקלוסיבית. הכל היה טעים מאוד וטרי, נהננו מאוד. פירות טריים, עוגות טעימות, קפה טוב….
שאל את aviazohar לגבי Orient Hotel by Isrotel Exclusive
תודה, aviazohar
aviazohar היקרה,
כייף גדול לקרוא כי מגוון המזון שהוגש במסעדת המלון בארוחת הבוקר תאמו את ציפיותיך! שבחייך בנושא הועברו לידיעתו של שף המלון! נשמח לשוב ולארח אתכם גם בעתיד. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הגעתי עם אשתי לחופשה קצרה. נהנינו מהשירות מאוד! עומרי מהמסעדה בלובי היה כל כך נחמד עד שהגענו אחר פעם לשבת במסעדה ולא יצאנו לאכול בחוץ כלל, התפריט עשיר והשירות 100.
ארוחת הבוקר הייתה הטובה ביותר שאכלנו!!
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את OnAir41266195875 לגבי Orient Hotel by Isrotel Exclusive
תודה, OnAir41266195875
OnAir41266195875 היקר,
שמחתי לקרוא כי כלל שירותי מלון אוריינט ומגוון המזון שהוגש בחדר האוכל המרכזי תאמו את ציפיותיך. מסירותנו לרווחתם של אורחינו היא עבורנו ערך עליון, אותו חרטנו על דגלנו מאז ומתמיד ומשמעותו בעינינו היא הענקת שירות אדיב ומקצועי, מתוך רצון להעניק לאורחינו את חופשת חלומותיהם. מילותיך החמות יועברו לידיעתם של מנכ"לית המלון וצוותה. נשמח לראותך גם בחופשותיך הבאות. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
פשוט ביזיון . מלון שמתהדר בתואר: חלק "מלונות היוקרה של ישרוטל" עם שירות וחווית אירוח של אכסניה . מצעים קרועים , קורוזיה בברזים, אין מים חמים במקלחת , תקלות אינטרנט , הובטח שי קטן לכבוד יום נישואין אך לא התקבל , כרטיס המפתחות לחדר כל פעם מתאפס . בלילה אחד היה צורך לגשת 3 פעמים לקבלה כדי לסדר את הכרטיס , שקעים מתפרקים הבריכה מפוצצת אין מקום לשבת בכלל . שומעים רעשים , אין בידוד בין החדרים פשוט בושה לשלם על לילה מעל 2000 שח ולקבל תמורה כזו .
תמורה
מקום
שירות
שאל את Resort07183660831 לגבי Orient Hotel by Isrotel Exclusive
תודה, Resort07183660831
Dorin Malka, Marketing בנכס Orient Hotel by Isrotel Exclusive, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 ביוני 2023
Resort07183660831 שלום,
הצטערתי לקרוא, כי חופשתך האחרונה במלוננו לא תאמה את ציפיותיך. הערותיך נלקחו לתשומת ליבנו והועברו לידיעתם והמשך בחינתם של הנוגעים בדבר. יובהר, כי הערות מסוג זה, אינן אופייניות לרמת הניקיון הגבוהה, ולסטנדרטיים אותם רשת מלונות ישרוטל דואגת ומקפידה לשמר במלונותינו. אנו מקווים כי חרף האמור תינתן לנו ההזדמנות לשוב ולארח אותך בעתיד תוך שאנו נעשה על שביכולתנו על מנת שחופשתך תהיה מהנה. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוויה חד פעמית, לא ספק המלון הכי טוב בירושלים. שירות לא רגיל וארוחת בוקר פשוט וואו. היינו 2 זוגות בחופשה ונהננו מכל רגע, רוצה לציין את עומרי מנהל המסעדה החלבית שהיה אדיב בצורה בלתי רגילה ואת חיים ממסעדת הגג שנתן לנו שירות מעולה. נחזור בקרוב בטוח:)
תמורה
מקום
שירות
שאל את Marcelo45 לגבי Orient Hotel by Isrotel Exclusive
תודה, Marcelo45
Dorin Malka, Marketing בנכס Orient Hotel by Isrotel Exclusive, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 במאי 2023
Marcelo45 היקר,
שמחתי לקרוא, כי אתה וחברייך נהניתם במהלך חופשתכם האחרונה במלון אוריינט מקבוצת מלונות היוקרה של רשת מלונות ישרוטל! אין ספק כי תגובות כשלך מחזקות את ידנו ונותנות לנו את התחושה כי מאמצינו אכן נושאים פרי. אנו נשמח לראותכם גם בעתיד. בברכה, דורין