המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
להכיר את ירושלים כמו שרק ירון יודע

‪וואו וואו. איזה כיף היה עם ירון. היינו 4 אחים בגילאי 30+, ישראלים שרוצים להכיר את ירושלים על צידיה...‬ קרא עוד

5 במאי 2024-חוות דעת נכתבה ב
Omer N
‏,
ראש פינה, ישראל
שירות אדיב, מעניין ומקיף

‪ירון פשוט מעולה! הוא עשה לנו סיור בירושלים, לקח אותנו למקומות מעניינים בעיר העתיקה ומחוצה לה. הצליח...‬ קרא עוד

5 במאי 2024-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
3 - 8 מתוך 186 חוות דעת
8 במרץ 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

פעם שלישית שאני סוגרת מדריך לסיור בירושלים דרך מי ישראלי גייד.
לקוח מרוצה חוזר שוב ושוב ואני מרוצה בכל פעם מחדש. מדריכים מדהימים, הכל נסגר ומתואם דרך ירון חובב המקסים! מענה סביב השעון, ירידה לפרטים, עשייה ומתן שירות ראוי ויוצא דופן. תמיד עם הפנים ללקוח, אהבת והכרת הארץ ניכרת אצל כל מדריך שעובד עם ירון , שפע של ידע, עשייה שבאה מאהבה ולגמריי רואים ומרגשים זאת. נותנים מענה לצרכי הלקוח, בונים ומתאימים עבורו את התוכנית הטובה ביותר לשביעות רצונו. ללא ספק אני עוד אחזור לסגור ימי סיור וטיול נוספים.

תאריך החוויה: מרץ 2023
3  תודה, Sb302994421
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Yaron H, Owner בנכס ‪My Israel Guide‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 במרץ 2023

תודה רבה!
תמיד כיף לקרוא על חוויות טובות של לקוחות.
מעריך את הזמן שהשקעת

27 בנובמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב

ביקרנו בעיר העתיקה בירושלים בליווי והדרכה של ירון חובב, שהפך את החוויה המשפחתית( 6 אנשים) למהנה ומלמדת מאוד , קיבלנו במשך מעל ל 4 שעות סקירה היסטורית מאלפת על ירושלים סביבתה ומגוון הדתות , ירון מקצועי מאוד,סובלני ומתאים את המסלול לנפשות הפועלות .יש לציין כי רוב ההדרכה נעשתה בשפה האנגלית מכוון שהייתה איתנו אורחת מחו״ל לא דוברת השפה העברית , ההדרכה באנגלית הייתה ברורה וניכרת מאוד שליטתו בשפה האנגלית וכן ניסיונו הרב בהדרכות מסוג זה.

ממליץ בחום
בברכה
יוסי כהן

תאריך החוויה: נובמבר 2022
3  תודה, yossico4
Yaron H, Owner בנכס ‪My Israel Guide‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 בנובמבר 2022

יוסי היקר,
היה לי הזכות לטייל אתכם ברחובותיה היפים של ירושלים.
נהניתי מאוד ונתראה בסיור הבא :-)

24 במאי 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

בילינו עם ירון יומיים, יום אחד בסיור למצדה וים המלח ויום שני בסיור בעיר העתיקה בירושלים. ההסברים של ירון היו מרתקים, לאורך כל היומיים הוא היה קשוב לצרכים והרצונות של הקבוצה, התמקד בנושאים שראה שמעניינים אותנו והיה פתוח לשאלות ורעיונות.
נהננו מאוד וללא ספק נטייל איתו עוד בהמשך!

תאריך החוויה: מאי 2022
2  תודה, inbar l
Yaron H, Owner בנכס ‪My Israel Guide‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 במאי 2022

תודה רבה על המילים החמות ענבר.

להתראות ביעד הבא!

My Israel Guide

24 בפברואר 2022-חוות דעת נכתבה ב

.ירון נעשה לנו סיור בעיר העתיקה ביום נישואינו. הסיור היה חוויה נהדרת, ירון מאוד מעניין, ידענו, סבלני ומקצועי. בזכותו הכרנו את העיר העתיקה ושמענו סיפורים נפלאים ומעניינים. ממליץ עליו בחום ומכל הלב

תאריך החוויה: פברואר 2022
2  תודה, Climber663540
Yaron H, Manager בנכס ‪My Israel Guide‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 במאי 2022

אסף,
תודה רבה על הביקורת.

אשמח לתת שירות בעתיד!

0546466101

4 בינואר 2022-חוות דעת נכתבה ב

לכבוד יום הולדת 80 לאמא, שחייתה בירושלים במשך מספר שנים, רצינו לחזור למקומות בהם גרה,
. למדה ולימדה בירושלים ולהוסיף לכך חוויה של טיול עם מדריך שמכיר את העיר.
ירון לשמחתנו היה המדריך שלנו. הוא הצליח לבנות טיול יפהפה ומעניין סביב אותן נקודות והוסיף מקומות
יפים ומעניינים. הוא בנה טיול מותאם בדיוק לצרכים של המשפחה, שכללה מבוגרים ומתבגרים ולעניין ולרגש את כולנו, תוך מתן תשומת לב ומקום מיוחדים לאמא, לספר על החוויות שלה מאותה תקופה. הטיול היה בן יומיים, מרתק, מעניין ומרגש מאד. כולנו חזרנו מאד מרוצים ובעיקר אמא, שהתרגשה מאד מהחוויה. לירון יש ידע מעמיק על האיזור, והוא מדריך באופן מותאם לקהל היעד, עם הרבה רגישות והומור. מומלץ מאד. מחכים כבר ליומולדת העגול הבא לטיול באיזורים נוספים :)

תאריך החוויה: דצמבר 2021
3  תודה, Wander659828
Yaron H, Manager בנכס ‪My Israel Guide‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 בפברואר 2022

תודה רבה על המילים החמות,
אני בהחלט נהניתי מהחברה שלכם