המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,470)
סנן חוות דעת
1,470 תוצאות
ציון המטיילים
1,145
246
48
10
21
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,145
246
48
10
21
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
38 - 43 מתוך 1,470 חוות דעת
20 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו במלון יהודה בכנס עובדים.
המלון מרווח ונקי, האולמות גדולים ומאובזרים היטב,
הכיבוד עשיר, טרי ומוגש באסתטיות מרובה.
מעל הכל עומד צוות מקצועי שעמל ללא הרף כדי שתהיה לאורחים הרגשה טובה וכל הצרכים יתמלאו.
עאדל מנהל האירוח תפקד בצורה יוצאת מן הכלל, שם דגש על כל פרט- ברוגע ובשקט, בכבוד גם לעובדים וגם לאורחים, והכל היה מושלם.
הוצמד אלינו איש טכנולוגיה שדאג לציוד ותפעולו.
ההרגשה היא שיש על מי לסמוך.
תענוג להתארח במקום שמעניק שרות במקצועיות.
אני משוכנעת שאמשיך להגיע אליכם בכל מסגרת.
חווית אירוח מצויינת.

תאריך השהייה: דצמבר 2019
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, Nevo-1238
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
russell b, Front Office Manager בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear Nevo-1238,
I would like to express my gratitude for your marvelous feedback and kind words.
It is wonderful to see you have enjoyed your time at the hotel and to know we have been able to contribute to a wonderful seminar
We always set our aims high and strive to exceed our guest’s expectations and to know we have achieved this fills us with great pride and joy.
Thank you very much for leaving this wonderful review. The team and I look forward to welcoming you back soon.
Warm regards
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו 2בוצה של חברים באמצע שבוע המלון מקסימים אינטימי נקי מסודר הצוות אדיב והאווירה נעימה. ארוחות בוקר וערב מצוינות אוכל טעים מאוד ומגוון כל הכבוד לשף. במלון יש גם ספא וירושלים כמובן יש המון מה לראות ולטייל ולבלות כך שגם המיקום מושלם.
מומלץ בחום

תאריך השהייה: דצמבר 2019
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, oren-trip
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
russell b, Front Office Manager בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear oren-trip
Thank you for such a lovely review, I will pass on all of your wonderful comments to our team at Hotel Yehuda, I am delighted that you had such a good experience. I hope we have the pleasure of welcoming you back soon.
Best Wishes
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

חדרי המלון מרווחים, נקיים ומאובזרים. חדרי הרחצה מודרניים ויעילים, בקיץ יש במלון בריכה מעולה, ידידותי לילדים, מזנון הבריכה עם תפריט פשוט ולא יקר. מומלץ. ארוחת הבוקר עשירה וטעימה, ניתן לקבל חביתה, יוגורט, או כל מזון אחר. יש חניה נוחה בחצר המלון. - חיסרון - יש צורך ברכב פרטי כדי להגיע למלון. קצת מרוחק מהמרכז. מאידך, המלון קרוב לגן החיות התנ"כי ולאקווריום החדש - מומלץ למי שמתכנן לבקר.

עצה לגבי חדרים: החדרים הפונים לגינה בקומה 3 הם הטובים ביותר
תאריך השהייה: דצמבר 2019
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, 862ednas
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
russell b, Front Office Manager בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear 862ednas
Thank you so much for your lovely comments following your recent stay at Hotel Yehuda. I am thrilled to hear that you enjoyed your experience with us so much.
Your recommendation is hugely appreciated and we look forward to welcoming you back in the near future. Please do let me know when you are planning a return as I would be very pleased indeed to look after your reservation personally and ensure another truly memorable stay.
Warm regards,
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

החוויה החיובית מתחילה עוד לפני ההגעה למלון- שרות אדיב ומצויין לכל מה שביקשנו בהזמנה (חדרים צמודים, מיקום ליד טרקלין, מנות טבעוניות ועוד...). ניתן לבטל ללא עלות עד 72 שעות לפני הגעה, בניגוד לרשתות הגדולות שגובות על ביטול. המלון עצמו מעוצב בסגנון מאוד יפה- פשוט ואלגנטי. קו עיצובי נקי. המון סידורי פרחים אמיתיים (לא פלסטיק!) מפוזרים כמעט בכל פינה ומשלימים את הסגנון העיצובי. סעדנו במלון א.ערב ונהננו מאוד מהשרות וטיב האוכל. בהחלט מלון שנחזור אליו... נותן תחושת בית ותמורה מלאה למחיר. מומלץ!

תאריך השהייה: דצמבר 2019
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, sn201912
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
russell b, Front Office Manager בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear sn201912
Thank you very much indeed for your kind comments following your recent stay at Hotel Yehuda. I am delighted to hear how highly you valued your experience with us and that you liked your room and board as well as the service that you received from the team.
Your recommendation is greatly appreciated and please let me know when you are planning a return visit to Jerusalem as I would be delighted to look after your booking myself.
With warm regards
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

אני רוצה להודות למלון יהודה על האירוח החם והאוכל הטעים ועל הגימבורי הגדול שהבן שלי מאוד התלהב לשחק שם תודה על שלוש ארוחות עשירות וטעימות
ממליצה בחום להגיע למלון יהודה גם כזוג וגם כמשפחה אפשר להנות ויש גם חנייה חינם במלון שזה בכלל טוב ולא צריך לחפש איפה לחנות ולהישתגע ותודה רבה אחרונה לכם על שתרמתם חופשה פעם בחודש שכל חולה יוכל להנות מההנאות שאתם נותנים :-)
(לעמותת רפא נא של חולי סרטן)מאוד נהנהנו ונחזור שוב
ותודה לרפא נא שנתנו לי מיבין בחולים קצת לצאת ולנוח ולהינות אז תודה ....

תאריך השהייה: נובמבר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, Litalklain27
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
russell b, Front Office Manager בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear Litalklain27
Many thanks for taking the time to write a review about your recent stay with us. I was glad that you enjoyed your time spent with us and left with so much to talk so positively about. Thank you for your kind recommendation and we look forward to welcoming you back
kind regards
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות