המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
חגגנו בר מצווה לבן שלי בחודש מאי המקום יפה ומזמין במיוחד הפטיו עם מדשאות והבריכה . היה מעולה הצוות אדיב מאוד ונתן מענה לכל דבר שביקשנו ובעיקר בשמת שלויתה אותנו . נותן הרגשה של מלון בוטיק ברמה גבוה מאוד!
תאריך השהייה: מאי 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 9 ביוני 2023
שלום 665363ONAIR תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלון מקסים, יפה ונוח לאירוח, תודה למנכ"ל המלון שי ברנע, אשר הנעים לנו את השהות במלון, תודה לצוות העובדים המדהים והמקסים, תדה לראסל פקיד הקבלה שטיפל בנו מרגע הגעתנו ועד ליציאתנו מהמלון...מחכים בקוצר רוח לאירוח הבא.
תאריך השהייה: אפריל 2023
שאל את tovayyy לגבי מלון יהודה
תודה, tovayyy
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 במאי 2023
שלום TOVAYYY תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
נהנינו מאד מאוירת החג מרמת השירות של הצוות בחדר האוכל מהתפילה, מהחדר. מנעימות הצוות מהאוכל, צורת ההגשה היתה יפה וכן האוכל היה טעים. ובשפע רב כל בקשתינו מהצוות נענו רמת הניקיון בחדר היתה מצויינת ובחדרים סבירה תודה. מקוים חזור שנה הבאה
תאריך השהייה: אפריל 2023
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את GoPlaces41212737938 לגבי מלון יהודה
תודה, GoPlaces41212737938
שלום GOPLACES תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
החויה היתה מעולה האוכל היה טעים המלון היה נקי מאודהיינו לרגל כנס עסקי ונפגשו עם כמה זוגות שגם באו לכנס ולמרות שהתקופה היתה של חורף והבריכה לא עבדה לא היה לנו משעמם הייה כייף לקחת ספר ולשבת בחוץ בשמש החורפית
תאריך השהייה: מרץ 2023
שאל את yosikraus1 לגבי מלון יהודה
תודה, yosikraus1
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 במרץ 2023
תודה על שהשקעת מזמנך על מנת לרשום לנו משוב זה. משמח לשמוע שנהנית מאיכות השירות ושהשהייה התעלתה על ציפיותיך. נשמח לארח אותך שוב בקרוב, ראסל
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חגגנו בר מצווה בשבת במלון יהודה,רמת האירוח והשירות במלון היו מעל ומעבר.הצוות פשוט מקצועי מיומן לא היה דבר אחד שלא ידעו לתפעל,כל הזמן היו שירותי ניקיון,כל מה שביקשנו מיד קיבלנו מענה,מעולם לא ראינו כזה שירות ואדיבות,כל האורחים שהיו בשבת איתנו,מעל 90 אנשים לא הפסיקו לדבר על הרמה הגבוהה של הצוות והמלון,בהחלט נמשיך להמליץ על המלון והשרות שלו!!
תאריך השהייה: מרץ 2023
שאל את OnAir18299882432 לגבי מלון יהודה
תודה, OnAir18299882432
תרגום של Google
Dear OnAir18299882432 Thank you very much for your lovely 5 Star review and for your all your glowing comments. We are very proud of all our staff members who go over and above the call of duty ensuring our guests are all made to feel that extra bit special and was a pleasure to read you found them all to be so helpful. We look forward to welcoming you back in the near future, Kind Regards Russell Bevington
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מושלם!!! במחיר כזה לא ציפינו לתמורה גבוהה שקבלנו. מלון ברמה טובה.עיצוב מודרני וחדשני.חדרים מרווחים ונקיים.ארוחת הבוקר יוצאת מהכלל ושירות חייכני ומאיר פנים. חנייה בשפע מחוץ למלון. המלון כולל ספא מפואר במחירים מעט יקרים. המלון ממוקם 15 דק' ממרכז העיר תודה לכם על חוויה מושלמת
תאריך השהייה: ינואר 2023
שאל את timeout060175 לגבי מלון יהודה
תודה, timeout060175
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בפברואר 2023
תרגום של Google
Dear timeout060175 Thank you for taking the time to write us this wonderful review. I am delighted you have enjoyed your stay with us. At Hotel Yehuda we dedicate ourselves to providing a once in a life time hospitality to our guests, it makes us proud to know we have succeeded. It was a pleasure having you here as our guests, we hope to host you again soon. Sincerely yours, Russell