המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלון מקסים. השירות מעולה. האוכל נהדר. מאוד ממליצה. היינו בשבת , פנסיון מלא, החדרים מרווחים ומאוד נקיים. היתה שבת נהדרת, אשמח לחזור למלון שוב ושוב ושוב. אווירה נעימה. היה כיף גדול. מלון נפלא . כיף כיף כיף.
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 14 ביולי 2023
שלום687 hanil תודה רבה על חוות הדעת ועל ההמלצה החמה. שמחנו מאוד לארח אותך וללמוד כי נהנית מהשירות, מהחדר בו שהית, מארוחת הבוקר, מהנוף וממיקומו של המלון. אנחנו מאוד מקווים שנזכה לארח אותך שוב בקרוב.
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
הגענו מניו יורק לעשות שבת חתן לקחנו 28 חדרים היה פשוט מושלם ! מקום נקי שירות מצוין אוכל אחלה כולם נהינו והיה אחלה שבת
We came from New York to celebrate my sons Shabbat Chatan we took 28 rooms and the service and experience was amazing
תאריך השהייה: יוני 2023
שאל את Climber38739372679 לגבי מלון יהודה
תודה, Climber38739372679
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 ביולי 2023
תרגום של Google
Dear Clinber 38739372679 Your excellent feedback and kind recommendations are very much appreciated. It is a pleasure to hear that you enjoyed all aspects of your stay with us. We look forward to welcoming you on your return. Best regards, Russell Bevington
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מקסים מכל הבחינות. אסטטית, שרות מעולה, יחס נהדר, קשובים ונענים לכל בקשה שלנו. חדרים מרווחים ונאים. נקיון לשביעות רצונינו המלאה. בריכה ענקית ( חצי אולימפית). גינון יפייפה ומשרה שלווה. אוכל מעולה ובשפע. אין ספק שנשוב למלון הזה. תמנה ורוני. חיפה.
תאריך השהייה: יוני 2023
שאל את RonyK162 לגבי מלון יהודה
תודה, RonyK162
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 ביוני 2023
שלום רוני תודה רבה שבחרת להתארח במלון יהודה ועל המילים החמות וההמלצה. שמחנו מאוד לקרוא כי נהנית מהחדר בו שהית, מהגינות, מהנופים, מארוחת הבוקר ומהשירות. אנו מקווים מאוד שנזכה לארח אותך שוב בקרוב ונעשה כל שנדרש על מנת שתהנה משירות ומתקנים בברכה ראסל בוינגטון
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חגגנו בר מצווה לבן שלי בחודש מאי המקום יפה ומזמין במיוחד הפטיו עם מדשאות והבריכה . היה מעולה הצוות אדיב מאוד ונתן מענה לכל דבר שביקשנו ובעיקר בשמת שלויתה אותנו . נותן הרגשה של מלון בוטיק ברמה גבוה מאוד!
תאריך השהייה: מאי 2023
שאל את OnAir665363 לגבי מלון יהודה
תודה, OnAir665363
שלום 665363ONAIR תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מקסים, יפה ונוח לאירוח, תודה למנכ"ל המלון שי ברנע, אשר הנעים לנו את השהות במלון, תודה לצוות העובדים המדהים והמקסים, תדה לראסל פקיד הקבלה שטיפל בנו מרגע הגעתנו ועד ליציאתנו מהמלון...מחכים בקוצר רוח לאירוח הבא.
תאריך השהייה: אפריל 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את tovayyy לגבי מלון יהודה
תודה, tovayyy
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 במאי 2023
שלום TOVAYYY תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
נהנינו מאד מאוירת החג מרמת השירות של הצוות בחדר האוכל מהתפילה, מהחדר. מנעימות הצוות מהאוכל, צורת ההגשה היתה יפה וכן האוכל היה טעים. ובשפע רב כל בקשתינו מהצוות נענו רמת הניקיון בחדר היתה מצויינת ובחדרים סבירה תודה. מקוים חזור שנה הבאה
תאריך השהייה: אפריל 2023
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את GoPlaces41212737938 לגבי מלון יהודה
תודה, GoPlaces41212737938
שלום GOPLACES תודה רבה על שהייתכם במלוננו מלון יהודה, אנו מבקשים להודות לכם על משוב נפלא, מרענן ומחמיא. מקווים לראותכם שוב אצלנו בקרוב. ברכות חמות ראסל