המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Pablo F

מלון מעולה

חוות דעת על מלון יהודה
5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 13 באוג׳ 2023
באנו זוג עם ילד קבלנו את החדר מוקדם
מלון מהמם ונקי מיקום מעולה, צוות קשוב
ומוכן לעזור בהכל
הבריכה והספא ברמה גבוהה חדר כושר מעולה נוף מהמם מכל מקום , פינות קסומות
ארוחת בוקר עשירה ומפנקת
נחזור לשם שוב
תודה על הכל 💗

תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
5.0 מתוך 5 בועותתמורה
5.0 מתוך 5 בועותמקום
5.0 מתוך 5 בועותשירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 20 באוג׳ 2023
Dear pablof621
Thank you for such a generous 5 Star Review and we so appreciate this detailed feedback of why your stay was so special .
We try so very hard to make every guests stay an amazing experience and its lovely to know when we have done so .
We all very much look forward to welcoming you back with us again soon.
Kind Regards,
Russell Bevington

תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
‪₪ ‎1,359‬
Fully refundable
  • Priceline
    ‪₪ ‎1,359‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎1,182‬
  • ZenHotels.com
    ‪₪ ‎1,325‬
5.0 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
חניה חינם
‪₪ ‎726‬
Fully refundable
הצטרף בחינם ל-Wyndham Rewards
  • StayForLong
    ‪₪ ‎463‬
  • Lol.travel
    ‪₪ ‎408‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎513‬
4.3 ק"מ ממלון יהודה
חניה חינם
בריכה
‪₪ ‎1,889‬
‪₪ ‎1,402‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎1,403‬
  • Trip.com
    ‪₪ ‎1,435‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎1,402‬
5.0 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
בריכה
‪₪ ‎789‬
Fully refundable
  • StayForLong
    ‪₪ ‎653‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎545‬
  • Trip.com
    ‪₪ ‎620‬
5.1 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
‪₪ ‎1,019‬
Fully refundable
  • Official Site
    ‪₪ ‎1,013‬
  • Lol.travel
    ‪₪ ‎781‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎886‬
5.1 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
בריכה
‪₪ ‎598‬
Fully refundable
  • Vio.com
    ‪₪ ‎598‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎598‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎598‬
5.2 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
חניה חינם
Superior Studio
‪₪ ‎360‬
Fully refundable
  • Priceline
    ‪₪ ‎360‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎288‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎360‬
5.3 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
‪₪ ‎660‬
Fully refundable
  • Priceline
    ‪₪ ‎660‬
  • Lol.travel
    ‪₪ ‎520‬
  • StayForLong
    ‪₪ ‎631‬
5.8 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
מסעדה
Family Room
‪₪ ‎472‬
‪₪ ‎410‬
Fully refundable
  • ZenHotels.com
    ‪₪ ‎472‬
  • Trip.com
  • Booking.com
5.4 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
ספא
‪₪ ‎1,800‬
Fully refundable
  • Vio.com
    ‪₪ ‎1,800‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎1,800‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎1,800‬
5.6 ק"מ ממלון יהודה
Wi-fi חינם
בריכה
הצג מלונות נוספים בירושלים
חוות דעת (1,627)
סנן חוות דעת
1,627 תוצאות
ציון המטיילים
1,278
263
52
11
23
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,278
263
52
11
23
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
25 - 30 מתוך 1,627 חוות דעת
13 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

בשבוע שעבר נפשנו במלון יהודה בירושלים.
הארוח היה יוצא מן הכלל כתמיד!(פעם 3 שלנו)
נקיון ברמה גבוהה+
בריכה נקיה ונעימה מאוד(נקיון שמעולם לא פגשנו בבריכות!!!)
ארוחת הבוקר מפנקת, מגוונת וטעימה מאוד!
חדרים מרווחים וכיפיים(התארחנו בחדרי גן)
המלון מציע משחקים מהנים ומשחקית גימבורי לילדים.
המסעדה בבריכה- מותאמת לילדים ומבוגרים.
לסיכום- אירוח במלון 4 כוכבים ברמה של 5+++++.
הילדים ואנחנו לא רצינו לעזוב:-)

נהננו ביותר! נחזור ונתארח שוב בהחלט ובמהירות בעז"ה😍
תודה תודה תודה!

תאריך השהייה: אוגוסט 2023
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Getaway51223717017
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוגוסט 2023
תרגום של Google

Dear GETAWAY51223717017

Thank you for your review of our hotel.

I am so pleased that you enjoyed your stay with us AGAIN and you were able to make the most of our beautiful hotel. I will make sure that the team know how much you enjoyed the service and, I know they will be delighted.
I hope it's not too long before we can welcome you back for more pleasant stay.
Best regards,
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

התארחנו כל המשפחה ונהנינו מאוד. אחלה מלון. אינטימי, משפחתי ומפנק. חדרים מרווחים ונעימים, בריכה גדולה נקיה וכיפית, אוכל בשפע, צוות סימפטי ושירות מעולה. מומלץ בחום. תודה רבה. ללא ספק אחזור למלון הזה

תאריך השהייה: יולי 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Venture59135097993
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
תרגום של Google

DearVenture59135097993
Thank you very much for your positive review and I am pleased that you enjoyed your stay, and that you are considering coming back in the future and that you have the confidence to recommend us to your friends. We hope to see you soon.
Warm regards
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

מלון מיוחד, בריכה גדולה, מקום יפה ומטופח
אכלנו במסעדה של המלון בערב והאוכל היה טעים, מרחק 7 דקות נסיעה מקניון מלחה, 15 דקות נסיעה לכותל.
חייבת לציין לטובה את הצוות, השירות היה פשוט מעולה, אני והילדים מאוד נהנינו ובטוח שנחזור 🙏🏻

תאריך השהייה: יולי 2023
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, kerenp1000
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
תרגום של Google

Dear Kerenp1000
It was so wonderful to read your lovely review this morning. All of us here in the Yehuda family are delighted that you enjoyed your stay with us.
We all look forward to welcoming you back for another visit in the near future.
With warmest wishes from all the team
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

מלון במיקום טוב, חיפשנו מקום קצת מרוחק מההמולה במרכז העיר, צוות הקבלה אדיב ומתחשב, קיבלנו חדר מרווח ונקי עם נוף ירוק ומרפסת, בריכה עם מזנון שמציע מגוון מאכלים, ארוחת הבוקר היתה מאוד מגוונת אך לצערנו המראה היה מבטיח יותר מהטעם, בקיצור ניתן לשפר את איכות הטעם. לקחנו דיל משתלם בספא של לינה ללילה ועיסוי, ביקשנו מטפל ומטפלת בהתאמה וקיבלנו, המטפלת היתה מעולה אבל העיסוי אצל המטפל היה מאכזב וחבל. צוות הספא אדיב ונחמד, ספא מרווח ומאובזר, אווירה מרגיעה ומזמינה. תודה רבה על הכל, היתה חוויה נעימה וטובה

תאריך השהייה: יולי 2023
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Freedom49825367443
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
תרגום של Google

DearFreedom49825367443
How wonderful you took the time to share your excellent review with us. Thank you for your kindest compliment on our team and their excellent service.
Naturally, I was deeply disappointed to hear that there were some elements of your stay that we could have improved. Your comments have very much been taken on board. I totally appreciate that attention to detail, and by listening to our guests needs, is crucial to our service delivery, and so I am truly sorry that this was not consistent throughout your stay.
It is our genuine wish to retain you as our guest, and we hope to hear from you further, assuring you of our best attention at all times.

Kind Regards,
Russell Bevington

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

נסענו אמא ואחיות ליום הולדת לאמא שלי, הגענו למלון הופתענו לטובה המלון מזמין נעים נקי ומאוד מרווח
השהות הייתה נהדרת והצוות היה אדיב ביותר
אין ספק שנחזור לבלות במלון וכמובן שהמליץ עליו לכל מי שרק ישאל , בחירה מוצלחת

עצה לגבי חדרים: מודלם
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Dreamer12620621164
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
russell bevington, Guest Services / Front Office בנכס מלון יהודה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
תרגום של Google

Dear Dreamer12602621164
Thank you for your amazing review. I'm delighted to read you enjoyed all aspects of your stay. I hope we have the opportunity to welcome you back again in the not too distant future. Best wishes,
Russell Bevingtom

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות