המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
כבר כמה שנים שאנחנו לא מוותרים על לאונרדו פלאזה ירושלים בחופשות חנוכה וחופשות הקיץ. הילדים מבקשים לחזור רק למלון הזה. מדובר במלון יוקרתי, בכשרות מהודרת, עם תודעת שירות גבוהה, מיקום מצוין, אוכל מעולה, ומעל הכל- צוות שנותן את היחס הכי נפלא ותחושה של בית.. ממליצים מאוד!
תאריך השהייה: אוגוסט 2024
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
תמורה
חדרים
מקום
מידת ניקיון
שירות
איכות השינה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Leonardo plaza Jerusalem, Other בנכס לאונרדו פלאזה ירושלים, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: לפני 3 שבועות
תודה רבה על החוות דעת המפרגנת, והמילים החמות. אנו שמחים לארח אתכם ומודים לכם שבחרתם לבלות את חופשתכם בלאונרדו פלאזה . בברכה, רונית מנהלת קשרי אורחים
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
לאונארדו פלאזה ירושלים כבר מזמן הפך להיות הבית השני שלנו מקום הבילוי המועדף עלינו בירושלים רוצה להגיד תודה לכל צוות המלון שתמיד דואגים לנו שהכל יהיה מושלם תודה לרונית מנהלת קשרי אורחים .אורטל מנכלית המלון פאדי מהקבלה אין ספק שנחזור שוב אתם אלופים
תאריך השהייה: נובמבר 2024
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Shay A לגבי לאונרדו פלאזה ירושלים
תודה, Shay A
Leonardo plaza Jerusalem, Other בנכס לאונרדו פלאזה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 3 שבועות
תודה רבה על החוות דעת המפרגנת, והמילים החמות. אנו שמחים לארח אתכם ומודים לכם שבחרתם בלאונרדו פלאזה כבית השני שלכם. בברכה, רונית מנהלת קשרי אורחים
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מצויין, מאוד מומלץ. שירות מעולה, כיף תמיד לחזור. כולם מקבלים את האורחים בצורה יפה ונעימה, החדרים נקיים ויש אוירה טובה כשמגיעים במיוחד בחגים ושבתות, הכל מסןדר וחושבים על הפרטים הקטנים. תמיד שמים משהו יפה ונחמד בחדר יש בריכה גדולה ויפה ובימים קרים גם מחוממת
סוג טיול: נסיעה בזוג
מידת ניקיון
שירות
שאל את Resort03661072969 לגבי לאונרדו פלאזה ירושלים
תודה, Resort03661072969
Leonardo plaza Jerusalem, Other בנכס לאונרדו פלאזה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 באוקטובר 2024
תודה רבה על המשוב המפרגן
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
שירות שלא ראיתי במקום אחר, בעיקר במסעדות וחדרי האוכל. עשו הכל שנצא מרוצים והצליחו. האוכל מגוון וטעים. גם טבעוני מגוון. עשינו שינויים והם זרמו איתנו, היתה בעיה ופיצו אותנו ביוזמתם כולנו יצאנו מאושרים. גם המנקה היה אדיב ורגיש לצרכינו. נבוא שוב בע"ה
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את kessnr לגבי לאונרדו פלאזה ירושלים
תודה, kessnr
תודה רבה על המשוב המפרגן
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
יצא לי לבקר שם בסופ"ש האחרון האוכל היה בסדר גמור רחוק מרמה של האוריינט או הענבל. המלון הזה חייב שיפוץ מלא חייבים לסגור אותו ולשפץ את כולו אני לא מבין למה מחכים. חדר משחקים של הילדים הייתי פשוט בהלם מתחת לכל ביקורת קטן וריק אין שם כמעט דברים לילדים .ליד המלון בונים מלון נוסף חדש ומפואר יש כבר תחרות מטורפת והם יפסידו . למלון יש פוטנציאל אדיר ומזלזלים חבל. מוזר שלא ראיתי פעם אחת את המנכ"ל או הסמנכ"ל של המלון . פתאל זה לא ישרוטל . מה שכן הצוות היה בסה"כ נחמד
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Eric E לגבי לאונרדו פלאזה ירושלים
תודה, Eric E
Leonardo plaza Jerusalem, Other בנכס לאונרדו פלאזה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 באוקטובר 2024
שלום, מצטערים שכך חשת, החדר ילדים שראית אינו בשימוש וזאת היתה טעות שפתחו לכם אותו, יש מועדון לילדים חדש בקומת הכניסה. לגבי המלצתך לשיפוץ, המלון עובר כל הזמן תהליך של חידוש ושימור העיצוב הקלאסי והמיוחד שלו שלא קיים במלונות החדשים. בברכה, רונית
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הגענו למלון והתרשמנו מאוד מהלובי המפואר, הצוות מאוד מסביר פנים ושירותי. קיבלנו חדרים מרווחים בקומה 22 שם נגלה לנו נופה הקסום של ירושלים העתיקה, כמו ציור יפהפיה. חדר האוכל מציע בופה עשיר עם מגוון שלא נגמר של גבינות, ירקות, פיצות, מאפים ועוגות. מאוד מאוד נהנו מהמיקום המרכזי של המלון קרוב למרכז העיר ולממליא. ממליצה בחום רב!!
תאריך השהייה: ספטמבר 2024
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Shiracohen2611 לגבי לאונרדו פלאזה ירושלים
תודה, Shiracohen2611
Leonardo plaza Jerusalem, Other בנכס לאונרדו פלאזה ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 בספטמבר 2024
תודה רבה על המילים החמות וההמלצה החמה מקווים לראותכם שוב בקרוב. בברכה, רונית מנהלת קשרי אורחים