המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (850)
סנן חוות דעת
850 תוצאות
ציון המטיילים
358
316
126
27
23
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
358
316
126
27
23
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
20 - 25 מתוך 850 חוות דעת
28 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב

מומלץ מאוד. לנו בקומה השדנייה ששופצה אך לאחרונה - הרגשה נעימה של "הכל חדש". המלון עצמו מאוד עתיק ויפה, עמודי שיש, תקרות מאוד גבוהות - תענוג.

הנקודה היחידה שראינו שאפשר לשפר - זה השרות במסעדה (נכנסנו בשעה מאוד מאוחרת והמצלרים היו כבר לקראת סגירה)

תאריך השהייה: אפריל 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, Dror B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
samsdab10, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 במאי 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for your kind review! We truly appreciate your kind words about our hotel.

It is definitely a boost for us everytime we hear positive reviews such as this.

Note that your conerns has been tranformed to our management team.

We will be more than happy to see you back again ,so please do not hesistate to give us a call when you are in the area.

Sincerely,
Samer Dababneh.
Guest relation manager.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב

בחרתי המלון כי היה הכי קרוב לאירוע שהשתתפתי והופתעתי לגלות חוויה מצויינת, עם שירות קבלה אדיב ומקצועי, מוכן לעזור בכל נושא. בהחלט אחזור ואמליץ על המלון ימקה 3 קשתות!!!!
אנצל ההזדמנות להודות על הפינוק שחיכה לנו בחדר בעקבות חגיגת הנישואים שלנו!!! מאד התרגשתי!

תאריך השהייה: אפריל 2019
  • סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, Tipinha
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
samsdab10, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear Tipinha,

Thank you for giving us a perfect rating and for choosing our hotel to stay in.

I am so glad to hear that overall you had a good experience during your stay.

Our hotel aims to provide a truly unique experience, and we are thrilled that we were able to exceed your expectations.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the near future.

Sincerely,
Samer Dababneh.
Guest relations manager.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב

המלון נמצא במיקום מעולה! החדרים טובים, ארוחת הבוקר מצויינת. הבריכה וחדר הכושר ברמה גבוהה מאוד. העובדים במקום מסבירי פנים ומטפלים באדיבות בכל בקשה. יש במלון תצפית על העיר ויש חנייה חינם לאורחי המלון. זהו מקום נפלא לאירוח.

תאריך השהייה: מרץ 2019
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
תודה, nili619
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
samsdab10, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear Nili,

Thank you for taking the time to review your stay with us at the YMCA three arches hotel.

We truly appreciate your kind words about our staff and the Hotel in general. It is definitely a boost for us everytime we hear positive reviews such as this.

We will be more than happy to welcome you back again to the hotel.

Sincerely,
Samer Dababneh.
Guest relations manager.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 בדצמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

אברהים השומר,
כביכול בתפקיד שולי במלון אבל הבחור הזה פשוט מלאך.
הנה הסיפור המדהים: אבא שלי, שהיה איתנו בשהות מעד על אחת המדרגות. בשנייה אברהים פשוט קפץ ממקומו ותפס אותו שנייה לפני שנחבט ברצפה. השהות יכל היה להפוך לסיוט ואברהים פשוט הציל את אבא שלי.
וזה לא נגמר בזה, כשהיה צריך כסא מיוחד לאבא שלי, הוא נתן לנו את הכסא שלו.
כשהלכתי לרכב עם המזוודות, אברהים שוב הגיח משום מקום ועזר לי להוריד.
מעבר למלון במרשים, אני הייתי חייב לציין את אברהם והשירות הבלתי רגיל שלו. תודה.

תאריך השהייה: דצמבר 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
1  תודה, danthemanthefirst
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
samsdab10, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 בדצמבר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Greetings from the YMCA Three Arches Hotel and Restaurant.

Thank you for choosing our Hotel and for giving us such a nice review .

We are so delighted to have a well trained staff to help our guests who they are in need . I will make sure to let Ibrahim know on how much an impact he made on you during your stay in our hotel.

We are hoping to welcome you back again to the YMCA Three Arches Hotel.

Sincereley,
Samer Dababneh
Guest Relations manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
9 בדצמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון יפיפה שמנסה לשלב מזרח ומערב עתיק וחדש,
שוק חג המולד בירושלים, אוירה חורפית קסומה אוירת חג נוצרי בירושלים, ממול מלון המלך דוד, אוירה של שבת וחג בעיר המיוחדת לכל הדתות, רגע של שפיות בעיר כל כך טעונה

תאריך השהייה: דצמבר 2018
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, menidror454
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
samsdab10, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 בדצמבר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for visiting us at the Ymca Three Arches hotel especially on our yearly christmas market,were people from different cultures meet to enjoy a cosy atmosphere full of fun and happiness for everyone.

We hope to welcome you back again in your second home the YMCA Three Arches hotel.

Sincerely,
Samer Dababneh
Guest Relations manager.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות