המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (956)
סנן חוות דעת
956 תוצאות
ציון המטיילים
432
335
133
31
25
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
432
335
133
31
25
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
5 - 10 מתוך 956 חוות דעת
16 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו בסופש במלון ,מקום מדהים,היסטוריה בכל פינה
במיוחד עלי לציין
את מנהלת הקבלה
מרינה
בחורה מדהימה--סבלנות להסביר,חיה את המקום וחוקרת כל פינה בו
עשתה לי סיור עם הסבר מדהים
לגמתי בשקיקה כל מילה שלה
מומלץ ביותר
תודה למרינה ושאפו על הידע מקווה שמנהל המלון ראד ידאג לקרוא את זה
לא הכל מובן מאליו
תודה על האירוח
מ ד ה י ם !!!

עצה לגבי חדרים: Great Service
תאריך השהייה: דצמבר 2019
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
תודה, MosheBaruc
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Raed L, General Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בדצמבר 2019

תודה רבה משה על הזמן ועל כתיבת חוות הדעת
שמחתי מאוד שנהנית בשהייתך.

נשמח לראותך שוב בין אורחינו.

ראאד א.ליל
מנהל מלון ימקא שלוש קשתות

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

החדר היה מעוצב יפה, המקלחת והשירותים, הכל ברמה גבוהה, הניקיון, השקט האוירה ויחס העובדים בכל המקומות במסעדה, בקבלה,ובחדרים. המיקום של המלון נוח וקרוב למרכז בגין, לסינמטק, לטחנת הרוח ע"ש מונטיפיורי, לתיאטרון החאן .מאד נוח .

עצה לגבי חדרים: היינו בקומה השניה בחדר שקט ומאוורר ומאד נהנינו.
תאריך השהייה: נובמבר 2019
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
תודה, yudit z
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
HassanAshayer, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 בנובמבר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review your stay with us.

I am glad that you found our location convenient.

I will be sure to let our staff know how much of an impact they made on you

Looking forward to welcoming you again in the near future.

Sincerely,
Jalil samawi
Guest relation

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
20 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

המלון מומלץ בחום, המצא ממש במרכז 5 דקות ממילא, 13 דקות מהעיר העתיקה. קבלנו את המלון טיפה לפני הזמן כי החדר היה מוכן. אנשי קבלה נחמדים ומסבירי פנים. חדר מרווח לאירוח של 3 אנשים. חשוב מאוד יש חניה למלון! ארוחת בוקר טובה

עצה לגבי חדרים: היינו בקומה עליונה. נחמד מאוד
תאריך השהייה: אוקטובר 2019
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, liahbol
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
HassanAshayer, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Liah,

Thank you for your review and for choosing our hotel.

I am Happy that you enjoyed your stay with us.

Looking forward to having you again as a guest in our hotel.

Sincerely,
Jalil Samawi
Guest relations

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
8 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו מתארחים במלון הזה לפחות פעם בשנה, כבר כמה שנים. אנחנו חוזרים אליו שוב ושוב, בגלל המיקום המעולה, החניה הצמודה, הייחוד של המבנה, ובעיקר בגלל השירות האדיב והיחס הנעים והאכפתי של הצוות. שהינו בשבוע שעבר 2 לילות במלון. השירות של כל אנשי הצוות היה מעולה, כתמיד:
אהבנו מאוד את החדר. קיבלנו אחד מהחדרים המחודשים.
ארוחת הבוקר עשירה ומגוונת. המלון הוא פנינה היסטורית וארכיטקטונית.
היה לנו ממש כייף. כמו תמיד, ואפילו יותר...

עצה לגבי חדרים: החדרים בקומה 2 עברו שיפוץ וחידוש והם ממש מעולים. גם החדרים הישנים טובים, יפים ונוחים.
תאריך השהייה: אוקטובר 2019
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Hana B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
HassanAshayer, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Hana,

Thank you for staying with us again.

We appreciate your loyalty and your continued trust in our hotel and our staff.

Don't hesitate to call us if there's anything we can help you with for your next trip.

sincerely,
Jalil Samawi
Guest relations.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

שהינו במלון במסגרת טיול בירושלים וסיור סליחות. המלון יפה והשהות בו נעימה מאוד. הצוות מאיר פנים, ארוחת בוקר טובה מאוד. המיקום מושלם. התצפית הפנורמית ממגדל הפעמונים של המלון מרהיבה, מציעה לחדש את הכיתוב למתן חוויה מושלמת.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, nilisraelit
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
HassanAshayer, Guest Relations Manager בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Nili,

Thank you for your review and for choosing our hotel.

I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant. And that you find our location to your liking.

Looking forward to welcoming you again to our hotel.

sincerely,
Jalil Samawi
Guest relations.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות