המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
זה לא פעם הראשונה שלנו במלון המהמם עם הסיפור וחזון מדהים קישוטים לכבוד הכריסמס היו כל כך יפים, קונצרט הפעמונים היה כל כך מיוחד, היה חדר מעולה עם נוף יפה נוח ומאובזר, אמבטיה גדולה רק הוסיפה לחוויה של כיף להיות ולחזור שוב ושוב למלון האהוב צוות נחמד ושירותי מאוד במיוחד דזאליל עובד הקבלה ומישל מנהל הקבלה אשר דאגו שחופשה תהיה מושלמת
תאריך השהייה: דצמבר 2022
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 3 בינו׳ 2023
תרגם חוות דעת
Dear Guest,
Thank you for staying with us again. We appreciate your loyalty and your continued trust in our hotel and our staff. Rest assured that we will do everything it takes to make us deserving of your loyalty.
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מבנה עתיק וחדרים מודרניים, נוף למלון המלך דוד והגינה עם הברושים. אווירת חו"ל . ארוחת בוקר טובה . ממליצים בחום . חנייה בשפע כלולה . אפשרות לעלות למגדל תצפית .צוות אדיב . היינו בחנוכה - אווירת כריסמס וחנוכה כיפית.
תאריך השהייה: דצמבר 2022
שאל את AviadA7 לגבי מלון ימק"א שלוש הקשתות
תודה, AviadA7
Hassan Ashayer, Guest Services / Front Office בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בינואר 2023
Dear Guest,
appreciate your positive feedback about our hotel. We do take pride in catering to our guests' needs the best way we can. Looking forward to welcoming you soon again
Ella G
Tel Aviv
26 בנובמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד
המלון נמצא במיקום מצויין וגם יש חניה תת קרקעית חינם. נמתן להגיע ברגל למשכנות שאננים וגם לממילא. כשגענו ב 25.11.22 בדיוק סיימו לקשט לקריסמס, למרות שהעץ בחוץ יודלק רק ב27.11 בטקס עם נגינת פעמונים. המלון מאד יפה ונוח. בערב עלינו למגדל לתצפית לעיר העתיקה. החדר והמקלחת מרווחים ופונקציונליים. ארוחת בוקר נחמדה. צוות המלון אדיב ושירותי, החדר נקי. מאחורי המלון יש גינה מקסימה
תאריך השהייה: נובמבר 2022
שאל את Ella G לגבי מלון ימק"א שלוש הקשתות
תודה, Ella G
Hassan Ashayer, Guest Services / Front Office בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 בנובמבר 2022
Dear Guest,
Thank you for thanking the time to give us your feedback about your stay at our hotel. I'm glad that you found our location convenient and that our staff made you feel at home. Looking forward to welcoming you again soon.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מושלם בשבילנו, אוהבים את העיצוב.(עתיק) יש מרכז כושר עם בריכה וג'קוזי, חניה חינם. ארוחת בוקר כיפית. צוות חם ונעים! כל פעם בא לי לחזור מחדש ♥️ Love this hotel Great service Clean Warm staff Good location Customer service manager really cares about you and replies to your massages Recommend!!
שאל את SharonvAmit לגבי מלון ימק"א שלוש הקשתות
תודה, SharonvAmit
Hassan Ashayer, Guest Services / Front Office בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 בנובמבר 2022
Dear Guest,
I appreciate your positive feedback about our hotel. am very pleased to hear that you enjoyed you stay here. Looking forward to having you again as a guest in our hotel.
Best regards,
imrib2022
24 באוקטובר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד
קבלת פנים טובה,מאוד נחמדים, חדרים נקיים מאוד,מגבות סדינים אמבטיה נקיים מאוד.יש תה וקפה בחדר.מיטות סבירות.מלון שקט ומיקום הכי טוב שיש.נתן לעלות במגדל במעלית ויש נוף לכל העיר.הייתי ממליץ למשפחות שקטות לטיול בעיר רגלית.
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את imrib2022 לגבי מלון ימק"א שלוש הקשתות
תודה, imrib2022
Hassan Ashayer, Guest Services / Front Office בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 בנובמבר 2022
Dear Guest,
Thank you for your review and for choosing our hotel. I'm happy that you enjoyed your stay. Looking forward to having you again as a guest in our hotel.
Regards.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מצויין, שרות נפלא! צוות אדיב מסביר, מאיר פנים ומאוד מסייע. המלון נקי וכ"כ יפה. זו הפעם השמינית שלי במלון ואמשיך לבקר בו שוב ושוב. הפעם הצטרפו אליי 2 חברות חדשות, והם כ"כ שמחו להימצא במלון בפעם הראשונה. כולנו נהננו מאוד.
עצה לגבי חדרים: המלון בקרבת קניון שדרות אלרוב ממילא. אפשר ללכת ברגל לכותל.
תמורה
איכות השינה
שירות
שאל את Fearless63868791928 לגבי מלון ימק"א שלוש הקשתות
תודה, Fearless63868791928
Hassan Ashayer, Guest Services / Front Office בנכס מלון ימק"א שלוש הקשתות, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 באוקטובר 2022
Dear Guest,
Thank you for taking the time to review your stay with us. I am so glad to hear that you enjoyed everything in our hotel. Looking forward to welcoming you back soon here.
Best regards,