המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ביקרתי בטאבון בחצר של מלון ענבל, ואני חייבת לציין שהיתה לנו חוויה מדהימה! נהנינו מאוד מהשירות, מהאווירה ומהאנשים ואני חייבת לציין לטובה את מוחמד טהא ואת ריאד אבו אלהווא שנתנו לנו שירות יוצא מן הכלל!! כל הזמן דאגו שהכל בסדר ושאנחנו מרוצים. תודה רבה לכולכם, בוודאות נחזור :)
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 7 באוג׳ 2023
רומי היקרה, תודה על המילים החמות! נשמח לארח אתכם שוב בקרוב
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלון נפלא! המלון מעוצב יפהפה, במיקום טוב, חדרים מרווחים מאד, בריכה נהדרת, שירות מעולה. היינו לילה אחד , זוג ו 3 מתבגרים בשני חדרים עם דלת מקשרת. כ 10 דק נסיעה לשוק מחנה יהודה.חנייה מסודרת לאורחי המלון. מומלץ מאד.
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את YaelS1 לגבי מלון ענבל ירושלים
תודה, YaelS1
Alina Sapayev, Guest Services / Front Office בנכס מלון ענבל ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
יעל היקרה, תודה רבה על המשוב המצוין, שמחנו לארח אתכם! מקווים לראותכם שוב בקרוב
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מעולה עם אופי ירושלמי ,מסעדת שף,שירות ידידותי,חדרי גרנד פרימיום גדולים מרווחים ומאובזרים.ארוחת בקר מצויינת,מיקום מצויין צמוד לגן הפעמון קרוב למתחם התחנה ,לגן ותחנת הקמח של של מוניפיורי.תמורה טובה מאוד
עצה לגבי חדרים: המלצה על חדרי פרימיום/גרנד פרימיום בקומה גבוהה עם מרפסת לכוון העיר העתיקה.
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תמורה
מקום
שירות
שאל את shayg100 לגבי מלון ענבל ירושלים
תודה, shayg100
Alina Sapayev, Guest Services / Front Office בנכס מלון ענבל ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 ביולי 2023
אנו שמחים מאוד לשמוע שנהניתם משהותכם, מצפים לארח אתכם שוב בקרוב!
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
השרות היה מאוד נדיב ומקצועי. האוכל בחדר אוכל ובלובי היה יוצא מן הכלל! החדר נקי מסודר ומאוד מרווח. המיטה מאוד גדולה ונוחה. כל האווירה במלון מאוד מרגיע ונעימה. נהנו ממש ונשמח לחזור למלון. המלון ברמה גבוה. מומלץ מאוד!
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את מריה ו לגבי מלון ענבל ירושלים
תודה, מריה ו
תודה רבה על התגובה מחממת הלב, שמחנו לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בקרוב!
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
פעם שנייה במלון תודעת שירות גבוהה מאוד! הכנסת אורחים, מלון מתוקתק צוות אדיב חדרים נוחים מאוד. שעות פעילות הבריכה והצ׳ק אאוט נתנו לנו למצות את השהות במלון בצורה נינוחה אף על פי שהגענו ללילה אחד בלבד. מיקום מעולה חניה זמינה ארוחת בוקר מצויינת ומגוונת מאוד חדר אוכל מרווח נהננו מאוד נחזור ונמליץ🙏🏻
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תמורה
מקום
שירות
שאל את Fearless68313885195 לגבי מלון ענבל ירושלים
תודה, Fearless68313885195
Alina Sapayev, Guest Services / Front Office בנכס מלון ענבל ירושלים, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 ביולי 2023
תודה רבה על התגובה המפורטת ומחממת הלב! נשמח לראותכם שוב בקרוב, קשרי אורחים