בביקורנו בירושלים הגענו לתערוכה והתרשמנו רבות במיתולוגיה המצרית העתיקה היה מקום רב לעופות, אלו... קרא עוד
מקום מיוחד מאוד המון מוצגים עתיקים ויפים אנחנו עשינו סביב לבד אבל מומלץ עם מדריכה יש פירוט על כל... קרא עוד
היינו לראות את התערוכה אל עומק התכלת. פשוט מדהים לראות את הנושא הכל כך לא מוכר. המדריכה לאה דרוקר מתנדבת במוזיאון, אדיבה ובעלת ידע מדהים.
הינו בסיור ששי לגבי כתב קדום והקשר בין סיפורי המקרא לסיפורי עמים אחרים - אכד, אשור
תצוגה מדהימה. גם מדי פעם תערוכות זמניות - אני כל פעם קונה שם איזה ספר. הכי מרשים אותי התכשיטים הישנים - איך הרגישו את היופי בתקופה העתיקה, ואיך ידעו לייצר דברים מדהימים. יופי עוצר נשימה. מבקרת שם הרבה וממליצה לכולם!
ויקטוריה יקרה תודה רבה על הציון והביקורת,
אנו שמחים כל כך על כל מבקר שממצה את הביקור במוזיאון,
ובהמשך לזאת - לקראת סוף אוקטובר תיפתח אצלנו תצוגה חדשה ומסקרנת בשיתוף עם רשות העתיקות,
עקבי אחרי הפרסומים - הנאה מובטחת!
נשמח לראותך!!
בברכה
אייה עזרי
שיקוף מוחשי ומאיר עיניים של היסטוריית אזורנו הקדומה.
יצאנו בתחושה שלמדנו והרחבנו אופקים.
המוזיאון נעים ונוח להתמצאות, וחנות המוזיאון בהחלט שווה ביקור לקניית מתנות מיוחדות לאנשים הקרובים לליבך.
אפשר לשלב עם ביקור במוזיאון ישראל הסמוך מאוד.
מומלץ בחום.
היה ביקור מאלף. האפליקציה נתקעה לי הרבה פעמים. נחמד שאפשר לבקר כמה פעמים שרוצים באותו החודש עם אותו הכרטיס.
פספסנו את הסיור היחיד שהיה בשעה 11 נראה לי. לא הציעו לנו אוזניות. הסתובבנו וקראנו הסברים אבל בלי מדריך (בן אדם או אזניות) הרגשנו שהפסדנו הרבה. בדרך החוצה ראיתי שיש אוזניות - חבל שלא הציעו.
תצוגה על תל בית שמש לא שווה כלום. אין מידע.
סרט בחדר בצד בקומה למטה מספר על גלות בבל. מענין. יכולנו בקלות לפספס גם.
בתור בן אדם שלא חובב באופן מיוחד מוזיאונים אני חייבת להגיד שנהניתי מאוד! היה מעניין ונוח להסתובב ולקבל הסברים עם האפליקציה של המוזיאון, בהחלט שווה לבקר! (יש הנחות לסטודנטים ולחלק מהמלונות (צריך לברר בקבלה של המלון))