המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“אוכל מעולה באמת, מחיר מופרז, השרות פחות”
חוות דעת על אווה סאפי

אווה סאפי
מדורג מס' 432 מתוך 1,903 מסעדות בתל-אביב
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
שכונה: Nevé Tsedeq
תיאור: מסעדת אווה סאפי, נווה צדק, תל אביב הדבר הראשון שחושבים עליו כששומעים את המילה "מרוקו" הוא קסם. הקסם של השווקים, התבלינים, האוכל ובעיקר האותנטיות. מסעדת "אווה סאפי" שמה לה למטרה להביא את האותנטיות והקסם של מרוקו אל אחד מהמקומות הכי קסומים בתל אביב , שכונת נווה צדק המרהיבה ביופייה.
חוות דעת נכתבה 3 באוגוסט 2023

מזמין מהם דרך וולט, לא מתייחסים להערות, ומהפעם שהתקשרתי לגבי זה ודי התעלמו, מבין שכנראה השרות לא מייטבי כמו שאחרים כתבו, אבל האוכל מעולה, ולמרות שהמחיר מופרז באמת, אני מוצא את עצמי מזמין משם הרבה. מומלץ להזמנות הביתה, למי שמוכן לשלם (יותר מדי) לאוכל מרוקאי מעודן, מבחינתי זה שווה את זה, אבל הייתי ממליץ להתמכר מחדש, ולפחות לדאוג לשרות מושלם, כולל בענין הזמנות, אם רוצים להצדיק שמדובר במקום בליגה משל עצמו.

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, yoavf107
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (125)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

5 - 9 מתוך 125 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 27 במאי 2022

הייתי בהרבה מסעדות יקרות ובהרבה יותר טעימות בחיים שלי...
אבל יחס והתנהגות כמו שקיבלתי היום במסעדה הזאת בחיים לא נתקלתי!
רק היה חסר שהבעלים של המסעדה יבוא ויגיד לנו תעופו מפה
״חוויה מרוקאית״ תיזהרו זה בלוף שהם המציאו כדי לקחת מכם ים כסף
לפוצץ אתכם בהתחלה בסלטים ואז במנות העיקריות והחשובות לא להוציא כלום....
אם תבקשו תוספת של מנה עיקרית תקבלו סירוב ואולי גם צעקות שקיבלתם מספיק ויותר מדי
כמו שאנחנו קיבלנו היום מהבעלים של המסעדה... שגם כל שניה הגביר את המוזיקה עד הסוףףף שאפילו לא יכולנו לדבר אחד עם השני
וגיחך מהצד כשביקשנו להנמיך
היינו 7 מבוגרים שילמנו מעל 2,000 שקל המנות ממוצעות ומטה ויצאתי רעבה כי הבעלים לא רצה להוציא עוד מנות עיקריות בתפריט שהוא סיכם איתנו מראש ואז לא עמד בו! חוצפה!
תעשו לעצמכם טובה ואל תתקרבו לשמה
התנהגות מתחת לכל ביקורת שקיבלתי אי פעם במסעדה שקוראת לעצמה ״מסעדת שף״ בתל אביב
דרך אגב המסעדה חסרת אווירה וריקה לגמרי מאנשים...
ישבנו לבד עם עצמנו!
כנראה בגלל כל מה שרשמתי למעלה

תאריך הביקור: מאי 2022
תודה, Liorbadash
חוות דעת נכתבה 12 בנובמבר 2021

אוכל טעים, אך כלל אין תמורה מספקת למחיר.
בנוסף, כל דבר ביקשתי לפחות 3 פעמים (ואני לא נודניקית): חשבון, שתייה, תוספת.
המקום לא נקי.
טעים אבל החוויה הכללית מאכזבת.

תאריך הביקור: נובמבר 2021
1  תודה, daniellesP6309KC
חוות דעת נכתבה 3 בנובמבר 2021

הגענו לחגוג עם כל המשפחה,
מקום עם אווירה טובה, אוכל מעולה, שירות טוב ואדיב!
ממליצים מאוד להגיע!
בהחלט נחזור שוב🙏🏼❤️

תאריך הביקור: נובמבר 2021
תודה, Eliya_LAMI
חוות דעת נכתבה 18 באוקטובר 2021

אוכל סביר אבל לא מצדיק את המחיר המוגזם. אוירה נחמדה, אך המוסיקה רועשת מדי. השירות חובבני. אין מספיק אפשרויות לצמחונים. היה נחמד אבל יקר ואין תמורה למחיר.

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, yogist

מטיילים שצפו באווה סאפי צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת באווה סאפי? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך