המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“התאכזבתי מהם לא ממליצה.”
חוות דעת על מיט קיטצ'ן

מיט קיטצ'ן
מדורג מס' 1,323 מתוך 1,903 מסעדות בתל-אביב
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
שכונה: ‪Ha-rakevet‬
תיאור: מסעדת שף כשרה שעושה כבוד לבשר, בניצוחו של השף נדב נצר. תפריט מגוון המתבסס בין השאר על טכניקות בישול מודרניות, מולקולריות והתשוקה הגדולה של נדב שרכש עוד בילדותו במטבח של סבתא. נתחי הבשר של המסעדה עוברים יישון במשך 45-60 ימים, תהליך אשר מרכך את הבשר ומדגיש את טעמיו. במסעדה קיימת קונדטוריה המייצרת קינוחים כשרים וברמה הגבוהה ביותר. ניתן למצוא במסעדה גם מנות צמחוניות, טבעוניות ומנות ללא גלוטן.
חוות דעת נכתבה 11 באוגוסט 2022 באמצעות התקן נייד

יצאתי מאוכזבת. שירות גרוע בעיניי. לא ממליצה על המקום הזה.
אני חושבת שהמקום הזה צריך ללמוד לשים דגש על מתן השירות שלו.

תאריך הביקור: אוגוסט 2022
2  תודה, Limornag
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (155)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

11 - 15 מתוך 155 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 1 ביוני 2022

המסעדה הייתה מתחת לכל ביקורת, מביך!!
זה התחיל מזה ששמו אותנו בשולחן באמצע המסעדה בדיוק איפה שהמלצרים עוברים לקחת את האוכל מהמטבח. כל רגע נתקעו בנו מלצרים, הזיזו אותנו עם הכיסא.
ביקשנו מספר פעמים לעבור מקום, אפילו לבר.. התשובה הייתה שיש עומס מטורף ושלא ניתן לשבת שם, לפרוטוקול - היו שם שני אנשים.
לא חשוב, נותנים צ’אנס וממשיכים הלאה..
מזמינים שתי מנות ראשונות חשוב לציין שיקרות מאוד.
המנות מגיעות אחרי המון זמן,
מנה ראשונה של סינטה צרובה מהאש.. מגיעה קרה ברמת הקפואה,
מנה שנייה טורטליני שחור שמגיע עם ריח מסריח ומוגש כאילו זרקו את הכל בקערה והגישו.
פנינו לאחראי, לא למלצרית, לאחראי!
אמרנו לה שהמנת סינטה שלנו קרה לגמרי, אמר שהוא יטפל בזה ולא חזר… עשר דקות, עשרים, חצי שעה.. אנחנו יושבים ומחכים והוא עובר ומתעלם מקיומנו.
ניגשת אליו שוב כבר מתוסכלת ועצבנית ומה שהוא עושה זה שולח מלצרית צעירה שמתווכחת איתי שהמנה לא קרה..
באותו רגע החלטתי לקום וללכת מהמסעדה בלי רצון לקבל שום פיצוי ובלי להחליף מנות כלל!!
חשוב לציין שהזמנו כוס יין וכוס בירה שאפילו לא שתינו מהם כי מי רוצה לשתות בלי האוכל, והם בכל זאת חייבו אותנו על השתייה!

בקיצור,
מביך, שירות על הפנים, יקר ואוכל ברמה נמוכה ביותר.

תאריך הביקור: יוני 2022
1  תודה, yaelvardi
חוות דעת נכתבה 29 באפריל 2022

הגענו למסעדה 5 איש לחגיגות יום הולדת ומאוד נהנינו. המלצר שלנו איתן, היה מקסים, חברמן והמליץ על מנות מעולות פשוט אחלה בחור! מה שכן הוא שירת לא מעט שולחנות (בפנים ובחוץ), כך שלפעמים היה קצת מאתגר ליצור איתו קשר עין.

לפתיחה לקחנו את הפוקצ’ה בתנור אבן שהייתה טעימה והגיעה עם שני מטבלים - זיתים עם שום ואריסה, בואו נגיד שלא הייתי מתנגדת למטבל נוסף, אבל אם אשב שם שוב אקח אותה עוד הפעם חחח.

לראשונות לקחנו את סינטה צרובה ומסבחה של כרוביות חרוכות שניהם היו מעולים וטעימים.

לעיקרית לקחנו אנטריקוט 300 גרם, טורנדו רוסיני, רביולי פולנטה שחור ולילד לקחנו שיפוד פרגית. מתוכם הטורנדו רוסיני היא המנה המנצחת לדעתנו והייתה פשוט מושלמת ומיוחדת בטעמים, מנה חובה לדעתי שנהנינו ממנה מכל ביס! הרביולי הוגש יפה והיה טעים אך לא מדהים והייתה לו טיפונת מרירות, אם אשווה בין שתי המנות הטורנדו מנצח ללא ספק. מה שכן במחירים יש ביניהם הבדל משמעותי של סביבות ה-100 שח. לדעתי אם היו מגישים את הרביולי עם תוספת פרמזן בצד זה יכל להקפיץ את הטעם שלו. רציתי לבקש פרמזן אך לא הצלחתי לתפוס את המלצר בזמן קצר ויתר המשפחה רצו כבר ללכת אז ויתרתי על כך. את האנטריקוט אני אישית לא טעמתי אך אמרו שהוא היה מאוד טעים. ובנוגע לפרגית הילד בן ה-9 מאוד נהנה ממנה. הם הביאו איתה תוספת ירקות חרוכים שהיו לא טעימים לעניות דעתי, היו אולי צריכים לשים בצד רוטב מסוים עבורם.

קינוחים לא אכלנו שם מכיוון שזו מסעדה כשרה והקינוחים הם פרווה, על כן העדפנו לסגור את החשבון ולאכול קינוח במקום אחר בנמל.

ישבנו בפנים בשולחנות גדולים שצמודים לחלונות כך שיש גם נוף לים. המסעדה מרווחת שזה חשוב מאוד לדעתי ויש שם ריח טוב בבישום, עם זאת הוא טיפה חזק מדי. ישבנו בשולחן ארוך וגדול ל-6 סועדים, היה לנו נוח מה שכן המרחק בין היושבים בצד אחד של השולחן ליושבים בצד השני של השולחן הוא יחסית גדול שזה קצת מוזר בהתחלה, אבל זה הגיוני בהחלט כי כך יש מקום לכל הצלחות בשולחן בלי צפיפות או הזזות למיניהן.

המחירים כמובן היו יקרים, אך זו מסעדה מוצלחת ולכן משתלם. יצא לנו ל-5 נפשות כ-900 שח (כולל שירות) כשלקחנו מנת פתיחה, 2 מנות ראשונות ו-4 מנות עיקריות.

מנות מומלצות:
פוקצ’ה בתנור אבן, סינטה צרובה, מסבחה של כרוביות חרוכות, טורנדו רוסיני (שלמות!) ו-אנטריקוט 300 גרם

מנות פחות מומלצות:
שיפוד פרגית ו-רביולי פולנטה שחור

תאריך הביקור: אפריל 2022
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, shaked92
חוות דעת נכתבה 27 באפריל 2022 באמצעות התקן נייד

במסגרת גיבוש קבוצתית אכלנו במיט קיצ'ן. אחד הסיבות לבחירת המסעדה בגלל שיש כמה בקבוצה ששומרים כשרות. לפי מיקום המסעדה והמחירים ציפיתי למסעדת שף מופלאה!!!

מההתחלה הזדעזעתי. מלא פריטים בתפריט לא היו זמינים, הבירה שהזמנתי מהבקבוק לא הייתה קרה ושביקשתי שיביאו לי אחד קר אמרו שזה מה שיש!!!

למנה הראשונה הזמנתי פוקצ'ה. הגיע יבש ללא מתבלים. שאלתי אם אפשר לקבל בלסמי ושמן זית, ואמרו שאין להם בלסמי. את השמן זית לא קיבלתי.

למנה עיקרית הזמנתי צלעות ב225₪ והמנה הייתה מאכזבת ביותר!!! לא הרבה בשר והרוב שומן. הצלעות היו מלוחות מידי והרגשתי טעם לוואי אחרי כל ביס!!!

לקינוח הזמינו 3-4 מנות לשולחן. חשבתי, למרות שידעתי שמדובר בקינוח פרווה שכאן תיהיה הצלחה. ודווקא הקינוח היה הכי מזעזע!!! הייתה מנה אחת של שוקולד עם איזה קרם שבכלל לא היה בו שוקולד אלה חלווה בעטיפה של משהו בצבע שחור.

השירות היה מתחת לכל ביקורת!!! מבקשים דברים מהמלצרים ולא מקבלים או עונים בתשובה מזלזלת.
הכוסות לא נקיות והכלים נראים ישנים מאד!!!
המלצר שפך מים עם קרח על אחד מהאנשים שישבו לידי.

לסיכום, אני חושב שהבעלים מרשה לעצמו לנהל
את המקום בצורה כזו כיוון שאין לו תחרות באזור
(אין עוד מסעדות כשרות למהדרין בסביבה). אם לא הייתי מגיע עם קבוצה ותקציב לכל סועד עבור האוכל, כנראה שהייתי עוזב את ממש בהתחלה כי המקום פשוט לא היה נראה לי!!!

תאריך הביקור: אפריל 2022
1  תודה, Inspire790624
חוות דעת נכתבה 3 במרץ 2022

ישבנו 3 זוגות סוף סוף ביציאה ללא ילדים אחרי זמן מה שלא יצאנו כל כך חיכינו כי שמענו ביקורות על המסעדה אבל מה אגיד לכם בכזה ביזיון עוד לא נתקלנו.
נתחיל מהנזילה שטיפטפה עלינו מהתקרה, שולחנות מטונפים ודביקים, מחירים אסטרונומים על כלום ושום דבר, מנות מינטוריות וחשבון של 1650 שקלים ונשבעת לכם שיצאנו רעבים!!
כשהתלוננו בפניהם התשובה שקיבלנו: זה המנות אין מה לעשות.

תאריך הביקור: מרץ 2022
1  תודה, LugasiNili

מטיילים שצפו במיט קיטצ'ן צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת במיט קיטצ'ן? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך