המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“תתרחקו!!”
חוות דעת על מיט קיטצ'ן

מיט קיטצ'ן
מדורג מס' 1,315 מתוך 1,898 מסעדות בתל-אביב
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
שכונה: ‪Ha-rakevet‬
תיאור: מסעדת שף כשרה שעושה כבוד לבשר, בניצוחו של השף נדב נצר. תפריט מגוון המתבסס בין השאר על טכניקות בישול מודרניות, מולקולריות והתשוקה הגדולה של נדב שרכש עוד בילדותו במטבח של סבתא. נתחי הבשר של המסעדה עוברים יישון במשך 45-60 ימים, תהליך אשר מרכך את הבשר ומדגיש את טעמיו. במסעדה קיימת קונדטוריה המייצרת קינוחים כשרים וברמה הגבוהה ביותר. ניתן למצוא במסעדה גם מנות צמחוניות, טבעוניות ומנות ללא גלוטן.
חוות דעת נכתבה 3 באוגוסט 2023

מסעדה נוראית אל תגיעו!!! הזמנו מקום מראש, לקח 20 דקות להושיב אותנו ולא היה מזגן במסעדה. כשסוף סוף המלצר הגיע לקחת את ההזמנה, חיכינו שעה ורבע לאוכל וכששאלנו אותו מה קורה הוא אמר ״שאין לו מה לעשות״ בסוף החוויה הבזיונית הזאת הביאו חשבון עם תוספת של 200 שקל שהמציאו, אז ביקשנו לדבר עם המנהל. כתגובה המנהל הגיע אמר שהוא ״עצבני ושאין לו סבלנות״ והרים יד, ואיים עלינו ״לדפוק לנו מכות״ אני הייתי בהלם מהחוויה שעברתי ומרחמת על כל מי שמגיע לסעוד. אם הייתי יכולה לתת פחות מאפס כוכבים הייתי עושה את זה. תתרחקו מהמסעדה הזאת!!

1  תודה, Yardena G
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (155)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

2 - 6 מתוך 155 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 3 באוגוסט 2023

הגענו למקום כגיבוש ממקום העבודה. הזמנו מנות מראש כדי להקל על המסעדה שיהיה מסודר ומהיר. ההתחלה מבטיחה מיקום מצויין ונוף מעלף לים. מנות ראשונות כמצופה טעימות וסבירות ביחס למחיר. ההמשך היה פשוט גרוע מנות עיקריות הוגשו ללא התוספות שהוזמנו. חלק ממנות הבשר הוגשו קרות ( לא מומלץ סטייק אנטריקוט קר) האוכל בינוני מינוס. בתוספת של כבד אווז קיבלנו דוגמית מעליבה ביחס לעלות של 60 שח.
כשהתלוננו בפני המנהל במקום לתדהמתנו הוא צעק עלינו שהכל בגלל שהזמנו מראש ...
בקיצור כגודל הציפייה גודל האכזבה....
לחזור לא נחזור כמובן .

• אווירה
1  תודה, Passport40639623621
חוות דעת נכתבה 2 באוגוסט 2023

ערב ט"ו באב - ערב חג אהבה וגם חגיגה פרטית של יום הולדת.
מה מתאים יותר ממסעדת שף בנמל תל אביב - קו ראשון לים.
אויר ואוירה טובה ... ערב טעים וקסום לפנינו. יש הרבה למה לצפות.

מוזיקת 'הרקע' בתוך המסעדה היתה חזקה מידי לטעמינו לפיכך בחרנו לשבת בחוץ. שם היה שקט, פסטורלי ונעים.

הזמנו קוקטייל, בירה ומנות עיקריות.
השתיה החריפה הגיעה ואז הוציאו רמקול החוצה... לא הצלחנו להחליף מילה, אפילו לא עם המלצר. ביקשנו מספר פעמים שינמיכו את הווליום... זה ממש לא נעים.
המנות העיקריות הוגשו (טעים, נחמד ולא יותר).
ביקשנו שוב שינמיכו את הווליום... ואז - אז הגיע נציג המסעדה (אולי מנהל) שאמר שאין באפשרותו להנמיך את הווליום וזה ילך ויגבר בהדרגה עד חצות... הערב - ערב ט"ו באב והמוזיקה המוגזמת היא חלק מהענין.
כשתסיימו לאכול אמר 'הקינוח ע"ח' הבית.
הסברנו שזה ממש לא הענין, בחרנו בכם. באנו להנות ... וחלק מההנאה זה לא לאכול ולברוח אלא להנות מהקשר הזוגי, לשוחח, לאכול ולהנות מאוירה טובה.
השיב שאין לו מה לעשות בענין.

חלפו 2 דקות נוספות והמוזיקה הוגברה שוב... אמר וקיים.

ואנחנו – וואלה הרגשנו תחושת זלזול. גם אנחנו לקוחות והתחושה היתה שממש לא מענין את המקום באיזו תחושה נעזוב ואם נחזור.

כבר היינו בעיצומה של הארוחה (שכן דילגנו על מנות הפתיחה) ולבחור לעבור למסעדה אחרת כבר לא היה רלוונטי. עם כל הבאסה, זה מה יש ועם זה ננצח.
מיהרנו לסיים את הארוחה כדי לעזוב בהקדם (לא לפני שעברנו בחדר שירותים מלוכלך).

מבחינת האוכל - בסה"כ רגיל וטעים.
הקינוח - פבלובה עם כדורי גלידה וקדאיף - שום דבר מיוחד או מפנק. בנאלי.

ואחרי כל זה - מילים טובות :
על המלצר והשירות הטוב שנתן.
שובר מתנת יום הולדת בגובה 100 ש"ח מהמסעדה

יצאנו עם חשבון בסך כולל של למעלה מ-600 ש"ח וחווית מסעדה שלא שווה אפילו לא חצי מזה.

'מסעדת שף' לא ככְּצַעֲקָתָהּ.
וכנראה שזו לא קלישאה - כגודל הציפיה כך גודל האכזבה.

באסה שכך.

• אווירה
1  תודה, MeiravT7
חוות דעת נכתבה 14 בפברואר 2023 באמצעות התקן נייד

הגענו 6 אנשים שירות מתחת לכל ביקורת מנות חסרות אין קינוחים כי נגמר מקימים לקוחות משולחנות בטענה שאין אוכל

תאריך הביקור: פברואר 2023
תודה, Osher L
חוות דעת נכתבה 8 בדצמבר 2022

אני ובעלי חגגנו יום נישואין לפני שבוע וקיבלנו המון המלצות על המסעדה.
לשמחתנו המציאות התעלתה על הציפיות ונהנו ממש!
קבענו שולחן לשעה 21:00 הקדמנו ברבע שעה והכניסו אותנו מיד בשולחן עם נוף מרהיב לים.
הזמנו לראשונות פוקצ'ה שהגיעה עם כמה מטבלים טעימים, סינטה צרובה שמוגשת עם ביצת שניצל ובהחלט נזמין אותה שוב! בעלי לקח את הקרפצ'יו כבד אווז ואמר שהוא נהנה ממנה מאוד.
לעיקריות הזמנו סטייק טורנדו שהגיע עם כבד אווז ובעלי הזמין צלעות כבש, הפירה יחסית לפירה פרווה היה טעים מאוד. חיכינו לעיקריות ממש מעט זמן יחסית לערב חמישי לחוץ מאוד, המסעדה הייתה מפוצצת.
לקינוחים הזמנו אחד משלושת קינוחי השוקולד והמלצר החמוד שלנו הוציא לנו קנקן תה על חשבון הבית.
נהנו מאוד מסעדה מושקעת מאוד ואוכל טעים ברמות ובהחלט נחזור בחודש הבא לחגוג לאמא של בעלי יום הולדת.

תאריך הביקור: דצמבר 2022
תודה, mirit_cohenN

מטיילים שצפו במיט קיטצ'ן צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת במיט קיטצ'ן? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך