נהנו מאוד . מיקום המלון מצויין, נגיש ונוח. צוות מקסים ואדיב. חדר נוח וארוחת בוקר מעולה.
יש לובי קטן ונעים עם יין חופשי. ומרפסת חמודה עם נוף יפה לשדרה . אנחנו
ממליצים כמלון לזוגות שמחפשים מנוחה והפוגה יחד.
- Wi-fi חינם
- בר/טרקלין
- ספא
יש לובי קטן ונעים עם יין חופשי. ומרפסת חמודה עם נוף יפה לשדרה . אנחנו
ממליצים כמלון לזוגות שמחפשים מנוחה והפוגה יחד.
המיקום מושלם. החדר מעוצב מודרני, מושקע, נעים ונקי. מקלחת מפנקת. בקבלה קבלו את פנינו בשמחה. לכבוד יום הולדת של נכדתי ושלי קבלנו ברכה ופינוקים בחדר.
המרפסת בקומה 8 מרנינת לב. קסום.
לאושרי נמצא לנו מקום פנוי בחניה של המלון אבל נתיב הירידה והעליה כל כך צר שרק בעלי עצבים מברזל יכולים להשתמש ביתרון הזה של חניה חינם
ממלי
מלון הבוטיק האורבני נמצא במרכזו של רח' רוטשילד, הלב של תל אביב. במרחק הליכה מכל מקום. מדובר במלון בוטיק אמיתי. מעט חדרים ויחס אישי. החדרים נוחים נקיים ומפנקים (חגגנו יום נישואין וזכינו בשדרוג של החדר ברכה אישית ופינוקים). ארוחת הבוקר הכי טובה בת"א! יין חופשי, הפי אאור עם נשנושים, רוף טופ מהממם, חניה בחינם על בסיס מקום פנוי. מה עוד אפשר לבקש. ועל הכל מנצח פיני המנכ"ל. תמורה מעולה למחיר.
מלון מקסים, שירות חייכני ואדיב. חדר נוח ונעים. מיטה נוחה. מקלחת נעימה. יין חופשי בלובי כל הזמן. Happy hour מפנק. ארוחת בוקר מושקעת וטעימה. לקחנו דיל עם מסאג', היה מעולה. מיקום פגז על רוטשילד, קרוב לנחלת בנימין ולנווה צדק.
התקבלנו ע"י מנהל המלון פיני שליווה אותנו לכל אורך שהותנו. קיבלנו עזרה בפריקת הקלנועית שלי מהרכב והובלתה ללובי. שודרגנו לסוויטה בקומה העליונה.היחס והשירות במלון ובארוחת הבקר היו נהדרים. בלובי יין חופשי ובחדר במקרר שתיה קלה חופשית. מיקום המלון מרכזי. נבוא שוב ונמליץ לחברינו.
ביקרנו במלון זה לפני שלוש שנים החוויה הייתה נהדרת בחרנו שוב ברוטשילד 65 וגם הפעם נהננו מאוד. חדר נעים נקי יש בו כל מה שצריך ארוחת בוקר עשירה מפנקת וטעימה. המלון במיקום מצויין קרוב לכל מה שצריך. צוות אדיב ונעים.