אכלנו היום צהריים במסעדת "הפיצה" בת"א, זוג הורים ובן מתבגר. המסעדה ממוקמת בפינת הרחובות פינסקר ובוגרשוב בת"א, במיקום מאתגר מבחינת חניה (אפשר לחנות בחניון דיזינגוף סנטר, מרחק של כ-200 מטר). רוב מקומות הישיבה במסעדה הם בחוץ. אנחנו ישבנו בתוך המסעדה, על כסאות גבוהים, ממש מול טאבון האפיה. האופים מקפיצים את בצק הפיצה באויר, נחמד לראות. האוירה תל אביבית, יש מוסיקת רקע נחמדה, אבל באופן כללי המקום לא שקט. השירות מאוד מקצועי וזמין.
הזמנו חצי פיצת הבית, עם פטריות (35 שקל), מרק עגבניות (31 שקל), סלט ירקות ועלים, שמגיע עם קוביות גבינה ועם פוקצ'ה (62 שקל), פסטת פטריות עם צנוברים ויין לבן (57 שקל) ופסטה עם סלמון מעושן (71 שקל). בספיישלס היומיים היה גם דג דניס, אבל לא הזמנו אותו. כל מה שהזמנו היה טעים, במיוחד הפסטה עם הסלמון, שהגיעה גם עם שעועית ירוקה ורוטב גבינתי. המרק עגבניות היה טעים, אבל מוגש ללא אורז. על השולחן היו קעריות עם אורגנו קצוץ ותבלין חריף. בסה"כ המקום מומלץ, במיוחד לחובבי הפיצה/פסטה.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.