המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“לא נתקלתי בשירות כזה מזעזע”
חוות דעת על ‪Parakalo‬

‪Parakalo‬
מדורג מס' 1,385 מתוך 1,905 מסעדות בתל-אביב
טווח מחירים: ‏191 ₪ - ‏450 ₪
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 28 באוגוסט 2020

הגענו ביום שישי בערב לחגוג יום הולדת, משפחה של 9 נפשות פלוס ילד, הזמנו מקום מראש כולל כיסא תינוק, נעשה גם וידוא מול המסעדה יום לפני בטלפון. כשהגענו לא היה לנו שולחן שמור, לאחר שארגנו לנו שולחן איכשהו על ידי חיבור של שני שולחנות וגם זה לאחר דין ודברים, ביקשנו את כיסא התינוק, נאמר לנו שקיימים רק שניים במסעדה והם תפוסים, רק לאחר בערך חצי שעה שהילד יושב על הברכיים, ניגשנו לשולחן שראינו שלא משתמש וביקשנו בעצמנו באם אפשרי לקבל את הכיסא. לאחר מכן, החלה כל הסאגה סביב האוכל, הזמנו מנות ראשונות, שהגיעו לאחר קרוב לשעה, המתנו בסבלנות, אפילו את המנה של הילד הם לא טרחו להוציא ראשונה. תוך כדי שהגיעו הראשונות כבר ביקשנו להזמין את העיקריות. בנתיים אחת המנות הראשונות לא הגיעה לשולחן וזה כבר אחרי שפינו את השולחן מהמנות הראשונות. יאמר לזכותו של המלצר שפיצה אותנו על ידי שתי ראשונות אחרות.
למנות העיקריות חיכינו שוב פעם קרוב לשעה, בשלב הזה כבר קצה סבלנותנו והחלטנו שאנחנו עוזבים את המסעדה. ניגשתי לדבר עם המנהלת והסברתי לה שכרגע הם מוציאים מהמסעדה 9 אנשים רעבים, התשובות שקיבלתי הבהירו לי טוב מאוד מדוע המסעדה מתנהלת כפי שהיא מתנהלת.
חשוב לי לציין שטרם נתקלנו בשירות כזה באף מקום.
בשולחנות מסביבנו ראינו בדיוק את אותו הדבר, אנשים שקמו ועזבו, אנשים שצעקו על המלצרים שהמנות לא מגיעות, שהמתינו למעלה משעה למנות שלהם.
כאוס אחד גדול!
חבל ומצער מאוד, המסעדה ממוקמת באזור מדהים והאוכל ממה שכן הצלחנו לאכול טעים ברובו.

תאריך הביקור: אוגוסט 2020
1  תודה, Henush_TLV
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (136)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

8 - 12 מתוך 136 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 21 באוגוסט 2020

אין לי מושג מה טעם האוכל כי אחרי 45 דקות שחיכינו לצלחת ממרחים,התייאשנו והלכנו. כאשר שאלנו מה קורה עם האוכל, טענו שהמטבח בקריסה. ניהול תקין היה מנסה להרגיע אך לא כך היה הדבר. התעלמות מוחלטת מצד הצוות ועד שהם באים לשולחן, צריך לקרוא ולנופף מספר פעמים.

תאריך הביקור: אוגוסט 2020
1  תודה, מזי ש
חוות דעת נכתבה 5 באוקטובר 2019

נהנו מאוד לאכול במסעדה, אוכל מצויין ומחירים נוחים ומוזיקה טובה. ממליץ מאוד לאוהבי אוכל יווני - ים תיכוני.

תאריך הביקור: אוקטובר 2019
תודה, shaysorkin
חוות דעת נכתבה 30 באוגוסט 2019 באמצעות התקן נייד

הגענו בקבוצה של כ 20 חברים בערב קיץ חם. למרות שהוזמנו מקומות מראש, לא נערכו לקבוצה כולה, וחלק מהמשתתפים נאלצו לאכול בשולחן נפרד, ולקח זמן עד שהושיבו אותם.
האוכל היה בינוני במקרה הטוב.
חברי הקבוצה התפזרו בהדרגה. המלצר ביקש שכל זוג יאמר לו כמה הוא צריך לשלם והתעניין מאוד בטיפ. לתשלומים לא התלוו חשבוניות.
בסוף הערב, למרות שהושארו טיפים נדיבים מאוד, הסתבר ש"חסרים" *500₪* לסילוק החשבון. בבדיקה "הסתבר" שלחשבון הוכנס "בטעות" בקבוק אוזו במחיר *200₪* שכלל לא הוזמן וכמובן שלא נשתה.
החברים שנשארו אחרונים נאלצו לסגור את הפערים שנוצרו בחשבון.
לסיכום חוויה שהותירה טעם רע של עקיצה מכוונת ומצליח שהצליח בחלקו.
לא מומלץ בעליל

תאריך הביקור: אוגוסט 2019
1  תודה, 432revitala
חוות דעת נכתבה 17 באוגוסט 2019 באמצעות התקן נייד

חגגתי את יום הולדתי במסעדה. 27איש. שרות מעולה!!! אוכל טעים!!! זמר יווני שעשה שמח והרקיד את כולם. המקום צופה לשקיעה בים, נגיש. ידידותי לילדים/משפחות. מומלץ בחום ובאהבה.

תאריך הביקור: יולי 2019
תודה, ShiriM23

מטיילים שצפו ב‪Parakalo‬ צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת ב‪Parakalo‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך