המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
לפלנד למשפחות מרץ 2025 עם גבי האלוף Fig trips!!

‪בשתי מילים: טיול מהחלומות! בפירוט: חששנו מטיול מאורגן ונוכחנו לקבל טיול שמאורגן בצורה מופלאה...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 2 ימים
maya p
‏,
אזור חיפה, ישראל
טיול בני מצווה מדהים בלפנד!

‪נסענו לטיול בני מצווה, הטיול היה מאורגן למופת, המדריכה נופר מגן היתה מקסימה, מלאת ידע והתלהבות...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 3 ימים

סנן
מעדכן רשימה...
149 - 154 מתוך 345 חוות דעת
31 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב

טיול חובה לכל אחד שמעוניין בחוויה מסוג אחר הילדים והמבוגרים נהנו מאוד,נופים מדהימים אטרקציות כייפיות והעיקר המדריך המדהים יאיר,שליווה והדריך את הטיול בצורה מדהימה שכל רגע היה שווה.
וחשוב לציין שבקבוצה קטנה ההנאה הרבה יותר טובה(מניסיון).
ושוב תודה לfigtrips על הטיול המדהים.
משפחת סרי.

2  תודה, DaS427
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
31 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חברה מושלמת,משלב הבירור,סבלנות,מקצועיות,נעימות,דרך שלב הביצוע,מקצועיים,נותני יחס אישי,אחרים בנוף הישראלי רמה מאודגבוה אין ספק
שאשתמש בשירותיהם בשנית.
יאיר הדריך למופת,מקצועי,נעים הליכות,משקיע מעל ומעבר,ישי תמיד שם זמין לכל שאלה ובקשה.
הלוואי כל חברות התיירות ככה.

2  תודה, Shlomi S
28 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הצטרפנו לקבוצה בהדרכתו של יאיר המדריך הנפלא! היה טיול מדהים! היינו במקומות וחווינו חוויות שלעולם לא היינו מגיעים אליהם בעצמנו, יאיר העשיר אותנו בידע העצום שלו ודאג לנו בכל רגע. הרוגע והאכפתיות שלו נתנו לנו תחושה שאנחנו בידיים הכי טובות שיש. הקבוצה היתה קטנה ואיכותית ואני ממליצה בחום על fig trips למי שרוצים חוויה משפחתית מדהימה. תודה לכם יאיר וישי על חוויה קסומה ובלתי נשכחת!
יעל ונעמה ויסוצקי, מודיעין

בתמונה: מסע על אופנועי שלג

1  תודה, Discover785380
28 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיול מדהים!!טיול ש אי אפשר לפספס. המדריך היה מעולה והחוויות פשוט נפלאות. לא דומה לאף דבר אחר. אני הכי ממליצה שאפשר. מזג האוויר היה מדהים, ירד שלג אך לא היה קר מידי

1  תודה, Amaliaks
28 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיול מדהים!! נהננו מכל רגע, חוויות בלתי נשכחות, נופים מדהימים, אטרקציות, אין רגע משעמם. ממליצים בחום, טיול שאסור לפספס

1  תודה, Amit S
הצג חוות דעת נוספות