המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Resort10875018307

מסאז׳ מרגיעה וטוב אלינה האלופה

5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 7 באוג׳ 2023
אני ממליצה מאוד על הספא. הגעתי עם כאבי גב נוראיים והבחורה שעשתה לי מסאז ממש חמודה. הייתה עדינה רגועה הרגיעה אותי. זה היה המסאז׳ הראשון שלי ונהנתי מכל רגע ממליצה בחום. ❤️אלינה המקסימה ומקצועית❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם חברים
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 158 חוות דעת
11 בפברואר 2023-חוות דעת נכתבה ב

היתה אכזבה גדולה. בתמונות ובתאורה כל נראה מאד מזמין. יש פער עצום בין זה למציאות.
רמת הניקיון של היחידה מתחת לכל ביקורת. החדר היה מלוכלך עד כדי סלידה, שטיח מטונף עם כתמים, כנ"ל הספה שהיתה מלוכלכת ועם שערות של אורחים "אחרים" – כנראה לא עברה שאיבה תקופה ארוכה.
חדר הרחצה היה מזעזע. הכיור שבור(!) ולכן לא ניתן להשתמש בו כי בכל פעם שפותחים את הברז, המים נכנסים לארון ומשם מציפים את הרצפה. כשפנינו לבעלת הנכס אמרה שמישהו שבר אותו והיא לא הספיקה להחליף. לפני מצב הארונות הרקובים, הלכלוך והבלגן ששרר בתוכם, ניכר שהכיור שבור כבר זמן מה.
הג'קוזי היה מלוכלך וסתום עם שערות. החלון פרוץ ולא ניתן לסגירה.
היו 2 גלילי נייר טואלט בלבד ומשומשים מעבר לחצי!
לא היה ווי פי וכשפנינו לקבל סיסמא קיבלנו תשובה :"תעשו דרך הטלפון כמו כל הישראלים אחרת ייקח שעה עד שאגיע לראוטר".
רצינו כרית נוספת ואכן היו במגרה אולם הן היו מוכתמות ולא היתה ציפה כך שמבחינתנו הן לא היו שימושיות.
מעל המיטה כ 8 נורות שלא הצלחנו לכבות כך שהן דלקו במעומעם כל הלילה ובשעה 10:10 בעודנו מתחילים להתעורר הן החלו להבהב בעוצמה מעל עינינו. התקשרנו לבעלת הנכס – לא היה מענה וגם לא צלצלה לשאול בהמשך מדוע חיפשנו אותה. כעבור חצי שעה – לא היתה בחדר תאורה כלל.

לסיכום, בעלת הנכס היתה פסיבית, אנטיפטית ובלתי שירותית בעליל. היחידה מלוכלכת ברמה המשדרת זלזול. תשלמו ותשתקו. אז חרגנו ממנהגנו והחלטנו לשתף. היתה חוויה שלא ניתן לעבור עליה בשתיקה

תאריך השהייה: פברואר 2023
תודה, Journey774648
6 בפברואר 2022-חוות דעת נכתבה ב

הגענו לחגוג יום נישואין והגענו עם תינוק בן חודש, במקום ריח של עובש קשה, הג'קוזי לא ראוי לשימוש והמצב התחזוקתי וניקיון על הפנים! . לא נשארנו לישון והסתלקנו מיד, התאכזבנו מאוד. רצינו לעלות עוד תמונות אבל האתר נתן לנו לעלות רק שתיים. תאמינו לי שהמראות מזעזעים!

תאריך השהייה: פברואר 2022
תודה, Zug22
16 באוקטובר 2021-חוות דעת נכתבה ב

מקום מגעיל ונורא . ריח של עובש בכל הבית . כל הכסאות והספה היו שבורים. הכל מלוכלך ומלא אבק . לא הצלחנו להישאר שנייה. אחרי שהבנו לאן נכנסו בעלת הבית לא ענתה יותר.מרגיש כמו דירת סמים.
בעלת הבית הפסיקה לענות ולא מוכנה להנפיק קבלה למרות שהובטח שכן. עבודה בעיניים.

תאריך השהייה: אוקטובר 2021
תודה, refaelb2014
12 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

בילינו לילה אצל דורית, מיקום מושלם לחוות את תל אביב ולהנות מכל השפע שיש לה להציע במרחק הליכה. דורית המקסימה דאגה לנו מעל ומעבר לכל מה שהיינו צריכות!!! ממליצות.
הדירות אותנטיות ונעימות :)
תהנו ותבלו בהחלט

תאריך השהייה: אוגוסט 2021
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, LidorT2
9 במאי 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אם בא לכם לקחת הפסקה מהחיים בואו לפה,
מובטח לכם רגעי קסם ותחושה של מעבר למקום אחר.
החדר מרווח, מקסים, עם אמבטיית גקוזי מפנקת, חצר קטנה ונעימה ובאחד הלוקיישנים הכי טובים בתל אביב. ממליצה בחום רב מאוד מאוד

תאריך השהייה: מאי 2021
תודה, veethi