המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
Booking.com
‏467 $
+ ‏0 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-28.10.21
Expedia.com
‏404 $
+ ‏0 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-29.10.21
eDreams
‏467 $
+ ‏0 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-28.10.21
CheapTickets‏404 $
Priceline‏467 $
Travelocity‏404 $
הצג כל 15 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (227)
סנן חוות דעת
227 תוצאות
ציון המטיילים
220
6
1
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
220
6
1
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
6 - 11 מתוך 227 חוות דעת
22 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

צוות סופר אדיב! לא נתקלתי בדבר כזה.. ספא מפנק הטיפול היה מושלם! החדר וואוו הזמנו את הסוויטה ג'וניור עם נוף לים, חדר נקי, מרווח ומעוצב עד לפרטים הקטנים. המון דברים קטנים שעשו את החופשה למושלמת: אם זה תיק עם מגבות, מטקות, שש בש וצידנית קטנה עם בירות ומים לים. ואם זה ציליה מוכנה על החוף ומחצלת.
אופניים לרכיבה.
וכמובן ח נ י ה !!!
בנוסף הזמנו ארוחת ערב בר 51, שהיא המסעדה של המלון. היה מהמם! מנות גורמה מיוחדות ואיכותיות. גם ארוחת הבוקר היתה מושששש!!
בקיצור היתה חוויה. לגמרי נחזור :)

תאריך השהייה: אוגוסט 2021
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Rinat E
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
michael rottenberg, Owner בנכס מלון רנומה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Rinat, thank you!! So glad to read this review. We are very happy that you have enjoyed your stay in our hotel and have been satisfied with the service, the staff and all the little details. :)
We will be more than delighted to see you again in the future. Have a great day!
The Renoma team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
19 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלון מדהים ביופיו, שירות מעולה ומפנק ביותר, לא נתקלתי בשירות כה אדיב.
נוף נפלא לים ,כל מה שמבקשים מקבלים ויתר.הקרבה לים הופעת אותו לעוד יותר אטרקטיבי. אם רוצים המלון מארגן ערכת ים הכוללת צילית, בירות, מטקות, מים ,מחצלת ועוד. לא מכיר עוד מקום שמפנק בצורה כזאת.

תאריך השהייה: אוגוסט 2021
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, shinhar
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
michael rottenberg, Owner בנכס מלון רנומה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוגוסט 2021

היי,
תודה רבה על הזמן שהקדשת לכתיבת המשוב.
שמחים לקרוא שאהבת את נראות המלון ,האטרקציות שהמלון מציע וכמובן השירות.
נשמח לארח אותכם שוב בעתיד הקרוב.
איציק- מלון רנומה

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מיקום מצויין,מרחק הליכה מחוף הים. חדרים מרווחים , נקיים, מעוצבים בטוב טעם ומתוחזקים ברמה גבוהה, עיצוב שובה עין, יחס הצוות מסביר פנים חם ולבבי. לובי נעים. מערכת מיזוג אויר משובחת. במקום מסעדה מצויינת-בר 51 מעטה יקרה אך בהחלט טעימה.

עצה לגבי חדרים: הסוויטה במלון מפנקת ביותר
תאריך השהייה: אוגוסט 2021
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, Hassanbeck
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
michael rottenberg, Owner בנכס מלון רנומה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Mr. Hassanbeck, Thank you very much for taking the time to write this lovely review. It's great to hear you enjoyed your stay and we would love to host you again soon! Until next time, The Renoma Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
8 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

המלון אמנם ממוקם בתא אך מרגע שאתה נכנס אתה מרגיש אירופאי
קטן,מעוצב בטוב טעם מפנק
נתחיל מהחניה שהינה חוויה אתה למעשה שולח את הרכב שלך ע"י רובוט
הפקידים במלון סופר נחמדים רובם לא דוברי עברית
צ'ק אין קצר וקולע אין תור
על יד המעלית יש שולחן משקאות 24.7 עם יינות ותוססים חופשי
בחדר עצמו מחכה לך בקבוק יין צונן בתוך שמפנייר ושוקולד.
במלון אין בריכה אךממוקם מול הים .
כאשר אתה הולך לים אתה מעדכן אותם והם מכינים לך ללא עלות נוספת קאנטה בחוף עם צידנית בה בירות קרות ומים, מגבות,משחקים כל דבר שמעצים את הפינוק והכיף שלך.
במידה ויש אפשרות הם מאריכים לך את הצ'ק אאוט
וגם בצ'ק אין הקדימו לנו את השעה ונתנו את החדר 5 שעות לפני הזמן.
ארוחת הבוקר מגיעה לחדר בתוך קופסא מעוצבת עם כל מה שאתה צריך- 2 קרואסונים,2 בריושים 2יוגורט עם פירות וגרנולה,2 סנדביצים טעימים
וכמובן הקפה מגיע לפי הזמנה שלך והוא מצוין.
תהנו!

עצה לגבי חדרים: מרפסת לכיוון הים
תאריך השהייה: אוגוסט 2021
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, 123Ronash
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
michael rottenberg, Owner בנכס מלון רנומה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Guest!
Thank you for you for taking time and posting this review. We are glad that overall you had a good experience with us and we are happy that you managed to enjoy some of our facilities. We are always trying to give the best service we can for all of our guests. We will be more than pleased to host you again in the future and to do everything to make it unforgettable. :) Have a great evening!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
7 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלון בוטיק מקסים
חדרים מעוצבים, נקי ומתוחזק, מיקום מצוין ומעל לכל- שירות יוצא דופן
יצרו קשר יום לפני ההגעה, לעדכן שהחדר מתפנה מוקדם ונוכל להקדים כניסה אם מתאים לנו, שירות מקסים של הקמת ציליה בים, עם מחצלת, צידנית ומשחקי חוף וארוחת הבוקר שחיכתה בהפתעה מחוץ לחדר בבוקר.
נהננו מאד

תאריך השהייה: אוגוסט 2021
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, Anaty2508
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
michael rottenberg, Owner בנכס מלון רנומה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Anaty,
Thank you very much for the review. We are very pleased to see that you have had a great experience with us and enjoyed our facilities. We will be more than happy to welcome you again in our hotel!
The Renoma team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות