ואו!! איזו חוויה. לומדים על חייו של אדם שהיה בעל אשכולות. זה נוגע בנושאים כמו שואה, אנימציה... קרא עוד
מקום יחודי ומרתק, אין שני לו בעולם יוסף באו היה איש מדהים . אומן ענק . מסתורי שעבד גם במוסד... קרא עוד
במיוחד בימים מורכבים ולא-פשוטים במדינה שלנו - זוהי הזדמנות פז לטעום ממקום אשר כולו אהבת ישראל, אהבת האדם והומור מכל הלב.
מפגש עם ישראל האמיתית, שהיא גם של פעם וגם של עכשיו - בחיוך ובהרבה הרבה אהבה וגאווה.
מומלץ בחום ומעומק הלב לכל אחד בכל גיל. ולצלילה והדסה- יישר כוח על העמידה האיתנה ברוחות הזמן, אין ספק שאביכן ואימכן מלאי גאווה על הדרך בה אתן מצליחות להנציח את רוחם ואת הערכים בהם האמינו!
מקום מרתק ! בילינו 3 שעות(!!) בחדרון קטן מלא בקסם ומעצים!
את פנינו קיבלו בחום שתי בנותיו שמחה וצלילה , מלאות בשמחת חיים וחוש הומור נדיר.
סיפור חייו ויצירתו הנדירה מסקרנים מאוד!
השימוש בשפה העברית בצורה גאונית, יצירתית ומפעימה.
היצירות המוצגות שם מרתקות הבנות מטבלות את הביקור בסיפורים ססגוניים ממשיכות את רוחו של האב המיוחד
ממליצה בחום! ביקור חובה כשאתם בתל אביב מתאים גם לילדים
מוזיאון מרתק, שני חדרי סטודיו קטנים אך מלאים בפיסת היסטוריה....סיפור זוגי על אנשים מיוחדים במינם , מסופר באהבה על ידי הבנות , באופן מרתק ושובה לב
מוזיאון אינטימי ומיוחד במינו בסטודיו המקורי של יוסף באו ז"ל יוצר, אמן, קריקטוריסט,מעצב, מאייר, סופר, אנימטור. הביקור מרגש ומעורר הערצה לזוג רבקה ויוסף באו ולבנותיהם הדסה וצלילה שמעבירות בצורה הומוריסטית ומיוחדת את ערכי המקום. מכיל סרטים פוסטרים וספרים, חתיכת היסטוריה של ארץ ישראל משנות ה40 עד שנות ה90 עיצובים ואיורים של יוסף באו ז"ל.
ממליצה בחום ללכת למקום המקסים הזה, הסיפור של ארץ ישראל משואה לתקומה במקום אחד. היינו קבוצה קטנה והיו בה גם ילדים צעירים בני 8 ו 10. גם הם היו מרותקים
מאד מעניין וייחודי, צלילה והדסה מקסימות ומספרות את הסיפור המשפחתי בחן ועם הרבה הומור. מקום מומלץ מאד