המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“רול שווארמה טבעוני - הכי טוב שאכלתם!!!”
חוות דעת על קפה זוהו

פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, ארוחת בוקר, הזמנות, אוכל לקחת
שכונה: ‪Ṣummeil‬
חוות דעת נכתבה 5 באוקטובר 2023

גם אם אתם טבעונים וגם אם לא (אני שייכת לסוג השני)... ממש שווה לנסות את הרול שווארמה הטבעוני בתפריט הערב של XOHO.
מסתבר שהוא עשוי מ... גרעיני חמניות, אבל אין סיכוי שתנחשו את זה . פיצוץ של טעמים משובחים עם תיבול אותנטי שפשוט עושה שמח.
לסיום לקחתי את תה ההיבסקוס שגם הוא פשוט גורג'ס.
אולי אני משוחדת (ואני לא) אבל קפה XOHO
הוא המקום היחיד שאני נהנית לחזור אליו פעם אחר פעם.

תאריך הביקור: ספטמבר 2023
    • תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, Riki S
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Cafe XoHo, Owner בנכס קפה זוהו, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 באוקטובר 2023

תודה רבה על הביקורת! מקווה לראות אותך בקרוב :-)

חוות דעת (476)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 476 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 6 בינואר 2020

הגענו בגשם שוטף רטובים לחלוטין ולא אישרו לנו להמתין בכניסה 3 דקות למרות שהיו הראשונים.
ביקשנו להחליף את הלחם בארוחת הבוקר ללחם מקמח מלא, המלצרית אמרה שתבדוק האם יש קמח כוסמין, לא החזירה תשובה והנחנו שבסדר. לאחר 10 דק פנינו למלצרית שניה שאמרה שתבדוק והודיעה שלא מחליפים את הלחם ואנחנו יכולים לקבל בתוספת תשלום בלבד.
כמו כן, יחס שתי המלצריות והסבלנות שלהן היו מתחת לכל ביקורות, לא נחמדות ולא מוכנות לשמוע- ביקשתי אמריקנו מפורק ורציתי להסביר אך המלצרית השתיקה אותי "אני יודעת מה זה מפורק", למרות שרציתי להסביר כי רציתי כוס נוספת כדי להכין לעצמי את הקפה. זו לא בקשה מוגזמת אשר מתקבלת בהבנה בכל מקום.
חבל כי האוכל מאד נחמד אך לא נחמד לשבת באוירה חסרת חיוך והכנסת אורחים.

תאריך הביקור: ינואר 2020
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, Lee A
cafex2018, Owner בנכס קפה זוהו, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 בינואר 2020

היי עודד! קודם כל, אנחנו מאוד מצטערים על החוויה שהייתה לך בבית הקפה. אנחנו מאוד גאים בשירות שלנו ונשמע שהשירות של השולחן שלך איכשהו נפל בין הכסאות. נשמח להזמין אותך לארוחה זוגית על חשבונינו בשביל לתקן את החוויה :) בבקשה שלח לנו מייל ל - cafe.xoho@gmail.com
אם אתה מוכן לתת לנו עוד הזדמנות! :)

חוות דעת נכתבה 26 בדצמבר 2019

אוכל טעים ביותר , פיצות ופסטות מיוחדות וטעימות לקח זמן לשרות להגיע אך לאחר שהגיע המנות הגיעו מהר והמחירים שפויים ביחס לבתי קפה/מסעדות באזור. הפיצה די גדולה מספיקה ל 3 אנשים היינו 6 חלקנו 2 פיצות לשולחן ומנת פסטה לזוג ויצאנו מלאים ביותר
מומלץ בחום

תאריך הביקור: דצמבר 2019
3  תודה, pnina69
TeamXoho, Owner בנכס קפה זוהו, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בינואר 2020

שלום!

זה לא מדובר על המקום שלנו - אנחנו בית קפה עם ארוחות בוקר...אין פיצות ופסתות במקום!

תודה בכל מיקרה,

צוות זוהו

חוות דעת נכתבה 9 במאי 2019

שירות גרוע במיוחד, לא ממליץ בכלל.
Wrong service
Mauvais service, personnel froid et mauvais. Deconseille

תאריך הביקור: מאי 2019
1  תודה, Aarontaieb
TeamXoho, Owner בנכס קפה זוהו, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 במאי 2019

Hi Aaron,

We received this same review on our google reviews page. As we explained there, the attending waitress spilled coffee on you by mistake, and proceeded to apologise profusely for what she had done. She immediately went to bring you wet towels to rectify the situation.

We are widely known for our excellent service, delicious homemade food and fresh drinks. It is a shame that you walked away with such a bad taste in your mouth caused by an unintentional mistake.

Regards,

Team Xoho

חוות דעת נכתבה 14 ביולי 2018 באמצעות התקן נייד

מרגע הכניסה קיבלנו יחס נהדר, של המארחת ושל המלצריות. כשהצצנו למטבח, ראינו את אחת הטבחיות רוקדת והבנו שהאווירה מתחילה מבפנים. מקום נעים. אכלנו ארוחת בוקר עם חביתה טבעונית נהדרת על פרוסות לחם עשוי במחבת עם תבלינים וירוקים. הגרנולה עם זרעי הציה, היתה מיוחדת וטעימה - מצורפת תמונה. לסיום שתינו משקה כורכום חם עם חלב קינואה, טעים אבל לא חם מספיק. בסך הכל האוכל, המקום, האווירה תאמו את התור שהשתרך בחוץ. מומלץ!

תאריך הביקור: יולי 2018
תודה, tomerk35
TeamXoho, Owner בנכס קפה זוהו, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 ביולי 2018

Thank you Tomer K for your wonderful review!

We do indeed work very hard to promote work as fun for our staff, and we were happy to hear that you could feel it as well. Please next time if something is not hot enough let us know and we will re-make it for you with pleasure :-) In this hot season we are mostly used to people drinking everything as cold as possible!

Hope to see you again soon <3 Team Xoho

מטיילים שצפו בקפה זוהו צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת בקפה זוהו? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך