הגענו למסעדה שלא הכרנו. הוזמנה על ידי בני ברגע האחרון והופתענו. הופתענו לטובה. מעבר לאוכל שאליו נתייחס , האיש שלא הכרנו , יוסי בן אודיס מחצור הגלילית הפך את הארוחה לחויה שלא נשכח. אבל תחילה למנות, הסיגרים היו מצוינים ועשויים במידה הנכונה, הקרפצ׳ו הן של הבשר והן של הסלק נפלאים , מנת הארטישוק שונה , עדינה וטעימה ורק נקנקית המרגז אותי קצת אכזבה. המנות העיקריות ובהן הסינטה הצרובה וגם הסטק רוקה, נתחי השיטל היו מצוינות אם כי אני מעדיף משטח אבן/ ברזל גדול לצריבה על אבנים עגולות הדורשות זמן ומאמץ. העיקר, וכן זה העיקר זו החויה. יוסי ששיתף אותנו בינות שלא הכרתי כמו היין מהיקב שלו ( למדתי למעשה על יקבי רפאים אבל זה בהזדמנות אחרת) , בנחל של יקב מוני- סביר ולא מדהים ודווקא נהניתי מקברנההשפע מביר מלכא. חוית היין בטרקלין היא חויה בפני עצמה ויוסי סומליה ומספר נפלא. השרות היה מדהים ובטח , בטח נחזור שוב. 5 בסולם דולדי וזו הפעם הראשונה שלי להעניק את הציון המושלם כיום שהארוחה הפכה לחויה. שאפו