המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“באסה”

‪Terra Alta‬
מדורג מס' 1,352 מתוך 1,767 מסעדות בתל-אביב
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 7 באוגוסט 2023

אכזבה. קנינו שובר מגרופון שכלל תפריט אחד, כשדיברנו עם הבן אדם גילינו שהתפריט שונה. אין את המקום בגוגל, אז היינו צריכים לעשות סטוקינג לאינטרנט למצוא את המקום והדעות פתיחה שאחר כך הודיעו לנו שהן שעה בדיליי ממה שכתוב, כשהגענו למקום אמרו שעוד חצי שעה החל מהזמן שאמרו בטלפון כדי ש"יסיימו לפתוח" . התפריט ממש לא שווה את המחירים, ואת האוכל הביאו לנו לא מהמטבח אלא מהמסעדה ליד, הקוקטייל ממש הרגיש כמו לשתות ציאניד מהקןפסא. ניסינו לאכול, אכלנו חציפיצה וקצת סלט כי היה לנו רעב מטורף כי בתכלס חיכינו לארוחה הזו כל היום, בכל זאת, 300 שח מראש. אם היו מתעניינים מינימלית בחוויה של הזוג היחיד שישב במסעדה הם היו מקבלים את ההערה לפנים, אבל גם זה לא היה(:

תאריך הביקור: יולי 2023
    • תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, Passenger27872238374
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (2)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
חוות דעת נכתבה 30 בספטמבר 2022 באמצעות התקן נייד

מיקום יפה עם חניה קרובה מאוד. מקום נחמד עם יינות ומחירים סבירים. הבעיה שאם כבר קראתם לעצמכם בר יין, לפחות שיהיה צוות שמבין באופן בסיסי לפחות ביין. ולא שאני צריך להסביר עם הידיים שגרונר אשר נמצא אצלכם ופינו גרי זה לא אותו הדבר ולהסביר שוו קליקו זו שמפניה והיא כן נמצאת אצלכם. בנוסף, גם אין עד שעה 18 שום נשנוש לצד יין. אני לא חושב שכדי להכין פלטת גבינות צריך לחכות לשף שיגיע אחר 18:00.

תאריך הביקור: ספטמבר 2022
תודה, Arigosve

מטיילים שצפו ב‪Terra Alta‬ צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת ב‪Terra Alta‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך