המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
אנשים צופים במלון זה
Booking.com
‏475 $
+ ‏0 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-19.08.22
Expedia.com
‏475 $
+ ‏0 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-19.08.22
הזמן עכשיו, שלם במהלך השהייה
InterContinental
‏451 $
+ ‏77 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Hotels.com‏475 $
Priceline‏475 $
ZenHotels.com‏716 $
הצג כל 17 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,746)
סנן חוות דעת
2,746 תוצאות
ציון המטיילים
1,414
731
314
152
135
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,414
731
314
152
135
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
25 - 30 מתוך 2,746 חוות דעת
19 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מיקום מעולה. רישום וקבלה למלון- לצערי נאלצנו להמתין כשעה וחצי בלובי עד לקבלת החדר. החדר מרווח נקי מסודר שרותים מעולים נוף מרהיב. סידור החדר גם בערב מאוד מצא חן בענינו. ארוחת בוקר עשירה.
בסך הכל ציון טוב מאוד למעט המתנה ארוכה מאוד לקבלה למלון.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Explore607734
‪This review is the subjective opinion of a Tripadvisor member and not of Tripadvisor LLC. Tripadvisor performs checks on reviews.‬
AviYesawich, Resident Manager בנכס מלון דיויד אינטרקונטיננטל, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Explore607734,

Thank you very much for your review of our hotel, we are pleased to hear that toy enjoyed your stay with us.
Please accept our apologies for the long waiting time upon checking in as it was a very busy day for us due to the holiday period.

Once again, thank you very much for your review and we hope to welcome you back in the not too distant future.

Sincerely,
Avi Y.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

קבלת חדרים לקחה מעט זמן
אך מעבר לכך הכל היה מצויין
שירות בבריכה היה מצויין ואדיב
שירות חדרים תמיד נקי והוחלפו מגבות
וקבלה נחמדים מאוד
במיוחד גיל הנחמד מהקבלה שקיבל אותנו בחיוך
ואין יאנג שתמיד התעניין בנו גם בבריכה
אין ספק שנחזור

שנה טובה

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, MmMIsrael
‪This review is the subjective opinion of a Tripadvisor member and not of Tripadvisor LLC. Tripadvisor performs checks on reviews.‬
AviYesawich, Resident Manager בנכס מלון דיויד אינטרקונטיננטל, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear MnMIsrael,

Thank you very much for your kind words, we are so happy to hear that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you back in the not too distant future.

Wishing you the best in the New Year!

Sincerely,
Avi Y.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
7 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הגענו לסוף שבוע ארוך בתל אביב במלון , מעבר לפאר ולאיכות שהמלון מציע השירות היה מעל ומעבר ! ברצוננו להודות להודות ליובל ממסעדת הארטיום ולבנג'מין מהקבלה על השירות המצויין שקיבלנו
בהחלט נחזור שוב ! מעט יקר אבל מי שמחפש איכות זה המקום

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Jonathan R
‪This review is the subjective opinion of a Tripadvisor member and not of Tripadvisor LLC. Tripadvisor performs checks on reviews.‬
david_cohen, Resident Manager בנכס מלון דיויד אינטרקונטיננטל, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Jonathan R,

Thank you very much for your review and kind words. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and we will make sure to pass on your kind words to Yuval and Benjamin.
Once again, thank you very much for your review of our hotel and we look forward to welcoming you back in the not too distant future.


Sincerely,
Avi Y.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון יוצא מן הכלל
שוהה בו למעלה משלושים יום בשנה
יותר משמונה עשרה שנים
מעולם לא התאכזבתי
רמת השירות גבוהה ביותר
שירות מקצועי אדיב ונעים
רמת המועדון בקומה 24 יוצאת מן הכלל
אוזן קשבת מזנון עשיר ואיכותי ונוף יוצא מן הכלל מרהיב
רמת החדרים ושירות החדרים ברמה הגבוהה ביותר האפשרית
בקיצור
ממליץ בכל לבי על המלון שהוא גם ביתי בתל אביב

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, yizhakt2016
‪This review is the subjective opinion of a Tripadvisor member and not of Tripadvisor LLC. Tripadvisor performs checks on reviews.‬
AviYesawich, Resident Manager בנכס מלון דיויד אינטרקונטיננטל, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear yizhakt2016,

Thank you so much for your review of our hotel, we use feedback such as yours to continuously improve our services.
I am pleased to hear you enjoyed visiting with us and we hope to have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely,
Avi Y.
Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
31 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אין מילים.
שודרגנו לחדר עם נוף משגע.
האוכל במלון היה מעולה והמגוון היה נהדר
הבריכה ממש על הים, והטיילת זה רק לחצות את הכביש.
נורא נהננו.
שלא נדבר על השירות המדהים ורמת הניקיון יוצאת הדופן.

מחכים לפעם הבאה!

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Noamglo
‪This review is the subjective opinion of a Tripadvisor member and not of Tripadvisor LLC. Tripadvisor performs checks on reviews.‬
AviYesawich, Resident Manager בנכס מלון דיויד אינטרקונטיננטל, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Noamglo,

Thank you very much for your kind words, we are absolutely delighted to hear that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you back in the not too distant future.

Sincerely,

Avi Y.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות