המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
שרות מושלם אוכל הכי טעים הכל נקי ונעים. האוכל החדרים הבריכה. שירות מפנק וברמה גבוה. העובדים שמחים תמיד ואכפתיים. זו פעם שנייה שהתארחתי ובכל הפעמים הכל היה מושלם. מחכה לפעם השלישית בקיץ הבא. תודה רבה
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
תמורה
מקום
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Shahar Ziv, Guest Services / Front Office בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 4 בספט׳ 2023
אסנת היקרה, מאוד שמחנו לקרא את המילים החמות והסקירה הנעימה.
תודה גם על הביקורת המושלמת ובעיקר על שאת אורחת נאמנה, שמעניקה לנו בחזרה באמצעות מילים טובות על השירות הנפלא, שאנחנו כל כך שמחים להעניק.
מחכים לפגוש אותך שוב בחופשה הבאה.
שחר זיו מנהל קשרי אורחים קרלטון תל אביב
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
היה מושלם. שווה את המחיר למי שמעדיף מקום עם רמה ופחות המוניות ישראלית טיפוסית. ארוחות בוקר וערב מול הים מושלמות. הבריכה על הגג והג'קוזי בטמפרטורה מושלמת. ממליץ שצוות החדרנים יידע עברית או לפחות אנגלית, כי קשה בלי זה ובלי זה.
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את עמית ר לגבי מלון קרלטון תל אביב
תודה, עמית ר
Ronit Shoham, Marketing בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 באוגוסט 2023
אנו מודים לכם על שיתוף החוויה שלכם במלון ושמחים שניהנתם מאופי המלון, המיקום ושירותי המלון השונים. העברנו את ההערה לגבי שפת החדרניות להמשך טיפול. נשמח לארח אתכם שוב בביקורכם הבא בתל אביב.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היה שירות מדהים, מרגע הכניסה למלון ועד היציאה. אוכל טעים ובשפע, חדרים נקיים ומצוחצחים, בריכה כיפית. הספא ברמה מאוד גבוהה, המסאג׳ היה מדהים!!! מומלץ בחום. קרוב לים ולהרבה מסעדות באזור. ממול יש בר קוקטיילים שנקרא קונטנטו והוא מדהים
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Pioneer43529102504 לגבי מלון קרלטון תל אביב
תודה, Pioneer43529102504
Ronit Shoham, Marketing בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 ביוני 2023
תודה רבה על המשוב החיובי ואנחנו שמחים שנהנתם מחופשתכם. נשמח לארח אתכם שוב בביקורכם הבא בתל אביב.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
נוף נפלא, ארוחת בוקר מגוונת וטעימה ביותר,מלון כשר ובמיקום מעולה, משתדלים לתת שירות טוב וידידותיים גם לילדים קטנים, מתקנים רבים ,חוויה מהנה וחיובית ביותר,לוקחים בחשבון גם בקשות מיוחדות.מומלץ להגיע עם ידע בשפה האנגלית שזורה היטב בקרב רוב עובדי המלון
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תמורה
מקום
שירות
שאל את Vacation09287141586 לגבי מלון קרלטון תל אביב
תודה, Vacation09287141586
Ronit Shoham, Marketing בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 ביוני 2023
אנו מודים לכם על הפרגון ושמחנו מאוד לשמוע שנהנתם משהותכם איתנו. נשמח לארח אתכם שוב בביקורכם הבא בתל אביב.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
לנו בחדר רויאל נוף צדדי לים לכיוון יפו. חדר גדול, מיטה גדולה ומאוד נוחה וכייפית ארוחת הבוקר הכי טובה ומפנקת שיש. השירות של כל צוות המלון לעילה, כותם נחמדים ונענים לעזור ולסייע לכל בקשה. מיקום מצוין, הנוף בלילה ובבוקר מדהים ויש מרפסת ישיבה מהחדר שממש שידרגה לנו את הלינה. הטרקלין לא צפוץ, אוכל טעים ויש אלכוהול טוב. ממש כיף של מלון
תאריך השהייה: מרץ 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את giladg37 לגבי מלון קרלטון תל אביב
תודה, giladg37
Ronit Shoham, Marketing בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 במרץ 2023
תודה רבה לכם על השיתוף ואנחנו שמחים מאוד ששהייתכם היתה מהנה. נשמח מאוד לארוח אתכם שוב בביקורכם הבא בתל אביב.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הכל היה באמת מושלם במלון, צוות המלון היה מאוד אדיב ומאוד קשוב לכל הצרכים שלנו, קיבלנו ליווי צמוד מהאחת והיחידה גילה שהייתה מאוד אכפתית ועוזרת בהכל מפרגנת ומפנקת את אורחי המלון , הארוחת בוקר הייתה מאוד מפנקת ומבחר בשפע, הניקיום של החדרים בפרט ושל המלון בכלל הייתה ברמה הכי גבוהה שיש , אחזור בעתיד זה בטוח!!!
תאריך השהייה: פברואר 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Paradise31770967130 לגבי מלון קרלטון תל אביב
תודה, Paradise31770967130
Ronit Shoham, Marketing בנכס מלון קרלטון תל אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 בפברואר 2023
תודה רבה על הפרגון והשיתוף. אנו שמחים מאוד שנהנתם משהייתכם, מהשירות, מארוחת הבוקר ומהחוויה הכוללת. מצפים ךראותכם שוב בקרוב.