המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Very good and highly recommend מלון במיקום מעולה צמוד לנמל המיקום הכי טוב בתל אביב חדרים נקיים שלנו היה משופץ הכל חדש ונקי נגיש.. חדר שקט צוות נעים ארוחת בוקר מפנקת חוזרים כבר פעם רביעית למלון מצוין לסופש משפחתי מפנק מומלץ בחום
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
עצה לגבי חדרים:Location location location..o
clean and highly recommended
i
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
תמורה
מקום
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Grand Hotels, General Manager בנכס מלון גרנד ביץ תל אביב, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 13 באוג׳ 2023
אנו מודים לכם על בחירתכם במלון גרנד ביץ' תל אביב ועל שהקדשתם מזמנכם כדי לשתף בחוויית האירוח. אנו מקווים שתשובו להתארח אצלנו בעתיד. בכבוד רב, הנהלת המלון.
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
המלון רחוק ממרכז הסיטי אבל קרוב לים. המלון פשוט וכדאי להזמין חדר פרמיום. האוכל לא מלהיב וחדר האוכל צפוף ודורש מתיחת פנים. חלק מהמלון משופץ כולל המעליות. מעלית שבת לא תדע באיזה קומה נמצאת ולא תדע אם היא יורדת או עולה
תאריך השהייה: אוקטובר 2022
שאל את billigh לגבי מלון גרנד ביץ תל אביב
1 תודה, billigh
שהינו במלון המשפחה במהלך סופש של חג שבועות ואכלנו במלון ארוחת שישי וארוחת חג והאוכל היה יוצא מן הכלל הכל באיכות הכי טובה שיש, שפע של סוגי סלטים פחמימות ובשרים. והכל בכיכובו של השף מייקל שנתן לנו שירות מעולה ונתן לנו מענה לכל בקשה שרק הייתה. אנחנו בטוח נחזור למלון גרנד ביץ.
תאריך השהייה: יוני 2022
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Albertlevi555 לגבי מלון גרנד ביץ תל אביב
תודה, Albertlevi555
מייקל המנהל אירגן לבני האוטיסטי על דעת עצמו יום הולדת באולם נח ומפואר אירגן לו שתייה.הוא רוברט שעובד איתו אורגנו את הכל לא נתקלתי בכסו אנושיות אהבת אדם אמפטיה ואכפתיות.בני אמר לי 'זה היום המאושר בחייו.בואו בהמוניהם למלון גראנדביץ בתל אביב.אוכל נהדר הנהלה מדהימה וקבלת החריג והשונה ובין הצרכים המיוחדים מיתקבלים החם ובברכה יישר כח.כמו כן נתנו לנו להישאר במוצש עד שבע בערב כי בני מאד היתרגש וכמובן את כל מסיבת היום הולדת אירגן מייקל.בימי קורונה שחצי מן ישראל איבד צלם אנוש כל כך מרגש לפגוש אנשים כאלה
תאריך השהייה: דצמבר 2021
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את 13041965 לגבי מלון גרנד ביץ תל אביב
2 תודה, 13,041,965
שהינו במלון בסוף חודש נובמבר. נהנינו מאוד מהשהות. המלון ממוקם קרוב לים ולטיילת ולנמל. הצוות במלון מאוד ידידותי ונענע בשמחה לכל בקשה. מנהל חדר אוכל רוברט דאג לנו ונתן נשירות מעל ומעבר. נחזור שוב בהחלט. מומלץ מאוד.
תאריך השהייה: נובמבר 2021
סוג טיול: נסיעה בזוג