אם אתם באזור
אל תוותרו על החוויה הזו
מדובר בסביח בפיתה אחד הטובים שאכלתי עם לא "ה"
התור בדרך כלל די גדול והסיבה לכך היא שהאדונים שמכינים את המנה עובדים באיטיות מסויימת מתוך אג'נדה של הכנת מנה טובה
הם מקפידים על השכבות ועל הניראות של המנה וגם על טעמים אישיים של כל אחד
לאחר התור
אתה מקבל מנה מופלאה וטעימה של סביח בפיתה
כחו בחשבון שאין הרבה מקום לשבת .. מאוד מצומצם ויש ספסל ברחוב שגם מלא
תעברו
אם התור לא עצום
תחכו ותהנו
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.