המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
תל-אביב
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,486)
סנן חוות דעת
1,487 תוצאות
ציון המטיילים
1,102
292
47
23
23
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,102
292
47
23
23
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
5 - 10 מתוך 1,487 חוות דעת
חוות דעת נכתבה לפני 5 שבועות

מלון מצוין. חדר נקי ומסודר, ארוחת בוקר מפנקת ביותר,מיוחדת,שופעת,מעניינת וטעימה!,יש אפשרויות ללא גלוטן,מיקום מרכזי בלב תל אביב וקרוב לים,שירות אדיב, אווירה נעימה ובקיצור היה באמת בילוי נהדר :)
Great hotel !

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Ayeletfurman123
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MendeliHotel, General Manager בנכס ‪Mendeli Street Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Dear Ayeletfurman123,
Thank you so much for reviewing the Mendeli Street Hotel.
I was very excited to read you enjoyed all the amenities we provide and that our famous delicacy breakfast was to your liking. We strive to offer our guests the most memorable and enjoyable experience and we will be happy to welcome you again at our hotel.
Best wishes,
Gili Idan

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

באנו לחגוג יום הולדת. כבר בכניסה שודרגנו בחינם לחדר יותר גדול ללא עלות וללא שביקשנו. החדר היה מרווח נקי ונחמד,עם שירותים ומקלחת שנבנו בתוך החדר וכיור בתוך החלל... יצירתי משהו אבל נחמד... ארוחת הבוקר היתה מצוינת ממש כולל לחם ללא גלוטן ועוד בקשות מוזרות שלנו השירות היה אדיב ומהיר. נהנינו מאוד!

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Mirikarazi
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MendeliHotel, General Manager בנכס ‪Mendeli Street Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Mirikarazi,
Thank you for a lovely review. I am thrilled to know that we were able to pamper you on your special night. It will be our pleasure to have you visit us again at the Mendeli Street Hotel.
Best Wishes,
Gili Idan

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון הוא מלון בוטיק ברמה גבוהה
מיקום המלון מצויין קרוב לחוף הים ולטיילת בתל אביב,
צוות המלון נותן שירות נהדר ומסביר פנים זמין לכל שאלה ופנייה בסבלנות ובאדיבות רבה
ארוחת בוקר במסעדת משיה מסעדת שף מצויינת אנחנו אכלנו ארוחת בוקר נהדרת ולא פחות ממושלמת צוות המלצרים מקצועי ביותר ונחמד
הכל טרי בטוב טעם וברמה גבוהה
אמליץ בחום להגיע למלון

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, 24hananl
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MendeliHotel, General Manager בנכס ‪Mendeli Street Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear 24hananl,
Thank you for sharing this great review! It gives us great pleasure knowing we could pamper you and offer you nothing but the best service! We are grateful to have this perfect location and of course the excellent breakfast as you mentioned. Please visit us again on your next business trip or holiday!
Best Regards,
Gili Idan

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון בוטיק נהדר, המיקום שלו מצויין, חמש דקות מהים ומהטיילת.
צוות המלון מסביר פנים, שירות אדיב, זמין בכל שעות היום ונותן מענה לכל פנייה ושאלה.
החדרים לא גדולים אבל בהחלט יש בהם הכל כולל מקרר קטן, טלוויזיה,מייבש שיער, כספת,
מצעים נקיים ונעימים, מיטה קינג סייז, אינטרנט,
ארוחת בוקר ננדרת במסעדה בשם "משייה" מסעדת שף ברמה גבוהה מאוד, ארוחת בוקר עשירה שייש בה הכל מהכל, שירות המלצרים ברמת גבוהה מאוד.
בהחלט נחזור לפה שוב
תודה רבה

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, aliza1091965
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MendeliHotel, General Manager בנכס ‪Mendeli Street Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear aliza1091965,
Many thanks for taking the time to share this amazing review! I was excited to learn you enjoyed our comfortably modern decorated rooms, also, that our service was attentive and caring. Our main goal as a small boutique hotel, is to have our guests feel at home as much as we can and we are very exited to know you will be back.
Best Regards,
Gili Idan

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
4 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

הגענו למלון מנדליי על מנת לחגוג יום הולדת לבעלי.כבר בכניסה למלון הופתענו לטובה.שידרגו לנו את החדר על חשבונם.היו נעימים ואדיבים.החדר גדול,נקי ומודרני.מקלחת ענקית ומפנקת.תמרוקים איכותיים וחלוקי רחצה.חיכה לנו שוקולד בחדר.אין ספק שנחזור לכאן שוב

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Ab132435
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MendeliHotel, General Manager בנכס ‪Mendeli Street Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Ab132435,
Many thanks for your great review! I was so happy to read we could offer you this wonderful experience especially on your husband’s birthday! Please come and visit us again at the Mendeli Street Hotel.
Best Regards,
Gili Idan

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות