המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“שירות גרוע ואכזבה גדולה ממסעדה שמכירים ופוקדים שנים רבות”
חוות דעת על ‪Onza‬

אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
חוות דעת נכתבה 13 בפברואר 2024

הגענו כל המשפחה לחגוג יומולדת ונתקלנו בשירות מביש שהפך את החוויה לכזו שמעדיפים לשכוח. נישאלנו על אלרגיות והדגשנו שקיימת אלרגיה לשומשום ולאחר שוידאנו שהובן המנה הראשונה כללה שומשום.....עד שהכדורים השפיעו לקח זמן ובשום שלב לא הגיעו להתנצל לשאול מה עם הלקוחה -פשוט התעלמות מוחלטת מהשולחן והתקלה. האחמשית הבטיחה שיתקשרו אלינו לברר מה קרה ולנסות לתקן החוויה. כמובן שאיש לא התקשר. מקום שאנחנו מכירים ומגיעים אליו כבר שנים. פשוט שירות גרוע ויחס מביש ולא מקצועי.

תאריך הביקור: פברואר 2024
    • תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, נדב פ
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (2,763)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 2,763 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 7 באוקטובר 2023

מסעדה נוראית שקרו עלינו שנפלה טעות אנוש בהזמנה הקציבו לנו שעה זרקו בפנינו מנות קרות ולא טעימות יקרות מאד אחרי שעה אמרו לנו לעלות למעלה פשוט עלוב מעולם לא כתבתי בקורת שלילית אהל זה פשוט היתה חוויה נוראית

תאריך הביקור: אוקטובר 2023
תודה, Curious18508135203
חוות דעת נכתבה 7 באוקטובר 2023

הזמנו באינטרנט מקום לשש וחצי בערב
התקשרו וטענו שנפלה טעות ויש לנו מקום רק לשעה ישיבה
הטעות כמובן לא היתה שלנו ואנו חושדים שבכלל לא היתה טעות ורצו לסלק אותנו מהר אולי בגלל הזמנה אחרת שנכנסה
הרסו לנו ערב

• אוכל
תודה, Travel40011438183
חוות דעת נכתבה 16 באוגוסט 2023

מקום מהמם עם אווירה מגניבה, שלא נדבר על האוכל הכי טעים בשוק
יונתן המלצר נתן שירות מושלם, בן אדם עם יחסי אנוש וידע להמליץ לנו בדיוק על הסגנון מנות שאנחנו הכי אוהבים
בוודאות נחזור לפה

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
תודה, Danny G
חוות דעת נכתבה 16 באוגוסט 2023

היה מושלם!!!! שירות מדהים מיהונתן ויובל
אדיבים ונחמדים וסובלניים ואכפתיים
היה מאוד טעים הכל! טרי נקי והגיע מהר
נהנו ממש זאת היתה הפעם הראשונה שלנו ובהחלט נגיע עוד הרבה ונמליץ!

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
תודה, Alon A

מטיילים שצפו ב‪Onza‬ צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת ב‪Onza‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך