המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
brainit חדרי בריחה בוטיק- עברה
ציטוטים בולטים מחוות דעת
נחמד ומושקע

‪מושקע. צוות נחמד עוזר ומסביר. זול יחסית.לכולם. אין לי עוד מה לרשום וצריך 100 תווים לפחות. קצת קשה...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 5 שבועות
Navigator58456516969
נהדר

‪היינו היום באתגר הפיצה בנתניה והיה מושלם!!!! אני עם שני הבנים שלי, בן 10 ובן 17. היה מאתגר, כייף...‬ קרא עוד

27 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
15 - 20 מתוך 251 חוות דעת
16 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה מעולה, היינו עם ילדים בני 12, 10 ו-8 והם נהנו ממש חידות מתאימות לגילאים האלה. חוויה מעניינת ומגבשת.

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, ofek a
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
21 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

היינו 7 בנות, היה מדהים! חדר מלא במעברים וחידות... החידות היו קשות אבל סיימנו בזמן, החדר ממש הכניס לאוירה! המפעיל לא התערב כמעט ועזר רק שביקשנו... מומלץ לכולם!

תאריך החוויה: נובמבר 2019
תודה, chayafc
12 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

היינו שם ארבעה חברים טובים וכבר עברנו כמה וכמה חדרים, אבל החדר הזה היה משהו מיוחד!
קודם כל ראוי לציין ולשבח את ארטיום המדהים המפעיל את כל הנושא ועושה עבודה מרשימה.
החדר עצמו מתוחזק טוב ולא הרוס כמו בחלק מחדרי הבריחה שראינו במקומות אחרים בארץ.
ההפעלות מאוד חכמות ואהבנו את התסריט מההתחלה ועד הסוף.

מבחינת המשחק - החידות היו טובות, חלקן לקחו קצת יותר זמן, אבל כשאתם צוות מנצח, הכל אפשרי וגם בחדר הזה עמדנו בהצלחה. המשימות מושקעות ודורשות מחשבה בשילוב עם אפקטים מאוד טובים של הסביבה, בקיצור היה מהנה ונשמח להגיע שוב!!!

תאריך החוויה: נובמבר 2019
תודה, djmotti
29 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

חדר בריחה נחמד, מתאים גם לילדים הקטנים יותר. משימות לא קשות במיוחד ותפאורה נחמדה וצוות נעים.
מומלץ כבילוי משפחתי עם ילדים!

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
תודה, adi2305
17 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חידות מאתגרות אך פתירות. חדר מתוחזק. מפעילה נחמדה.
אווירה מצויינת מוסיפה לחוויה.
היינו משפחה של הורים ושלושה ילדים בני 18, 15, 11.

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
תודה, Oren Z