המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
brainit חדרי בריחה בוטיק- עברה
ציטוטים בולטים מחוות דעת
משאלה של פיצה - יצירתי, מאתגר, וטעים

‪נרשמנו כזוג לחדר בריחה "משאלה של פיצה". החדר היה מאתגר עבורנו (ויש לי ניסיון עם חדרי בריחה...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 3 שבועות
rangerori
נחמד ומושקע

‪מושקע. צוות נחמד עוזר ומסביר. זול יחסית.לכולם. אין לי עוד מה לרשום וצריך 100 תווים לפחות. קצת קשה...‬ קרא עוד

30 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
13 - 18 מתוך 254 חוות דעת
24 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו בחדר בריחה 'מטרות בנתניה לכבוד ט"ו באב והייתה חוויה מטורפת!! נהננו מכל רגע, התפאורה הייתה מעולה!! ממש תחושה של מטרות! ממליצה ממש!!

תאריך החוויה: יולי 2021
תודה, Yaeli583
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
21 בפברואר 2020-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

איכות המפעילים ומעורבותם הינה ייחודית ומוסיפה ״צבע״ לחדר ואווירת מילוט אותנטית. אפשר לשפר משמעותית על ידי הוספת משימות שתהינה במקביל כי כרגע החדרים הם טוריים מידי- משימה אחת בכל רגע שקצת מקשה על צוות להביא עצמו לידי ביטוי

תאריך החוויה: פברואר 2020
תודה, royonis
20 בפברואר 2020-חוות דעת נכתבה ב

חגגנו לילד יום הולדת 10 בחדר הבריחה. 13 בנים מהכיתה, הילדים נהנו בטירוףףףףף.
קיבלנו חדר יום הולדת לשעה שלמה עם חטיפים, שתייה פיצות.
חדר הבריחה נתן לילדים דרך מאוד יפה להתגבש ולעבוד ביחד דבר שבימים אלה בכלל לא מובן מאליו!!!!
ארתיום והצוות היו מדהימים שירותים מאוד ודאגו לנו בלי הפסקה, היו מאוד מאוד אדיבים ומנומסים.

תאריך החוויה: פברואר 2020
תודה, naamaorani
16 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה מעולה, היינו עם ילדים בני 12, 10 ו-8 והם נהנו ממש חידות מתאימות לגילאים האלה. חוויה מעניינת ומגבשת.

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, ofek a
21 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

היינו 7 בנות, היה מדהים! חדר מלא במעברים וחידות... החידות היו קשות אבל סיימנו בזמן, החדר ממש הכניס לאוירה! המפעיל לא התערב כמעט ועזר רק שביקשנו... מומלץ לכולם!

תאריך החוויה: נובמבר 2019
תודה, chayafc