המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“טעים אבל השירות מאכזב”

אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, שעות הלילה המאוחרות, משלוח, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, שעות הלילה המאוחרות, משלוח, הזמנות
חוות דעת נכתבה 11 בדצמבר 2022

שלום רב, היינו אצלכם ביום שישי האחרון בארוחת ערב. 5 נפשות. האוכל היה מעולה אבל השירות היה צולע. המנות הראשונות הגיעו לפני השתיה. ממש היה צריך להתחנן לקנקן מים שהיה הכרחי ליד הכנפיים.. כוסות היין הגיעו אף הן באיחור והכמות בכוס היתה ממש מביכה.ממש 4 שלוקים ונגמרה הכוס. לצערי לא אמרתי כלום למלצר באותו רגע אבל זה היה ממש ביזיון יחסית למחיר. אם הייתם ממלאים אוד 2 ס"מ לא הייתי אומרת כלום. מקווה שתיקחו לתשומת ליבכם. שלי

תאריך הביקור: דצמבר 2022
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, GlobeTrotting556567
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (475)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

17 - 21 מתוך 475 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 21 באוקטובר 2022 באמצעות התקן נייד

המיקס פירות ים טבול ברוטב של הכנפיים ולא טעים במיוחד ומלא בעיקר בתפוח אדמה. ההמבורגר יבש עם טעם של דיקט. ללא טעם בכלל ! ביטלתי את המנה.
הכנפיים נשארו טעימות. לא נחזור

תאריך הביקור: אוקטובר 2022
תודה, Iritlang
חוות דעת נכתבה 13 באוקטובר 2022 באמצעות התקן נייד

מסעדה עם חוויה קולינרית ברמה גבוהה בדיוק כמו שאני אוהב.
אמנם הזמנתי רק המבורגר אבל נוכחתי לגלות שהמסעדה עונה על הסטנדרטים שלי כאחד שמבקר הרבה במסעדות.
האוכל טעים, השירות היה מעולה (ישבנו על הבר) ובקיצור מומלץ מאוד!!
-מומלץ גם להזמין מקום מראש, באנו בחמישי והיה מלא.

תאריך הביקור: אוקטובר 2022
תודה, Odyssey686453
חוות דעת נכתבה 10 באוגוסט 2022 באמצעות התקן נייד

הזמנתי טייק אוואי בדיקסי, ווידאתי עם אחד המנהלים שאכן המטבח של הדיקסי מכין אותם , הגעתי למסעדה ולא ידעו בכלל על מה אני מדברת, המשלוח שלי לא נרשם בשום מקום , מסתבר שההזמנה שעשיתי בדיקסי עברה באופן אוטומאטי לפילדלפיה , לאחר שווידאתי עם המנהל במסעדה שאכן המטבח שלהם הכין את המזון והוא התחייב פעמיים שכן התאכזבתי מאוד לגלות שהוא שיקר , ובפלידלפיה אמרו שאת כל המנות של הדיקסי הם מכינים וזה בכלל לא יוצא מהמטבח של המסעדה , חוסר תיאום, זילזול והולכת שולל, סכום יקר מאוד למנה עם ריח מעופש, בשר מלא בדם לא מבושל היטב, ריח נורא מהרוטב שירות מעליב , אוכל בלתי אכיל , כל כך מאכזב .
התקשרתי למסעדה לקבל שירות בנושא , המתנתי 10 דק על הקו עד שהמנהל ענה, לא סיים להקשיב למשפט שלי ופשוט העביר אותי למחלקת מישלוחים ללא כל הסבר וסיבה הגיונית, החזירו אותי למסעדה המתנתי עוד 20 דק על הקו למענה , ללא כל מענה , רמת הזילזול ועולב השירות כל כך מאכזבת ופוגעת . ולחשוב שנהגתי לאכול שם פעם לפחות פעמיים בשבוע , לאן זה הידרדר?

תאריך הביקור: אוגוסט 2022
תודה, Liorshap
חוות דעת נכתבה 3 ביולי 2022

מכיר את מסעדת הדיקסי מזה עשרות שנים.אומנם בשניןם האחרונות הפחתתי את כמות הביקורים שם. וכפי הנראה הסיבה באה לידי ביטוי בביקורי האחרון שם בשבת האחרונה 2.7.22.מזמין סטייק פורטרהאוס 750 גר בעלות לא זולה של 450 שח .מגיע סטייק "מבושל"נראה רע .אייכות נמוכה מבינונית.מרגיש שמזלזלים בי.ואני שואל איך מסעדה כזאת שאמורה להתמחות בבשר מוציאה מהמטבח שלה סטייק שנראה כל כך רע.אפילו חיתוך הסטייק היה מזעזע.בקיצוק .דיקסי כדאע שתשתפרו ומהר.מכאן הדרך למטה מהיר מאוד

תאריך הביקור: יולי 2022
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, SHIMON1859

מטיילים שצפו ב‪Dixie‬ צפו גם ב-

תל-אביב, אזור תל אביב

ביקרת ב‪Dixie‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך