מומלץ לאוהבי בשר.מנות עיקריות טעימות.שרות מעולה! הקינוחים מעוררי תיאבון.סה"כ נהננו מאד.
המקום לא זול,יש חוסר בחנייה.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
המקום לא זול,יש חוסר בחנייה.
1 - 5 מתוך 536 חוות דעת
הבשר היה מעולה, יקר אבל מעולה. המנה הראשונה הייתה ממש לא אכילה, סלט עשבים שלא טרחו לקצוץ את הגבעולים מהעלים, תוספות לבשר ממש לא מושקעות, קינוח טעים מאוד, יין טוב, אבל עדיין התאכזבנו, האווירה הייתה קודרת, לא נעימה, לא נחזור.
מקום מדהים לאכול בו. האוכל טעים והמנות גדולות ואיכותיות. הדבר הכי מדהים זה לאו דווקא המנות הרגילות אלא הקינוחים. ממליץ בחום על הקינוי עם השוקולד האיכותי - תאווה. ממליץ בחום לכל אוהבי הבשק אבל העיקר לאלו שגם אוהבים קינוחים איכותיים.
המקום נקי מסודר , אווירה טובה , מלצרים שירותיים מנומסים , מנות האוכל גדולות ומשביעות ומוגשות ברמה גבוהה , המחירים סבירים , ממליצים בחום
אוכל מעולה, שירות מקצועי אדיב ומהיר. הטעמים מצוינים, הקוקטייל, נתחי הבשר, תוספת הגרטן המופלאה, ועד האספרסו בסיום. מומלץ מאוד! לחובבי הבשר כמובן