המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
כמו תמיד באברהם הוסטל היה מעולה: שירות אדיב וקשוב, חדר נקי ומסודר, אוירה טובה, גינת גג נעימה עם בר של בירבזאר, ארוחת בוקר משביעה (וקפה טוב), מיקום מעולה. באיזור- בתי קפה, מסעדות, מאפיה, תחבורה ציבורית
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 21 באוג׳ 2023
תרגם חוות דעת
Dear guest,
Thank you for the excellent review! We're so pleased that as a returning guest you continue to be satisfied with our services and staff :) We look forward to your next visit.
Warm regards,
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מקום מעולה, יש כל מה שצריך. מאוד נקי. יש בר בירה מעולה על הגג - חבל שנסגר מוקדם. אווירה שיתופית צעירה ומגניבה. ארוחת בוקר פשוטה ודלה יחסית, אבל לא ייצאנו רעבים. תזכרו- צריך לשטוף כלים בעצמכם אחרי הארוחה. אבל זו חוויה בפני עצמה.
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את NorthStar28255867466 לגבי אברהם תל-אביב
תודה, NorthStar28255867466
Abraham Hostel Tel-Aviv, Guest Services / Front Office בנכס אברהם תל-אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2023
Dear guest,
Thank you for the great review, we appreciate it. We're glad to hear you enjoyed the rooftop bar, it's also our favourite spot in the building ;)
We try to keep the breakfast varied, but have taken note of your feedback for improvement, and are glad you did not leave hungry.
We look forward to welcoming you back again soon.
Warm regards,
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
אני תמיד נהנית לישון באברהם הוסטל כשאני נתקעת במרכז או צריכה להגיע לטיסה בשעות מאוחרות. הצוות תמיד עוזר ונעים, החדרים מרווחים, האווירה כייפית, העיצוב יפה, הגג מפיל וממש אוהבת את הסלון המרכזי עם הספרים, הבר והספות הנוחות. ממליצה בחום לכל אחד שרוצה לבוא לבד ולהכיר חברים מכל העולם. תודה אברהם הוסטל, ניפגש בקרוב! 💜
עצה לגבי חדרים: מקום כייפי מאוד וממוקם במקום מרכזי ונוח לגישה, מחירים טובים בחדרים נוחים. אני אוהבת💜
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Vacation45355199525 לגבי אברהם תל-אביב
תודה, Vacation45355199525
Abraham Hostel Tel-Aviv, Guest Services / Front Office בנכס אברהם תל-אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 ביולי 2023
Dear Guest,
Thank you so much for the lovely review! We're so pleased you enjoy staying with us again and again, and can't wait for your next visit :)
Warm wishes, Abraham Team
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
לנו באכסניה הממוקמת במרכז ת"א, ממש על שדרות רוטשילד, מרחק הליכה מהכל. צוות הקבלה נעים ונחמד ונכון לסייע. האכסניה והחדר היו נקיים ונוחים, לא פחות מכל מלון אחר שחווינו בארץ. ארוחת הבוקר צנועה אך מספקת. והמחיר - מצויין.
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Scenic43056140819 לגבי אברהם תל-אביב
תודה, Scenic43056140819
Abraham Hostel Tel-Aviv, Guest Services / Front Office בנכס אברהם תל-אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 ביולי 2023
Dear "Scenic43056140819",
Thank you for the lovely review. We're so glad to hear you had a good time at our hostel, and hope you come again soon.
Warm regards, Abraham team
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
המקום הכי טוב שיש בתל אביב אני קול פעם נהנה מחדש אווירה נעימה שוב רואים אנשים מכל העולם משפרים את האנגלית מוזיקה טובה מאוד בערב ארוחת ערב שישי עשירה ביותר מקום שתמיד כיף לחזור אליו מה עוד אפשר לספר לכם
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
שאל את AVITANRAMI לגבי אברהם תל-אביב
תודה, AVITANRAMI
Abraham Hostel Tel-Aviv, Guest Services / Front Office בנכס אברהם תל-אביב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 ביוני 2023
Dear Rami,
Thanks so much for the great review! We're so glad to have you as a returning guest - see you next time!
Best, Abraham Team
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מקום יפיפה! שירות אדיב בצורה יוצאת דופן! חדר מרווח, מאובזר ונקי למשעי. ארוחת בוקר נהדרת. עיצוב מיוחד במינו, יצירות אמנות יפיפיות בכל פינה, גג הכי מטריף בתל אביב. מיקום מרכזי. כל מה שאפשר לבקש ויותר!
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Shira_suzana לגבי אברהם תל-אביב
תודה, Shira_suzana
Dear Shira,
Thank you so much for the amazing review! We're so glad to hear you enjoyed your stay with us and enjoyed all the facilities the hostel offers.
We'd love to have you with us again, Abraham Team