עשינו את הסיור היהודי שיוצא רק ביום שישי בשעה 11. לא לפספס!!! הדריכה אותנו מדריכה בשם ויקי וריגשה... קרא עוד
הייתה חוויה ממש ממש כיפית, קריס מדריך מצחיק, זורם ומעביר את הטיול בכיף הייתה חוויה מדהימה נשמח... קרא עוד
ממש ממש חובה להשתתף , סופיה בכלל עיר זולה מאוד וכייפית , המון הסטוריה בעיר וכדאי מאוד לעשות סיורים בעיר ולשמוע על העבר שלה
מדריך מקצועי סיורים מעניינים ומהנים. עשינו שני סיורים : sofia free toure ו comunist toure עם ניקולא היה מצוין
סיירנו עם המדריך Mitko סיור של כשעתיים במרכז סופיה, מיטקו הפגיש אותנו עם ההיסטוריה, הארכיטקטורה, האמונות והדעות של העם הבולגרי. היה סיור מעניין מאוד, עם המון אתנחתות משעשעות, באווירה נעימה.
תודה מיטקו! משמח לפגוש אנשים נעימים שמסבירים את ארצם במאור פנים.
סיירנו ביום שבו הייתה הפגנה, ומיטקו שילב הסברים גם על הפוליטיקה והדעות, היה נחמד להכיר מקרוב את מה שמפריע ומעניין את העם הבולגרי.
הסיורים יוצאים פעמיים ביום בשעות 10.00, 18.00 מקום המפגש הראשוני- ליד האריה השמאלי בכניסה לבית המשפט במרכז סופיה.
סיור מעניין מאוד המדריכים מקצועיים בעלי ידע רב. מספרים על ההיסטוריה של סופיה באנגלית פשוטה. שווה להכרות עם העיר
סיור איכותי שווה ובחינם, הדרכה מועילה מאוד.
ישסיור כללי ויש פעמיים בשבוע סיור לאתרים יהודיים שכדאי לכשות
היינו עם ביואן המדריך שהיה מאוד אינפורמטיבי עוזר, נהננו מאוד ולמדנו הרבה!
עוברים בכל האתרים המרכזיים של סופיה, שעתיים של הליכה, אנחנו באנו אחרי יום ארוך של הליכה אז זה עייף אותנו, ממליץ לנוח לפני.
מומלץ מאוד!