המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Christina
הצגת מחירים
אוהב לחסוך בעלויות? אנחנו בודקים עד 200 אתרים כדי למצוא את המחירים הנמוכים ביותר
מלונות בסביבה
‪Hotel Unique‬(בוקרשט)
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • בר/טרקלין
הצג מלון
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Capital Plaza‬(בוקרשט)
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Duke Hotel‬(בוקרשט)
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
הצג מלון
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
הצג מלון
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • כולל ארוחת בוקר
‪Minerva Hotel‬(בוקרשט)
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
הצג מלון
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
הצג מלון
  • Wi-fi חינם
  • כולל ארוחת בוקר
חוות דעת (1,235)
סנן חוות דעת
1,235 תוצאות
ציון המטיילים
1,048
166
13
6
2
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
1,048
166
13
6
2
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןכל השפות
מעדכן רשימה...
19 - 24 מתוך 1,235 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 28 באוקטובר 2016

הגענו למלון לאחר יום עמוס ומעייף. קיבל אותנו צוות עובדים עם רמת שרות נדירה: אדיבים נעימים קשובים!!! כל אורח זוכה לארוחת גורמה ויין הבית המעולה מתנת הבעלים. החדרים נקיים העיצוב נעים חדשני ומפנק!!! כל כך נהנינו שנשארנו 2 לילות נוספים!!! מלון בוטיק עם יחס לאורח מעולה...!!!
במלון מסעדת שף שהאורח משלם על פי רצונו אוכל מעולה יצירתי ואחר. לכל בקשה ייעוץ או עזרה נענו מייד באופן מקצועי!!! המיקום של המלון נוח. עזבנו לפנות בוקר כש דלפק הקבלה חיכתה לנו ארוחה ארוז כולל שתיה וקפה חם, ממש לא ברור מאליו ממליצה בחום בטוח שאחזור למלון הנהדר הזה בחירתו בטריפאדוויזר כמלון בעל השרות הטוב ביותר נכונה ואמינה כל כבוד!!!

עצה לגבי חדרים: כל החדרים נהדרים
  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, yaellanger
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
hotelchristina, Owner בנכס Hotel Christina, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear yaellanger,

Thank you for your wonderful review and for choosing Hotel Christina! I am very happy that you enjoyed your stay with us so much and mentioned so many positive aspects of your stay!
We are waiting for you next time when you visit Bucharest.

Cheers,
Dan Munteanu

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 17 באוקטובר 2016

לנו במלון כריסטינה בין התאריכים 29.9-3.10 היינו משפחה של 4 ,נהנינו מאד ואנו יכולים רק לשבח את המלון ולהמליץ עליו. המלון קטן ואינטימי, החדרים מאובזרים היטב , נקיים להפליא ונוחים, ארוחת הבוקר עשירה וטעימה ומעל הכול בולט השירות היוצא מן הכלל שהפך את החוויה שלנו לכה נהדרת. השירות חם ונעים, כל הצוות נחמד , שירותי ונענה לכל בקשותינו. הבעלים הוא איש מקסים ששוחח איתנו על ישראל ועל חייו והוא אף נתן לנו לשמור חדר לכמה שעות ביום האחרון לשהותינו לא תוספת תשלום על מנת שנוכל להתקלח ולהתארגן בנחת לפני טיסת הלילה . המלון גם מציע שירותים מיוחדים בחינם כמו טעימת גבינות ויין וכורסת מסאז'ים. ללא ספק נחזור למלון המיוחד הזה בביקורנו הבא ברומניה . משפחת ליבוביץ
We have stayed in hotel Christina between the twenty ninth of September and the third of October, we were a family of four, we had a great time and we can only praise this hotel and recommend it. The hotel is small and intimate, the rooms are well equipped and wonderfully cleaned and comfortable, and the breakfast is rich and tasty and above all stands the outstanding service that made our experience as great as it was. All of the hotel staff is very friendly and welcoming, and answered all of our requests. The owner is a very nice man that conversed with us and told us about Romania and his life. He even allowed us to keep one of the rooms for a few hours in the last d of our stay so we can shower and organize our things before the night's flight. The hotel also offers special services for free such as wine and cheese tastings and a massage chair. We will definitely come back to this amazing hotel in our next visit in Romania.
The Leibovitz family

עצה לגבי חדרים: קומה 2 ומעלה מומלצת
  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
1  תודה, Nava K
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
hotelchristina, Owner בנכס Hotel Christina, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באוקטובר 2016
תרגום של Google

It was such a pleasure to have you all at Christina, meet you and have the chance to talk. Also it was a pleasure reading your review, so a big thank you for that and all of your support, you know I appreciate it allot! whenever you decide to visit Romania again, you know you have friends at Christina!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 7 באוקטובר 2016 באמצעות התקן נייד

ללא ספק בחירה מוצלחת. מלון בוטיק מעוצב בטוב טעם, החדר מפנק והמיטה נוחה מאוד! ארוחת הבוקר שכלולה במחיר מצויינת, יש מבחר והכל טעים וטרי, לא לפספס גם ארוחה במסעדת המלון. מעל הכל השירות של הצוות מעולה, מומלץ!

שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, Moran C
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
hotelchristina, Owner בנכס Hotel Christina, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 באוקטובר 2016

תודה רבה לך על הסקירה מסוג שלך, המלצות ודירוג על TripAdvisor, אני באמת מעריך את המשוב שלך אני מאוד שמח להכיר אותך הרגשתי ככה לגבי שהייתכם איתנו. כמו כן, אני שמח להכיר אותך החלטתי לנסות ונהנית המסעדה כל כך הרבה!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 14 בספטמבר 2016 באמצעות התקן נייד

מלון מיוחד במינו , איכותי , יחס ושירות נפלאים , בעל בית ידידותי ונעים , קבלת פנים עם כוס יין וגבינות , מכונת קפה בחדר , מיטה מתכווננת , ארוחת בוקר עשירה במיוחד , ארוחת ערב לפי בחירה מתפריט עשיר לפי שלם כמה שנראה לך , בקיצור עולה על פני כל מלון שהייתי

שהו בתאריך : ספטמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
1  תודה, 1954judith
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
hotelchristina, Owner בנכס Hotel Christina, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 בספטמבר 2016
תרגום של Google

Thank you very much for your review and rating on TripAdvisor, I appreciate it allot and send you the best wishes from the Christina team! Hope to see you soon!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 12 באוגוסט 2016

אווירה מקסימה, שירות מצוין, אוכל מעולה, חדרים נקיים ומעוצבים, ארוחת בוקר גורמה, מיקום מרכזי מצד אחד ומאוד שקט מצד השני.
מכינים מיץ טרי מפירות לארוכת בוקר. מגוון אוכל בריא.
צוות במלון מוכן לבצע כל בקשתך.

עצה לגבי חדרים: כל חדר מצוין
  • שהו בתאריך : אוגוסט 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
1  תודה, Alexship55
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
hotelchristina, Owner בנכס Hotel Christina, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Thank you so much for your perfect review and rating, I appreciate your feedback and support allot as we appreciated the fact that you picked Christina for your time in Bucharest! All the best wishes from everybody at Christina!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות